Style

Nije prerano za JO MALONE LONDON HOLIDAY kolekciju

JO MALONE LONDON HOLIDAY KOLEKCIJA Hlifestyle.eu

Iako nisam od onih koji su već počeli s božićnim dekoracijama, nije mi prerano da vam najavim JO MALONE LONDON HOLIDAY kolekciju… Baš je pravi trenutak da otkrijete taj jedinstveni olfaktivni svijet! 

JO MALONE LONDON HOLIDAY KOLEKCIJA Hlifestyle.eu

Ovih blagdana Jo Malone London Holiday kolekcija inspiraciju je pronašla u 1920-tim godinama i ekstravagantnim zabavama, dok je art deco poslužio kao stilski pravac za sva pakiranja.

JO MALONE LONDON HOLIDAY KOLEKCIJA Hlifestyle.eu

Kolekcijom dominira miris sezone pod nazivom Midnight Musk & Amber. I to je moj apsolutni favorit!

JO MALONE HOLIDAY Midnight musk&amber Hlifestyle.euZavodljiv, kristalan i senzualan, kombinacija mošusa u zagrljaju s toplinom ambre. Ovo limitirano izdanje dolazi u prekrasnoj art deco bočici od 100ml.

Gornju notu čini zelena i aromatična smreka, dok nježna amber nota daje toplinu cijelom mirisu uz puderasto mošusni akord.

U ovogodišnjoj kolekciji mogu se još pronaći Pine&Eucalyptus i Orange Bitters proizvodi koji su dostupni u prodaji svakog Božića.

JO MALONE LONDON HOLIDAY KOLEKCIJA Hlifestyle.euNavedene kolekcije sadrže mirisne svijeće i home difuzere uz prepoznatljive note naranče, čempresa i cimeta koji savršeno nadopunjuju blagdanski ugođaj.

Za sve željne setova, Jo Malone London bestselleri dolaze u prekrasnom pakiranju u kombinaciji s Body Crème i Hand&Body proizvodima.

Jo Malone London bestseller set Hlifestyle.eu

 

Kolekcija je dostupna u Jo Malone London boutique u Ilici 7 u Zagrebu i od sredine 11.mjeseca u Douglas parfumeriji u Arena Centru.

JO MALONE LONDON HOLIDAY KOLEKCIJA Hlifestyle.eu

Ostavi komentar