curriculum vitae modifiable essay about love and relationship case study on capacity of parties coastal management holderness case study writing prompts for 3rd grade persuasive writing academic scores are important for success in life essay
Style

SELECTEDD kao adresa za najbolje dizajnerske poklone

SELECTEDD poklon Hlifestyle.eu

SELECTEDD kao adresa za najbolje dizajnerske poklone nalazi se u dvorištu na adresi Preradovićeva 32. I nećete pogriješiti ako se odlučite najprije zaviriti na njihov webshop ili prošetate do same lokacije jer izbor selektiranih predmeta koji su i ukrasni i funkcionalni naprosto oduševljava. Baš kao što će vas oduševiti i cjelokupni prostor i priča o samom nastanku SELECTEDD koncept trgovine o čemu sam i pisao ovdje već ranije.

SELECTEDD Preradovićeva 32 #ljetonijeotkazano Hlifestyle.eu

Ovo (pred)blagdansko vrijeme ne treba nam nipošto biti stresno… dapače, pored svega što nam je ova 2020. godina donijela od briga i stresa, najbolji je trenutak da zastanemo i posvetimo se istinski trenutcima sa samima sobom i nama dragim ljudima.

I premda živimo okruženi s materijalnim stvarima i na kraju krajeva od materijalnog puno važnije je sve ono što nas ispunjava iznutra. I to jako dobro znaju ljudi sa sjevera Europe pa tako i za proizvode koje plasiraju na tržište paze da uistinu pobuđuju emocije i da potiču na puno dublja stanja od tek površne potrošnje…

SELECTEDD ADVENT Hlifestyle.eu

ADVENT knjiga DIY projekata

Tako i SELECTEDD trgovina koju vodi gospođa Nives uistinu je prostor koji nije mjesto tek za kupnju… Mjesto je to gdje ćete se izgubiti da biste se pronašli. I u tom gubljenju i nalaženju, pronaći ćete u pravom trenutku pravu stvar za sebe i(li) sebi dragu osobu. Već za ove blagdane. Za cijelu godinu.

SELECTEDD Božić Hlifestyle.eu

BOŽIĆNA ČESTITKA – ZA SASTAVITI I POSADITI

SELECTEDD mi tako već od prve posjete postaje sinonim za vrhunski izbor dizajnerskih dekorativnih i uporabnih predmeta s kojima se oduševljavam u svojoj svakodnevnici pa vjerujem da ćete i vi pronaći “baš ono nešto” što će vas oboriti na prvi pogled, dodir, upotrebu… Jer jednostavno sam poželio imati sve čaše, bilježnice, vaze, razne setove od onog za isprobavanje gina do seta zdjelica ili šalica za ispijanje kave… Iskreno govoreći, ne znam postoji li jedna stvar koju imaju u ponudi, a da sam si pomislio “ma, baš mi je to bezveze”… Oduševljenju nema kraja pa onda redovito pratim i novosti koje dolaze pa brzo šaljem preporuke svojim prijateljima kad traže nešto za sebe ili za poklon.

SELECTEDD Božić Hlifestyle.eu

PUIK SVIJEĆNJAK CONIC

Ukoliko ne možete fizički do trgovine u samom centru Zagreba, onda bezbrižno naručite proizvode iz udobnosti svog doma. Dostava za sve narudžbe iznad 300,00kn za HR je besplatna, a načini plaćanja su standardno višestruki tako da nemate brige. Osim toga dobro je znati da im se zaista možete javiti u svakom trenutku za podršku u kupnji i izboru pa će vas ljubazno savjetovati i pomoći.

Cijeli SELECTEDD koncept mi nekad tako djeluje nestvarno… pa, as ne želim više gnjaviti tekstom već vam u nastavku još pokazati nekoliko svojih favorita tj. prijedloga ako tražite poklon za nekoga ili jednostavno želite razveseliti sebe…

SELECTEDD poklon Hlifestyle.eu

GET SHIT DONE – NOTES ZA VEĆU PRODUKTIVNOST

SELECTEDD poklon Hlifestyle.eu

MEN’S SOCIETY SVIJEĆA LOVE

SELECTEDD poklon Hlifestyle.eu

AVOKADO VAZA

SELECTEDD poklon Hlifestyle.eu

RHOECO XMAS ČAJ

SELECTEDD poklon Hlifestyle.eu

MEN’S SOCIETY SET ZA KUŠANJE PJENUŠACA

Ostavi komentar