Style

Zlatni ARMANI za muškarca zlatne osobnosti. ARMANI CODE ABSOLU GOLD LIMITED EDITION je stigao…

ARMANI CODE ABSOLU GOLD LIMITED EDITION

ARMANI BEAUTY nam donosi novost. Zlatni ARMANI stvoren za muškarca zlatne osobnosti kako sam mu počeo tepati. I premda nisam veliki ljubitelj mainstream mirisa, ovaj iz ARMANI olfaktivne radionice će postati rado korišten s moje police. Novo, drugačije, snažno, luksuzno, privlačno epiteti su koji mu pristaju. Baš kao i muškarcu koji ga odluči nositi.  Zlatni ARMANI je zaista za muškarca zlatne osobnosti. ARMANI CODE ABSOLU GOLD LIMITED EDITION je stigao…

ARMANI CODE ABSOLU GOLD LIMITED EDITION Hlifestyle.eu.

Prvi puta predstavljen 2004., miris ARMANI CODE utjelovljuje samopouzdanje, privlačnost i neodoljivost pravog muškarca.

Giorgio Armani 2019. predstavio je ARMANI CODE ABSOLU, miris koji simbolizira moderno samoostvarenje. Uz ovaj novi miris predstavljen je i kratak film kampanje u kojem glavnu ulogu ima glumac Ryan Reynolds koji je bio nominiran za Zlatni globus.

Kao nastavak ovog filmskog poglavlja o snazi i privlačnosti, Giorgio Armani u 2020. na velike ekrane donosi novu vrstu zavođenja predstavljanjem parfema ARMANI CODE ABSOLU GOLD, novog mirisa u ograničenim količinama koji dolazi u posebnom zlatnom obliku, kao i u ekskluzivnoj verziji s potpisom samog dizajnera koja je dostupna samo na web stranici brenda Armani beauty.

ARMANI CODE ABSOLU GOLD LIMITED EDITION Hlifestyle.eu

JOŠ MUŽEVNIJI MIRIS 

ARMANI CODE ABSOLU GOLD predstavlja orijentalnu jantarnu interpretaciju mirisa ARMANI CODE ABSOLU te sadrži dragocjene sastojke. 

Ovaj miris, koji je izradio kreator parfema Antoine Maisondieu (GIVAUDAN), započinje blistavim notama mandarine i zelene jabuke.  U srcu mirisa ujedinjuju se iris i cvjetovi naranče kako bi stvorili novi sloj privlačnosti, dok jedinstvena nota šafrana, kožna i ljutkasta, pojačava putenu dimenziju mirisa za slojevito mirisno iskustvo. Osnovne note karakterizira apsolut biljke tonkovac, prepoznatljiv sastojak linije ARMANI CODE, zajedno s drvenastim notama cedra i gvajaka, koji mirisu daju dašak suvremenosti, te benzoinskom smolom uz koju otmjenost parfema dolazi do izražaja. 

Mirisni sastojci parfema ARMANI CODE ABSOLU GOLD stvaraju savršenu ravnotežu između svježih nota i dubljih, snažnijih sastojaka koji utjelovljuju privlačnost pravog muškarca. 

ARMANI CODE ABSOLU GOLD LIMITED EDITION Hlifestyle.eu

DRAGOCJENA ZLATNA STATUA

Reinterpretirana za ARMANI CODE ABSOLU, kultna uska bočica obavijena zlatom sada je u potpunosti poprimila ovu skupocjenu nijansu. Od baze pa do poklopca ukrašenog Armanijevim monogramom i klasičnim svilenim pojasom za smoking, bočica sada predstavlja simbol bezvremenske elegancije koja zavrjeđuje najvažnije i najprestižnije filmske nagrade. 

 ARMANI CODE ABSOLU GOLD Limited Edition dostupan je od ožujka 2020., ali je već u veljači na web-mjestu e-trgovine marke Armani beauty predstavljena ekskluzivna verzija ovog parfema s potpisom Giorgija Armanija kao priznanje njegovoj strasti prema filmu. Jedinstven način da se ovjekovječi sezona filmskih nagrada 2020. .

JEDINSTVEN SVIJET MUŽEVNOSTI   

Nakon predstavljanja mirisa ARMANI CODE ABSOLU GOLD Limited Edition, linija ARMANI CODE sada sadrži pet jedinstvenih muževnih mirisa: 

ARMANI CODE 

ARMANI CODE COLONIA 

ARMANI CODE PROFUMO 

ARMANI CODE ABSOLU 

ARMANI CODE ABSOLU GOLD Limited Edition 

Novi ARMANI CODE ABOSLU GOLD u limitiranoj ediciji dostupan je eskluzivno u parfumerijama Douglas.

 

Ostavi komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.