Style

“Prkosne haljine” modnog dvojca BOUDOIR

Prkosne haljine BOUDOIR Hlifestyle.eu

Dizajnerice Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević poznatije kao modni dvojac BOUDOIR ljepotom veličanstvenih kreacija liječe naše teške misle uzrokovane koronakrizom.

“Prkosne haljine” koje donosim u nastavku jednostavno će oduševiti sve poklonike prepoznatljive BOUDOIR modne estetike.

 

Prkosne haljine BOUDOIR Hlifestyle.eu

#prkosnehaljine #restart #novipočetak #WeAreAllMadHere

Kada je mačak tako šarmantno doviknuo Alisi “Svi smo ovdje ludi”, pokušavajući joj objasniti kako izgleda svakodnevica ljudi u Zemlji čudesa u koju se spustila ušavši u zečju rupu, stvoren je citat za povijest koji se rado i danas izgovara. Naime, u svega nekoliko riječi Lewis Carroll objasnio je kako je posve normalno, čak i uobičajeno, biti pomaknut, šašav i drugačiji kako bi opstao u prečesto dosadnom i okrutnome svijetu.
 

Prkosne haljine BOUDOIR Hlifestyle.eu

Kako se povijest stalno ponavlja, tako i ove godine svjedočimo nevjerojatnom razvoju događaja na svjetskoj razini, uzrokovano koronavirusom koji je promijenio naš svijet i pritom najjače udarao na industriju luksuza, mode i ljepote.

Sve ono što smo do jučer smatrali očekivanim, ono u čemu smo gotovo uživali bez razmišljanja, sada je poljuljano i dovedeno u pitanje. Kako bi odgovorile na teška pitanja, tamne misli i osjećaj nemoći koji vlada u industriji luksuza, dizajnerice modnog dvojca Boudoir – Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević – odlučile su predstaviti novu capsule kolekciju couture mode naziva ‘Prkosne haljine’ i pritom su osmislile vizualno atraktivne kreacije koje najbolje sumiraju upravo citat iz ‘Alise iz zemlje čudesa’. Raskošni printovi na maxi kreacijama kao da govore o nekom drugom, sretnijem i opuštenijem životu, pomaknutom i ekscentričnom, a opet dovoljno ljupkom i ženstvenom. Prkos izazovnim vremenima

Prkosne haljine BOUDOIR Hlifestyle.eu

Njihove kampanje već su dugi niz godina pravi festival ljepote, a tako je i ovaj put u još jednoj izvedbi Franje Matkovića i Senje Vild koji su ovjekovječili najnovije Boudoir kreacije. Duge haljine prepune volumena i valova, koje s pokretom otkrivaju svoju stvarnu ljepotu i neodoljivost, glavne su uloge u slagalici stila koju ne treba previše razotkrivati. Romantična, superženstvena moda, s natruhama nešto prigušijeg, smirenijeg senzibiliteta, obojana je neočekivanim kolorima koji oduzimaju dah.

Prkosne haljine BOUDOIR Hlifestyle.eu

Ovim je kreacijama teško reći ‘ne’ iz više razloga – supernosivi komadi pravi su statement piece kojima trendovi ne mogu ništa, koji postoje kako bi grlili žensku figuru i dali joj onaj ‘we are all mad here’ potpis. Boudoirke ne odustaju od svoje jedinstvene estetike, produkcije jedinstvenih, gotovo couture komada, i to je ono čarobno.                                                 

Moda živi, u svojem svemiru, baš kako to i priliči.  

Prkosne haljine BOUDOIR Hlifestyle.eu

Više informacija na www.boudoir.hr; 

 

Tim zadužen za kampanju: 

FotografijeMatkovic x Vild 

KosaKatica Topčić / Kevin Murphy 

Make up: Tena Bašić 

Model: Claudia A. za Talia Model 

 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.