Style

Vrijeme je za obnovu Zemlje uz LUSH

LUSH ALL THE WILD THINGS sapun Hlifestyle.eu

Nakon svih (ne)mogućih scenarija koji pogađaju Zemlju posljednjih mjeseci LUSH je izbacivši novi sapun zanimljivog oblika odlučio uzviknuti: vrijeme je za obnovu!

Vrijeme je za obnovu uz LUSH sapun ALL THE WILD THINGS u obliku svima preslatke koale. 

LUSH ALL THE WILD THINGS sapun Hlifestyle.eu

Sav profit od prodaje ovog limitiranog sapuna s eukaliptusom i limunskom travom ide malim neprofitnim organizacijama za spašavanje životinja u Australiji. One pružaju prvu pomoć i rehabilitaciju divljim životinjama te pomažu obnoviti njihovo stanište.

Neka obnova počne!

LUSH ALL THE WILD THINGS sapun Hlifestyle.eu

ALL THE WILD THINGS limitirani je sapun u kalupu koale s esencijom jednog od najprodavanijeg sapuna OUTBACK MATE s uljem eukaliptusa i limunske trave.

The BushAnimal Fund omogućit će kvalificiranim malim neprofitnim organizacijama koje rade na spašavanju životinja ili obnavljanju zemljišta da se prijave za bespovratna sredstva koja će koristiti tijekom hitnih slučajeva, kao i za dugoročne projekte fokusirane na rehabilitaciju životinja i obnavljanje staništa.

Svijet sa strahopoštovanjem gleda na neopisiv posao koji rade impresivne službe za hitne slučajeve, bez kojih bi bilo mnogo više ljudskih i životinjskih žrtava razornih požara, koji opustošuju našu zemlju od rujna 2019. Priznajemo da je put prema oporavku dug i težak. The Bush Animal Fund globalna je inicijativa putem koje Lush želi prikupiti prijeko potrebna sredstva za lokalne organizacije kojima očajnički treba podrška zajednice. (Peta Granger, direktor Lush Australije i Novog Zelanda)

Hilary Jones, etička direktorica iz LUSH-a objasnila je LUSH kroz poslovanje čuo glas svojih kupaca i osoblja koji bi željeli pomoći na neki način. Svjesni užasa s kojim se svakodnevno suočavaju oni koji tragaju za preživjelima životinja među procijenjenih milijardu stvorenja do sada ubijenih u požarima odlučili su se kao brend priključiti aktivnoj obnovi Zemlje. I upravo kao priznanje neodoljivog zadatka s kojim se suočava ova neformalna “hitna služba za životinje”, LUSH je lansirao limitirani sapun, ALL THE WILD THINGS, s tim da će prihodi pomoći skupinama za spašavanje životinja koje pružaju prvu pomoć, rehabilitaciju i obnavljanje staništa.

Sapun ALL THE WILD THINGS možete kupiti putem web shopa ovdje ili otići u vama najbližu LUSH trgovinu.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.