Style

Praznici ne moraju biti prazni

Ljeto je i kalendarski došlo.

Mnogi su spojili ovaj niz praznika sa slobodnim danima i godišnjim odmorima. Ipak, nije Zagreb baš onako tipično ljetno prazan. Škripa starih tramvaja što poput plavih zmija gmižu zagrijanim ulicama miješa se s glasovima djece i odraslih koji hvataju prve popuste, hlad i osvježenje na nekoj terasi ili turistički znatiželjno istražuju od lokacije do lokacije… Koji god razlog vašeg boravka u Zagrebu bio, ovi dani do kraja lipnja nimalo ne moraju biti prazni iako su možda praznici…

Prije svega vam želi reći da nipošto ne propustite zadnje dane izložbe u Klovićevim dvorima MERSAD BERBER.

Na Tomislavcu danas počinje ZAGREB CLASSIC 2019 .

Uskoro će i na Jarunu iz zvučnika krenuti 14. IN MUSIC.

Muzej za umjetnost i obrt (i) ove godine je domaćin 10. Ljetne noći Teatra EXIT.

Na Tuškancu u Memorijalnom prostoru Miroslava i Bele Krleže uskoro počinje i 8. Festival Miroslava Krleža 2019..

Za svačiji ukus ponešto!

Baš kao što ćete i na GOOD FOOD lokacijama pronaći nešto za svoje nepce! Od doručka, ručka do večere… Možete se osvježiti finim hladnim sokovima ili desertom u čaši, a imaju i finu kavu. Terasa koja gleda na Europski trg i Palmotićevu moj je favorit. A na toj lokaciji unutra će vas dočekati i pop-up koncept izložbe tako da će uživati i vaše oči i vaši nepci. 

Ukoliko volite koktel, tu vam obavezno predlažem Aperitivo bar koji je pokrenuo jedinstveni koncept food pairing brunch posluživanja. Fini zalogaj iskombinirani su uz jedinstvene koktel priče tako da je doživljaj jedinstven. Intimna atmosfera terase izvan glavne gradske gužve, a istovremeno sasvim blizu svemu, sigurno je dovoljan poziv da uživate u Aperitivo ponudi. 

I kad vam svega bude dosta, i hrane i pića i društva, jednostavno kao što ja to često napravim, potražite svoj komadić predaha u jednom od parkova i uživajte! 

 

 

Hvala na čitanju.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju, imate neki prijedlog ili primjedbu javite se na mail info@hlifestyle.eu. 

 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.