clara barton civil war summary oxford postgraduate personal statement length list of good ways to start an essay moral compass book review application letter for membership consultant assignment in proceeds contract law
HLifeStyle

#novonormalno neka vam bude sigurno, kvalitetno i mirisno uz Delmerion

Delmerion dezinfekcija #novonormalno Hlifestyle.eu

#novonormalno neka vam bude sigurno, kvalitetno i mirisno uz Delmerion selekciju proizvoda. I ne pristajte na ništa manje!

Delmerion dezinfekcija #novonormalno Hlifestyle.eu

Potaknut baš nedavno sjajnim objavljenim člankom na index.hr u kojem se upozorava na pojavnost brojnih dezificijensa koji su štetni na više načina, a kojima je tržište preplavljeno, odlučio sam vam predstaviti proizvode iz Delmerion ponude koje koristim, a čija je kvaliteta neupitna. Osim toga, dobro osmišljen “start paket proizvoda” za #novonormalno svakodnevnicu iznimno je praktičan i sadrži sve potrebno – bilo da idete sad već na kavu u grad, da radite u uredu ili morate do dućana ili na neki sastanak ili jednostavno ostajete doma, ili… Mogao bih tako nabrajati unedogled iznoseći one svakodnevne trenutke koje moramo unatoč novim okonostima i dalje živjeti, ali sad sa više odgovornosti kako prema sebi tako i prema drugima. 

#novonormalno starter pack 

Delmerion #novonormalno Hlifestyle.eu

Delmerion paket proizvoda #novonormalno je jedinstven na našem tržištu ne samo zbog činjenice iznimno selektiranih proizvoda koji se u njemu nalaze već i zbog ideje koju je Delmerion tim htio prenijeti. Zdravlje i sigurnost ne moraju biti neugledni i smrdljivi. (Ne daj Bože kao što je slučaj sa brojnim drugim ponudama – i upitne kvalitete, a priča se o zdravlju!?) ACIDEX sredstvo za dezinfekciju ruku premda sadrži 70% alkohola i po rješenju Ministarstva zdravstva pripada jednom od najcjelovitijih sredstava za zaštitu od brojnih virusa i bakterija, ne ostavlja težak miris ili osjećaj na rukama. Ja moram biti iskren da sa drugim sredstvima sam imao osjećaj da su mi ruke bile i prljavije… Vjerojatno ta gelasta struktura mi nikako nije odgovarala. Ovdje je slučaj raspršivanja i brzog upijanja. U paketu je i APIVITA krema za ruke s  jasminom i propolisom i meni jedan od najomiljenijih APIVITA proizvoda. Mekane i njegovane ruke bez tragova isušenosti, pojave svrbeža i zategnutosti u ovim vremenima intenzivnijeg pranja i dezifinciranja, prioritet su mnogima. Proizvod koji mi je ultimativno otkriće je APIVITA vodica za lice s grčkim planinskim čajem. Svježina koju ta raspršena maglica pruži u nekoliko sekundi je nevjerojatna. Ovaj proizvod je idealan za sve one koji intenzivno nose zaštitne maske, ali koristiti će i u sve toplijim danima i sve većoj izloženosti suncu. APIVITA lip balm s propolisom mi je inače dnevni suputnik i baš mi je drago da je dio ovog paketa proizvoda. Uz sve to, kao poklon unutar paketa dolaze mini izdanja dva hit proizvoda. neoVIDERM emulzija za kožu koja će pomoći u slučaju opeklina od sunca, tretmana laserom, kemijskog pilinga, depilacije, njege područja tetovaža, radioterapije… Svega onog što može ostaviti trag na koži. I na kraju, ali nimalo manje važan proizvod, jest poklon mini izdanje dr.brandt Pores no more® antiage losiona za hidrataciju i matiranje lica. Isplativost ovakvog paketa ne treba puno isticati, ali ono što želim još jednom naglasiti jest vrhunska kvaliteta proizvoda.

Delmerion dezinfekcija #novonormalno Hlifestyle.eu

Smrad, peckanje ruku, nepoznate sastave i moguće zamjene i podvaljivanje sredstava za pranje stakla kao i sve druge (ne)moguće manipulacije pod krinkom zaštite, sigurnosti i dezinfekcije s ovim proizvodima možete zaboraviti.

“Tijekom 2020. godine registrirana su 74 biocidna proizvoda za dezinfekciju kože dok je tijekom cijele 2019. godine registrirano 14 biocidnih proizvoda iste vrste. Ove godine odbijeno je 11 zahtjeva za registraciju proizvoda”, rečeno je u Ministarstvu zdravstva. Dakle, ne samo da se iznimno povećao broj dezinficijensa na tržištu, nego je bilo i onih koji su željeli prodati pripravke koji ne odgovaraju normama i potencijalno su opasni ili beskorisni.

Sa DELMERION proizvodima ste sigurni! 

Osim ovog paketa htio bih vam na kraju samo još pokazati nekoliko proizvoda za širu upotrebu po brojnosti ljudi kao i za upotrebu u/po prostorima za održavanje površina čistima i sigurnima. 

Delmerion dezinfekcija #novonormalno Hlifestyle.eu

IVACOR sredstvo za dezinfekciju ruku 50ml, 100ml, 500ml

Delmerion dezinfekcija #novonormalno Hlifestyle.eu

Acisept DZ 21 sredstvo za dezinfekciju ruku 1000ml

Delmerion dezinfekcija #novonormalno Hlifestyle.eu

IVADEZ dezinfekcijsko sredstvo za površine

Delmerion dezinfekcija #novonormalno Hlifestyle.eu

Ostavi komentar