road safety audit presentation recent research paper lung cancer office helper cover letter geradengleichung aufstellen beispiel essay essay about dreams coming true
Style

NAV je gastro, umjetnička, laboratorijska, poduzetnička priča

NAV restaoran menu Hlifestyle.eu

NAV restoran Tvrtka Šakote vjerojatno je jedno od najuzbudljivijih mjesta u Zagrebu. Ali ne zbog interijera koji je namješten za instagramere niti zbog PR paketa i kompenzacija kojima bi se boostala popularnost… Ne! NAV je jedinstven, iznenađujuć, uzbudljiv gotovo rubno ekstravagantan zbog hrane i načina na koji joj se pristupa. I zbog same osobe koja iza svega toga stoji. NAV HOME LINIJA je još uzbudljivija jer ju nosite doma. NAV je gastro, umjetnička, laboratorijska, poduzetnička priča.

NAV restaoran menu Hlifestyle.eu

Tvrtko Šakota pak kao ime na gastro sceni ne treba posebno predstavljati, a niti se ja osjećam dovoljno kompetentnim.  Ono što želim istaknuti jest rečenica koju sam jednom pročitao, napravio copy/paste i zbog nje se odlučio posjetiti restoran NAV, degustirati novu NAV HOME LINIJU PROIZVODA u restoranu ali ponijeti neke teglice doma kako bi otkrivao okuse, boje i mirise Šakotine kuhinje i kod sebe u društvu meni dragih ljudi.

“Dobavljači mi svaki dan šalju slike s farmi, pratimo u kojoj je fazi koje povrće, javljaju mi kad im je što na vrhuncu. Kad je namirnica u top formi naručujemo, oni je beru za nas idućih par dana i kuhamo s njom…”

NAV Tvrtko Šakota Hlifestyle.eu

Tvrtko Šakota u NAV-u gastro temama pristupa vrlo specifično. Kuhinja je mikrosezonska, lokalna ali s azijskim utjecajima…

Precizno istraženo, tehnički vrlo strogo postavljeno ali ugodno iznenađujuće, promišljenost koja stvara ugodu, opis je ne samo jela nego i njega kao osobe. Okusi koje stvara zapravo sjajno preslikavaju ono kako on zrači. Usuditi ću se reći da je to i najbolji opis NAV restorana.

NAV Tvrtko Šakota Hlifestyle.eu

NAV-ovi okusi se odnedavno mogu dakle kupiti i za doma. Putem webshopa, a ja vam želim istaknuti svoje favorite…

NAV HOME LINIJA Fermentirani indijski oraščić s usoljenim limunom Hlifestyle.eu

Fermentirani indijski oraščić s usoljenim limunom

NAV HOME LINIJA Romesco Hlifestyle.eu

Romesco

NAV HOME LINIJA Pesto od slavonskog lješnjaka Hlifestyle.eu

Pesto od slavonskog lješnjaka

NAV HOME LINIJA Karamel sirutka Hlifestyle.eu

Karamel sirutka i lješnjak

NAV HOME LINIJA Fitness fermentirani med Hlifestyle.eu

Fitness fermentirani med sa začinima

Međutim, znam da će se ova igra za okusne pupoljke ubrzo i mijenjati jer i u ovoj liniji organskih delikatesa pristupa se mikrosezonski… 

NAV restoran interijer Hlifestyle.eu

NAV nije restoran u koji ćete tek tako slučajno ući s ceste… Pronaći ćete ga u dvorišnoj zgradi na katu, na adresi Masarykova 11.

NAV-ova jela vrlo su kompleksna, okusi su autoritativni, kuhanje precizno. Stoga ako ste pravi zaljubljenik u hranu i njoj pristupate s poštovanjem upisati ćete ovaj gastro biser na svoju listu mjesta na koje želite otići. Broj mjesta je ograničen, a degustacijski menu treba pratiti na tjednoj bazi.

NAV restoran detalj stol Hlifestyle.eu

NAV zaista nije tek slučajni restoran već dobro promišljena i gastro i umjetnički i laboratorijski i poduzetnički postavljena priča, koja unatoč svoj nesigurnosti i kaosu vremena u kojima živimo očito sigurno i posloženo raste ne samo unutar sebe nego i naspram upravo svijeta u kojem jest.

NAV svojim jedinstvenim konceptom zapravo pruža iskustvo kako za tijelo tako i za duh… To morate probati!

NAV krošnja menu logo Hlifestyle.eu

*foto: RESTORAN NAV

Ostavi komentar