practice sat test without essay checker summary of a thesis paper retail banking resume examples ccna fresher resume sample free download btec dance assignment briefs business graphic resume template download
Style

NATALIO svijeće za mirisno putovanje hrvatskom baštinom

NATALIO svijeće Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov
Samo onaj tko je imao avanturu života izvan granica Hrvatske, zna kako miriše Hrvatska… započinje mi mailom priču Natalio Dangradović o svojim svijećama. Naime, zamolio sam ga da mi malo pobliže ispriča sve o svom brendu svijeća nakon što sam jednu NATALIO svijeću imao priliku isprobati u STAN KONCEPT-u i koja je tih više od 130 kvadrata ispunila “mirisom Brijuna”… No, krenimo redom jer NATALIO svijeće su za mirisno putovanje hrvatskom baštinom!
NATALIO svijeće Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov
Paljenje i uživanje u svijećama NATALIO pravo je mirisno putovanje hrvatskom baštinom.
Ali usudio bih se reći da je to i više od olfaktivnog iskustva. Naime, ispisane koordinate na svijećama možete upisati u Google maps i tako ćete otkriti u kojem smjeru odnosno gdje će vas vaša svijeća odvesti. Zabavno i edukativno jer ćete se tako zasigurno još više zainteresirati za pojedino mjesto i više ga istražiti, naučiti nešto novo…
NATALIO svijeće Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov
Svijeće su vrlo elegantno izvedene u crnoj mat ambalaži sa minimalističkim vizualima… Sofisticirano i promišljeno. Svaka čast!

4 4 °  5 5 ‘  2 4 . 8 ”  N

1 3 °  4 4 ’  2 5 . 2 ”  E

oznake su bile moje svijeće… utipkao sam ih i pokazali su se na mapi Brijuni…

Svijeća je dakle nspirirana otočjem BRIONI (Brijuni), mjestom čarobne prošlosti i prirodnih ljepota.

Egzotično i cvjetno otvaranje s notama hortenzija, orhideja i bergamota, vodi u srce lotosa, ruža i cimeta koji se izdižu iz baze jantara i vanilije.

NATALIO svijeće Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov
Ništa nam neće probuditi uspomene kao miris. I ne samo uspomene, već i emocije koje su povezane s tim uspomenama.  
Ispred moga Grada, ima jedan otok. Od davnina je to otok koji fino miriše, nisu ga bez razloga nazvali Lokrumom.
Mirisao je i Benediktincima i nesretnom Maksimilijanu. Kada, kao dijete, tu naučiš plivati ili kada se s prijateljima igraš i smiješ paunima ili kada sa simpatijom šetaš puteljcima; ti na Lokrumu udišeš mirise sreće.  
Svaki posjet otoku, za mene je povratak sreći. Povratak u djetinjstvo. Povratak u ljepotu jednostavnosti.
Većina ostalih to bogatstvo udiše zdravo za gotovo. Usuđuju se i ne primijetiti ga. 
… nastavlja Natalio pričati o istoimenim svijećama…

U svakodnevnici, lišenoj mirisa moga otoka, nostalgija me probudila. Ideja je reciklirana; ako ja ne mogu otoku, otok može doći k meni. Oduvijek sam, kao ljubitelj svijeća, bio u neumornoj potrazi za onom savršenom. Spoznaja da sam sebi mogu napraviti svijeću, koja će atmosferu mog otoka prenijeti u moj dom, je bila fantastična.  Od nostalgije do poslovnog poduhvata nije prošlo puno vremena.

Da sve to ne ostane u fazi strastvenog hobija, pobrinuli su se i moji bližnji koji su, osim sto su bili podrška, stručni savjetnici i naravno, žestoki kritičari; uvijek tražili svijeću više.

Počelo je s Lokrumom, a nastavlja se sa Hvarom, Rabom i Brijunima. Svaki otok je jedinstven te ostavlja jedinstveni mirisni utisak koji je dalje pretočen u jedinstvenu mirisnu svijeću. Moje svijeće su mirisno putovanje Hrvatskom i svaka svijeća ima svoje koordinate koje vas vode na tom putovanju.

NATALIO svijeće Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov
Ove jedinstvene mirisne svijeće NATALIO možete potražiti na službenom webu ovdje ali i sve informacije saznati na službenom IG profilu ovdje.

Ostavi komentar