LifeStyle

Napiši poruku za Zagreb

GO2DIGITAL PORUKA PODRŠKE ZA ZAGREB

Zagrebu više nego ikad prije treba poruka ohrabrenja!

Za sve djelatnike u bolnicama, vojsku, policiju, vatrogasce, ljekarnike i prodavače u trgovinama napiši poruku!

Napiši poruku za Zagreb!

GO2DIGITAL PORUKA PODRŠKE ZA ZAGREB

Najprije je koronavirus posijao strah i otežao u mnogočemu život u Zagrebu… A, onda u nedjelju ujutro (na svu sreću dok je grad spavao) zadesio nas je potres!

Mnogi su o tome svemu izvještavali i ne planiram prenositi vijesti niti se naročito nestručno praviti mudar. Stojim doma u izolaciji i tek po potrebi, na poziv nekoga iz susjedstva ili grada, izađem pružiti pomoć kupnjom i sl. aktivnošću bez kontakata. Trudim se on-line putem, brojnim kanalima komunikacije osvijestiti ljude o važnosti discipline koja se od nas traži, ističući potrebu za (samo)odgovornošću više nego ikad prije. Izmjenom brojnih poruka i poziva sudjelujem u koordinacijama oko pomaganja onima koji su nastradali… Ali nipošto ne zaboravljam da je više nego ikad prije potrebno i širiti pozitivnu energiju. Priključi se i ti!

I zato mi se ova inicijativa digitalne agencije Go2Digital iznimno svidjela.

GO2DIGITAL PORUKA PODRŠKE ZA ZAGREB

Svi građani koji imaju poruku ohrabrenja za glavni grad u ovim teškim vremenima, mogu je poslati putem sljedećeg linka ovdje.

GO2DIGITAL PORUKA PODRŠKE ZA ZAGREB

Poslane poruke bit će objavljene na svim njihovim površinama u gradu Zagrebu te tim kanalima širiti sada prijeko potrebni optimizam.

GO2DIGITAL PORUKA PODRŠKE ZA ZAGREB

screenshot

Također, tim putem isto tako aktivno nastavljaju i suradnju s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo, pa će se osim poruka građana i dalje prikazivati ključne informacije za prevenciju i zaštitu od COVID-19. Naravno, uz sve iz agencije Go2Digital apeliraju i na sve da se i dalje pridržavaju najvažnijih uputa nadležnih službi.

#ostanidoma i pošalji poruku Zagrebu, a to su svi oni koji ovih dana neumorno rade da nama bude bolje kao i svi oni koji su doma, ja već jesam.

GO2DIGITAL PORUKA PODRŠKE ZA ZAGREB

foto: Go2Digital

 

 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.