Style

PAPPAR bistro&bar novo mjesto u gradu papreno dobro me ugostilo

PAPPAR bistro&bar Hlifestyle.eu

PAPPAR bistro&bar novo mjesto u gradu papreno dobro me ugostilo prije par dana.

PAPPAR bistro&bar Hlifestyle.eu

U sklopu Bundek centar zdanja smjestio se bistro i bar koji želi (a, ja apsolutno vjerujem i da hoće) privući goste iz cijelog Zagreba svojom kvalitetom hrane, pristupom osoblja i apsolutno fantastičnim dizajnom interijera. Idemo redom… od kraja popisa…

PAPPAR bistro&bar Hlifestyle.eu

Dvije terase, jedna otvorena i druga ostakljena, okružuju novootvoreni bistro i bar na zagrebačkom Bundeku u sklopu istoimenog poslovnog centra. Terase vrlo jednostavnog vizualnog identiteta zapravo skrivaju pravi biser dizajna i arhitekture unutra. Tako vas na adresi Damira Tomljanovića Gavrana 13, očekuje novo IT mjesto Zagreba koje će vas osvojiti na prvi pogled. Istražio sam priču oko interijera i nju potpisuje potpisuje renomirani tim beogradskog arhitektonskog ureda A3 Architects.  Misao da svaki gost, u svakom trenutku, uživa u boravku, od prve jutarnje kave, poslovnog sastanka, ručka do savršenih večernjih trenutaka uživanja i dobre zabave ostvaren je zasigurno ugodnim interijerom koji poziva na fotografiranje i selfije jer jednostavno želite zabilježiti svaki trenutak koji vam pruža PAPPAR tim. 

PAPPAR bistro&bar Hlifestyle.eu

Kad pak pričamo o osoblju, vrlo mlada ekipa je uigrana i kombinira mladenački šarm sa potrebnim profesionalnim manirima. Moram biti iskren da me oduševio detalj na rukavima konobara, gdje je izvezen logo samog bistroa i bara, pa tako PAPPAR ima zaokruženu priču do najsitnijeg detalja. Ja sam bio baš u periodu promjene smjene i moram reći da se konobari uistinu trude neovisno o više ili manje iskustva kojeg imaju. Atmosfera je pozitivna što itekako utječe i na goste i cjelokupni dojam. 

PAPPAR bistro&bar Hlifestyle.eu

I na kraju, a zapravo najbitnije s obzirom na činjenicu što PAPPAR jest… Hrana i ponuda su šaroliki ali dobro izbalansirani, a okusi onog što sam probao zaista sjajni. Detalj koji su me mnogi pitali još dok sam objavljivao storyje na društvenim mrežama – cijene, su vrlo prihvatljive. PAPPAR je mjesto na koje možete doći na doručak, brunch, ručak, večeru, kavu, koktel kako biste se zabavili ili obavili poslovni susret i nećete ostati razočarani. Niti vi, a niti onaj s kim dođete ukoliko niste sami. Ukoliko ste sami, kao što sam već spomenuo, ugodna atmosfera i osoblje uz interijer koji osvaja, biti će vam uz ukusan obrok dovoljni da vam vrijeme proleti. 

PAPPAR tim pred mene je iznio tri jela i svako na svoj način me oduševilo. PAPPAR SALATA, PAPPAR BURGER i LINGUINI SA ŠKAMPIMA bili su pripremljeni baš kako treba.

PAPPAR bistro&bar Hlifestyle.eu

PAPPAR bistro&bar Hlifestyle.eu

Ono što sam odmah tamo iznio kao nepobitnu činjenicu jest da se u salati sa roast beef-om ili pak burgeru sa junetinom, zaista osjeti kvaliteta mesa. Umak u posljednjem jelu koje sam isprobao je između ostalog sa mascarponeom i zaista je božanstvenog okusa. 

PAPPAR bistro&bar Hlifestyle.eu

Drvo, beton, mramor, ornamentalno staklo i ogledalo u interijeru, a meso i umaci sa različitim prilozima i kombinacijama kao izvedenim jelima na tanjuru od običnog ručka stvorili su mi pravi doživljaj koji se pamti. Skoro pa proustovski će mi se urezati u pamćenje određeni okusi i mirisi sa materijalima u okolini. Sjajan koncept. Reklo bi se – papreno dobro izvedeno.

Hvala još jednom PAPPAR ekipi koja me ugostila, a vas bez imalo zadrške pozivam da odete do Bundeka i osjetite paprenu atmosferu već večeras ili za vikend jer live svirke su dio programa od četvrtka do subote. Dakle, uz dobar okus zagrantirana je i dobra zabava. Prostor je dovoljno velik da nemate straha od (ne)mogućnosti socijalnog distanciranja, a jedino na što vas moram upozoriti jest da ćete sigurno PAPPAR bistro&bar pamtiti po kalorijama i hrpi foto i video materijala. Uživajte!

PAPPAR bistro&bar Hlifestyle.eu

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.