Style

ZAGREB TOURFILM FESTIVAL

By 17/10/2018 rujan 16th, 2019 Nema komentara
Hrvoje Vukov Hlifestyle.eu

Ljepota različitosti je neupitna. Zagreb Tour Film Festival kao manifestacija koja upravo to predstavlja kroz formu kratkih filmskih priča kojima se zemlje međusobno predstavljaju još je jedna sad već prepozntaljiva razglednica događanja iz Zagreba. 

Ove godine sam imao čast biti gost otvorenja Festivala u društvu jedne od sponzora. Matea Nesek hrvatska je poduzetnica koja razvija svoju parfemsku priču u Dubaiju i zadnjih par mjeseci je bila u Hrvatskoj, a međuostalim i na samom Festivalu. Upravo, film pobjednik u jednoj od kategorija prošlogodišnjeg izdanja festivala je Dubai, što je bilo posebno simpatično nama na osobnoj razini. 

Hrvatska je ove godine imala svog predstavnika u kategoriji filma u trajanju od 3 minute… Uz prepoznatljiv slogan “Croatia full of life” tako se prenijela najljepša slika Hrvatske kroz kadrove prirodnih ljepota i scena svakodnevnice naših ljudi uz hrvatske sportaše kao glavne ambasadore. Iskreno, zaista ti srce zatreperi kad tako na velikom platnu vidiš najljepše kadrove svoje zemlje… 

Ovogodišnji pobjednik u kategoriji filmova u trajanju od tri minute je bio i moj favorit… Životan i koloristički snažan. Film kojim se predstavio Ekvador zaista me osvojio na prvu i iznimno mi je drago da su oni baš pobijedili… Uživajte!

Cijela organizacija već i na samom otvorenju zaista je bila impresivna. Ostale dane nisam bio u mogućnosti sudjelovati, ali po dojmovima ostalih baš kao i gledajući cjelokupnu galeriju fotografija, i ovogodišnje izdanje Festivala na ponos je organizatorima i samom Gradu Zagrebu kao domaćinu. 

Hrvoje Vukov Hlifestyle.eu Zagreb TourFilm Festival(fotografija preuzeta sa službene stranice Zagreb TourFilm Festivala)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.