Style

Sreća oko vrata. LYKKE – nakit s dozom sreće

By 03/04/2019 16 rujna, 2019 Nema komentara
LYKKE nakit Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov

Danci su kažu istraživanja najsretniji narod… Ali zato mi u Hrvatskoj odnedavno imamo nakit čije ime i poruka upravo sreću prizivaju za sve koji ga nose.

LYKKE nakit Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov

LYKKE je personalizirani nakit koji miriše i time zaslužuje biti prva style priča ovog proljeća.

LYKKE nakit Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov

Ne znam sjećate li se iz vremena dok ste čitali lektiru, Proustovskog trenutka kad su kolačiči madeleine probudili brojne uspomene!?
Okus i(li) miris tako nas mogu začas oteti sadašnjem trenutku i odvesti na putovanje uspomena.
S mirisima to je sve još posebnije jer nije rijetkost da ljude pamtimo upravo po njima. Ili da određeni miris obilježi neko razdoblje našeg života.
Isto tako određeni miris nas može smiriti ili potaknuti na veću produktivnost…
Upravo zato sam odabrao LYKKE nakit. Nakit koji je više od komada koji visi s vrata… To je nakit s kojim pričate osobnu priču motivom i odabirom mirisa.

LYKKE nakit Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov

Nakit i mirisi?
Da, upravo je to posebnost ovog visokokvalitetnog nakita izrađenog od materijala čije vrijeme tek dolazi, pričaju mi tvorci brenda, Darija i Krešo dok smo ispijali kavu.

Nakit se izrađuje po narudžbi od kirurškog čelika koji ne sadrži nikal i cink. Presvučen je slojem 18 karatne pozlate u srebrnoj, rozo zlatnoj boji (koja je ove sezone poseban hit) i u zlatnoj boji (koju sam ja odabrao za sebe). Nakit je to koji neće izazvati alergije i sigurni ste da je idealan poklon. Osim samog privjeska na lančiću u pakiranju vam dolaze dva eterična ulja i 10 raznobojnih spužvica.

Upravo su spužvice važan detalj.
Naime, njih mijenjate kako biste boju uskladili sa svojim outfitom i(li) raspoloženjem. Na njih nakapate eterično ulje izabranog mirisa ili možete našpricati svoj omiljeni parfem…
I tako ćete tjednima uživati u otpuštanju mirisnih nota!

LYKKE nakit Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov

U svakodnevnom ritmu ili u posebnim prilikama s ovim komadom nakita plijeniti ćete pozornost ne samo vizualno, nego i olfaktivno, a oblik(e) izaberete po osobnom preferiranju.
Mene se posebno dojmio oblik drveta jer mi simbolizira snagu i rast…
Na prvi trenutak sjećanje me odvelo u Atenu i Rim, a onda se sjetih i rodne Dalmacije… Ali i kroz 15 godina življenja u Zagrebu rado promatram drveće kroz sva godišnja doba. Njihove grane visoko dignute naspram neba kao kruna rasta snagu crpe iz skrivenog korijena.
Prepoznajete li poveznicu slike i sa samima sobom?
Kolike boli i radosti su ostale skrivene u vama dok godinama stvarate i gradite na privatnom i poslovnom planu!?
Ne odustajte! Nastavite hrabro.

Ja sam upravo kao intimni podsjetnik svega što sam prošao i što jesam ali i svega čemu se veselim izabrao ovaj komad nakita… U ritmu hoda i mirovanja, da me podsjeća da sreću nosim u sebi i da ju nosim drugima…

LYKKE nakit Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov

LYKKE nakit je nedavno došao na našu accessories scenu i već je postao hit. Sve detaljne informacije potražite preko njihovog FACEBOOK ili INSTAGRAM profila ili na samom WEB SHOP-u.WEB SHOP-u.

LYKKE nakit Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov

Hvala na čitanju. Ukoliko vam se tekst svidio podijelite ga sa svojim prijateljima.
Za sve prijedloge, kritike i moguće suradnje pišite mi na mail info@hlifestyle.eu ili se direktno javite preko linkova društvenih mreža.

Ostavi komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.