Style

To sam ja! LIBRE! YSL LIBRE (recenzija mirisa)

YSL LIBRE Hlifestyle.eu

YSL LIBRE je miris predstavljen tek u drugoj polovici 2019. ali itekako ju obilježio.

Zbog karakteristika koje ću navesti u nastavku teksta siguran sam da će biti veliki olfaktivni hit i u 2020..

YSL LIBRE Hlifestyle.eu

Miris slobode i slobodnih muškaraca i žena biti će sigurno u 2020. ova mirisna kreacija koja se potpuno izdvaja na tržištu komercijalnih parfema, a dalje u tekstu pročitajte i zašto… 

YSL LIBRE Hlifestyle.eu

Dvoje majstora kreatora parfema, Anne Flipo i Carlos Benaïm stvorili su mirisnu priču koja je na granici ženstvenosti i muževnosti. Priču koja koketira sa ulogama u društvu i ruši granice. Priču koja je dovoljno seksi i ženi i muškarcu i za dan i za noć.

YSL LIBRE Hlifestyle.eu

I ne treba se odviše čuditi ovoj hrabroj igri, već u samom nazivu kuće pod čijim je okriljem parfem nastao, pronalazi se odgovor na pitanje o ideji i hrabrosti. Onomad je baš Yves Saint Lauren muškom smokingu odlučio dati ženski kroj. Danas evo iako na policama predstavljen kao ženski miris, parfem YSL LIBRE, koketira u skladu sa 21. stoljećem idejom rušenja zidova društvenih normiranosti.

I ne samo da koketira nego i ostvaruje ideju i daje vjetar u leđa strastvenim i hrabrim, autentičnim muškarcima i ženama, da svoju slobodu ostvare upravo kroz ovu olfaktivnu priču.

Sloboda je prevedena na mirisni jezik!

Ovaj miris me oduševljava na svako novo nanošenje i jednostavno mi nikako ne dosađuje! Kao da je stvoren da uvijek iznova iznenadi!

Gornje note plamtećeg seksi narančinog cvijeta i hladne lavande daju odmah naslutiti da ovo nije miris za svakog. Strast i hrabrost jednostavno se predmnijevaju ako želite nositi ovu parfemsku kreaciju kao svoj mirisni pečat. 

Meni se upravo gornja nota iznenađujuće dugo razvija i zbog toga sam vrlo sretan jer ta upečatljivost mirisa svakako se dobro igra sa mojim stilom odijevanja i generalnom teatralnošću koju imam u svojoj osobnosti. 

Gorka naranča i sočna mandarina u sredini formulacije daju dubinu, koja se u bazi tinjajuće vanilije i blistavog jantara očituje kao idealan mirisni saveznik i za dan i za noć.

Ovo je definitivno parfem koji najbrže trošim.

Strastveni, hrabri, razigrani potezi u formuliranju mirisne kreacije preseni su dakako i u kreiranje samog vizualnog identiteta. Kako i dolikuje ovakvom mirisu, potpuno neočekivano i sam logo je postavljen u drugačiju kompoziciju. Cijela priča, uključujući i zaštitno lice, pjevačicu Dua Lipe, je zaokružena. 

Ovo je apsolutno moj miris! Formulacijom, nazivom, izgledom bočice… To sam ja! LIBRE! 

Strastven i hrabar. 

YSL LIBRE Hlifestyle.eu

YSL LIBRE! 

 

 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.