HLife

Svjesno i odgovorno izaberi reset uma, srca i tijela (#resetiramse)

Reset Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov

Reset nije lagan, ali je nužan.

Svakome iz njegove pozicije koliko može…

Jastreb i vrabac ne lete istim visinama ali lete istim nebom. Potreban im je svaki dan ispočetka isti moment, a to je zamah krilima. I taj zamah nikad nije isti. Vrabac nikad neće doseći jastreba ali čovjek ima transformacijsku moć da se nadograđuje i dosegne nove visine. Ako želi. Ako radi na sebi. Ne zbog imitiranja drugih nego zbog vlastitih novih spoznaja. Zbog želje za višim i boljim, zbog ostvarivanja vlastite autentičnosti.

Reset Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov

Znate onaj osjećaj kad vam jedna tek neznatna situacija ili osoba pokrenu tektonske promjene, za koje niste znali niti da su moguće, a dok se nisu počele događati niti da su vam potrebne?

Jedna od mojih najvećih promjena počela se događati upravo kreiranjem ovog blog portala HLIFESTYLE.

Stvarajući njega, stvarao sam i sebe, počevši se kretati novim i još u mnogočemu neotkrivenim prostorima u sebi i izvan sebe ali i starim prostorima unutarnjeg i vanjskog -ja- ali na novi način. Bio je to jedan veliki reset, pobjeda brojnih strahova i svakodnevni izazov.

Ipak najveći reset bio je još prije samog bloga kad sam izašao iz svećeničke formacije i krenuo u život izvan sigurnosti kleričkih zidina. Ubrzo nakon toga uslijedili su brojni trenutci resetiranja duha i tijela zbog samoće, napuštenosti, izdaje, materijalne nesigurnosti… I nakon svakog tog resetiranja događao se rast, nove visine i novi pogledi na sebe, u sebe i izvan sebe.

Reset nekad može biti nesvjestan i takvi su najčešći jer živimo prebrzo i u obrascima ponašanja pa nam se štošta dogodi na putu i transformiramo se s vremenom i odmakom od nečega i(li) nekoga.

Svjesni reset pokazatelj je velike duhovne zrelosti i spremnosti prihvaćanja odgovornosti za sebe i svoj život. Znači zastati, svjesno i u potpunosti prisutno u vlastitom životu sa potpunom odgovornošću živjeti život!

Lagao bih kad bih sad pisao da je (samo) jesen idealna za reset ali evo nam prilike za svjesni i odgovorni reset duha i tijela. Za otkrivanje i prihvaćanje nekih novih svjetova unutar nas samih i za stvaranje i prihvaćanje nekih novih prilika izvan nas.

Resetirajmo ove jeseni svoj um, srce i tijelo! #resetiramse

Reset Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov

FOTO za Hlifestyle.eu Pavle Letić

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.