pasos para elaborar un curriculum vitae wpi essay questions cover letters for marketing manager jobs help structuring an essay man made disasters essay format is huckleberry finn a racist book essay typer
LifeStyle

Ružičasta BIOBAZA i DM za P.I.N.K.- life

BIOBAZA PINK SPIRIT Hlifestyle.eu

Rak dojke Hlifestyle.eu

Ružičasta je boja zajedništva i snage, a P.I.N.K. – life, BIOBAZA i DM to znaju! Udruženi i ove godine tijekom listopada posebno aktivno senzibiliziraju javnost i provode kampanju podizanja svjesnosti o karcinomu dojke. Na nedavno održanom Story Pink Fest-u i sam sam bio gost i svojom prisutnošću htio pružiti podršku. Drage žene niste same, a nikada nije prerano i zato brinite o svom zdravlju na vrijeme!

BIOBAZA Kampanja protiv raka dojke Hlifestyle.eu

BIOBAZA kao prirodna kozmetika farmaceutske kvalitete i ove je godine odlučila nastaviti tradiciju društveno odgovornog poslovanja sudjelujući u kampanji podizanja svjesnosti o ranom otkrivanju i liječenju karcinoma dojke. Uz partnera – DM drogerie markt Hrvatska, tijekom listopada od prodaje svakog proizvoda iz nove BIOBAZA Pink Spirit kolekcije s ružičastom vrpcom te cjelokupne ponude BIOBAZA dezodoransa, doniraju 1 kunu za rad udruge „P.I.N.K. – life“ koja osnažuje pacijentice, pomaže u rehabilitaciji, liječenju i doprinosi boljem psihološkom stanju svih korisnica udruge.

Rak dojke Hlifestyle.eu

Kolekcija BIOBAZA Pink Spirit osmišljena je upravo za inicijativu i kampanju podizanja svijesti o zdravlju žene, važnosti korištenja prirodne kozmetike za njegu tijela te o samokontroli dojke s ciljem ranog otkrivanja bilo kakvih promjena. Pink Spirit stoga sadrži ključne proizvode za svakodnevnu njegu žene s visokim postotkom prirodnih sastojaka i nježnim mirisom cvjetnog buketa – gel za tuširanje s košticama istarskih maslina za nježan piling učinak; losion za tijelo na bazi skvalana za regeneraciju i učvršćivanje kože te deo kremu na bazi sode bikarbone.

Moram biti iskren da mi je gel piling fantastičan, a deo kremu na bazi sode bikarbone nakon prvog isprobavanja sam nabavio u još tri primjerka jer me oduševljava miris i tekstura, a o djelotvornosti ne treba gubiti riječi s obzirom na sastav.

BIOBAZA PINK SPIRIT Hlifestyle.eu

Ova Pink Spirit kolekcija je osmišljena kako bi motivirala ženu da brine o sebi već pri izboru proizvoda za njegu jer je izuzetno važno što se stavlja na kožu, a posebice čime se njeguje pazuh.

Kolekcija sadrži:

  • Piling gel za tuširanje s košticama istarskih maslina koji će pružiti osvježenje cijelom tijelu te potaknuti cirkulaciju. Osigurava olakšanje nježnoj koži pazuha od antiperspirant formula konvencionalnih dezodoransa. 96% prirodni gel za tuširanje s neodoljivim mirisom božura, sadrži nježne koštice istarskih maslina za ugodnu masažu i piling učinak. Takvo će tuširanje ukloniti nečistoće, a rezultat će biti svileno meka koža, izvrsnog tonusa.BIOABAZA Pink Spirit Hlifestyle.eu
  • Losion za tijelo sa skvalanom za učvršćivanje kože sadrži riznicu prirodnih sastojaka koji moćno djeluju na tonus kože svojim hidratantnim i njegujućim svojstvima. Uz ulja badema, grožđa i sezama, maslace kakao i karite te skvalan, vidljivo obnavlja kožu i poboljšava njenu elastičnost. Nakon korištenja ovog 98% prirodnog losiona za tijelo, koža je svileno meka na dodir, a osjećaj ugode i mirisnosti traje tijekom cijelog dana. Nježan miris božura ugodan je za osjetila i budi pozitivne misli. Losion se izvrsno upija u kožu, bez masnog traga.BIOABAZA Pink Spirit Hlifestyle.eu

Deo kremu koja je 97% prirodni dezodorans u kremi na bazi visokokvalitetnih prirodnih ulja i sode bikarbone. Obilno njeguje, neutralizira neugodne mirise te učinkovito održava svježinu tijekom cijelog dana. Nježnog mirisa božura, pružit će decentnu mirisnost u kojoj ćete uživati i pouzdanu, a istovremeno nježnu, zaštitu od neugodnih mirisa.BIOABAZA Pink Spirit Hlifestyle.euUključite se u kampanju i potražite proizvode u svim dm prodavaonicama po neobvezujućim maloprodajnim cijenama od 29,90 kn za Pink Spirit gel za tuširanje s piling učinkom, 39,90 kn za Pink Spirit losion za tijelo sa skvalanom za učvršćivanje kože i 29,90 kn za Pink Spirit deo kremu.

Rak dojke Hlifestyle.eu

Ostavi komentar