help writing custom definition essay on founding fathers preface to romans by martin luther summary ecology phd positions in germany architect resume portfolio samples enthymematic essay format how to create a business plan for a catering business
Style

SIGNORINA RIBELLE se vješto igra s granicama i obilježit će jesen (Salvatore Ferragamo, SIGNORINA RIBELLE, recenzija)

SIGNORINA RIBELLE Salvatore Ferragamo Hlifestyle.eu

Posljednje vrijeme svoju pažnju naspram parfema usmjeravam među one s oznakom niche jer jednostavno su slojevitiji, sofisticiraniji, uzbudljiviji, odvažniji… I upravo među policama s njima, u parfumeriji MARTIMEX na glavnom zagrebačkom Trgu začas poput Alise nestanem, izgubim pojam o vremenu i prostoru i uživam…

Ovaj put oduševljenje mi je izazvao parfem koji ne pripada niche kategoriji, novi miris kuće SALVATORE  FERRAGAMO, ali koji nije upravo ništa manje slojevit, sofisticiran, uzbudljiv i odvažan.

SIGNORINA RIBELLE vas čeka u parfumerijama da biste s njom krenuli osvajati svijet! 

SIGNORINA RIBELLE Salvatore Ferragamo Hlifestyle.eu

Tko je SIGNORINA RIBELLE?

Mlada, ali odlučna, neustrašiva, neovisna, a opet romantična: SIGNORINA RIBELLE paradoks je ukorijenjen u stvarnom životu moderne žene, junakinja koja nadahnjuje najnoviju olfaktornu kompoziciju Salvatore Ferragama.

Ona je slobodna žena koja ne propušta život, ali ne pod svaku cijenu. Cijena srca joj ne postoji stoga svoju romantičarsku dušu ne daje svakome… inspirirale su me prve kapljice parfema. 

SIGNORINA RIBELLE oslobađa svoju zaraznu pozitivnu energiju svijetu, pretvarajući obične trenutke u izvanredne uspomene koje će podijeliti s pratiteljima njezinog životnog puta i sa zajednicom društvenih medija.

Svoju snagu i samopouzdanje usmjerava kako bi podigla druge žene, dok  njezina odlučnost i neovisan stav graciozno upotpunjuju njenu svježu karizmu, šarmantnu ženstvenost i talijanski stil.

Ona živi u podsvijesti mnogih žena i samo čeka trenutak da krene u osvajanje svijeta… Da postane svjesni moment strasti i hrabrosti koji zapravo sve svoje -ja- crpi iz želje za -mi- koje nije posesivnost i ovisno traženje nego darivanje i želja za dijeljenjem.

Miris

Unutarnja super-moć SIGNORINE RIBELLE e zarobljena je u neodoljivi miris koji podiže obične elemente s neočekivanim spajanjem nota.

Ovaj miris već s prvim osjetom jasno daje do znanja da nije plošan, jednoličan i tipično komercijalan. 

Otvaranjem voćne kombinacije mandarine i crvene kruške začinjene ružičastim paprom, miris SIGNORINA RIBELLE eksplozija je bijelih cvjetnih nota, uključujući Tiaré i cvijeće naranče, pomiješane s nježnom molekulom Ylang Ylanga, posebno dizajniranom za ovu esenciju.

Vrlo zanimljiva kombinacija sočne upečatljivosti isprepliće se sa cvjetnim privlačnostima koje žene vole osjetiti na sebi, a vjerujem da i svi oko njih. Eksplozivnost voća smirena je upravo senzualnošću cvijeća stoga je miris SIGNORINA RIBELLE upravo sjajna kombinacija za jesenske dane. 

Ženstveno srce je suprostavljeno elegantnoj drvenastoj bazi duboke sandalovine i svježeg mošusa, obogaćenoj neočekivanim gurmanskim notama talijanske vanilije i egzotičnim kokosovim mlijekom.

I baza je na kraju potpuno neočekivana kombinacija koja kao da možda i najbolje prenosi tu ideju ženskog karaktera SIGNORINE RIBELLE. Ona iznenađuje baš onda kad svi pomisle da neće… 

SIGNORINA RIBELLE Salvatore Ferragamo Hlifestyle.eu

Bočica i pakiranje

Miris dolazi u klasičnoj Signorina pravokutnoj staklenoj bočici, ovog puta u fuksija boji ukrašenoj odgovarajućom Grosgrain Vara mašnom.

Signorina Ribelle za svaku prigodu: miris je dostupan u tri veličine -30-ml., 50-ml. i 100-ml.

Signorina Ribelle 30-ml: 399,80kn

Signorina Ribelle 50-ml: 579,80kn

Signorina Ribelle 100-ml: 799,90kn

SIGNORINA RIBELLE Salvatore Ferragamo Hlifestyle.eu

Iznimno mi je drago da sam bio na samom predstavljanju mirisa u parfumeriji MARTIMEX… Uz Ninu Slišković Goleš kao ambasadoricu ovog parfema imao sam priliku biti i u društvu drugih brojnih parfemskih znalaca, a posebno urednice FEMINA.hr portala Zore Bjelousov s kojom sam i komentirao ovaj jesenski novitet kao sigurni parfemski hit.

SIGNORINA RIBELLE Salvatore Ferragamo Hlifestyle.eu

I moj zaključak uz preporuku je… 

SIGNORINA RIBELLE je pravi ženski miris koji se vrlo vješto igra s granicama… I premda se iz svježeg voćnog razvija u cvjetni, a naposljetku u slatkasti miris, nećete s njim osjetiti nimalo težine i napora, a ponajmanje dosade. Obilježit će jesen brojnih žena kako u svijetu tako i u Hrvatskoj… 

 

 

Ostavi komentar