aids autobiography general mills talent review case study free exploratory essay samples the insanity offense summary how to write a percentage change formula in excel
Style

Ono sam što živim! MY WAY Giorgio Armani

MY WAY Giorgio Armani Hlifestyle.eu

Ono sam što živim! MY WAY Giorgio Armani – više je od parfema. Mirisni je to podsjetnik u svakodnevnici da se krene na put traganja, pronalaženja i ostvarivanja autentičnog “ja”.

MY WAY otvara novo poglavlje u svijetu Giorgio Armani mirisa. Moto kampanje je “I AM WHAT I LIVE”, koji odražava iskustva i susrete koji oblikuju individualnu i autentičnu osobnost. I zato ovaj miris koji je nedavno došao na police hrvatskih parfumerija odražava istinski i slobodni duh žene koja znatiželjno otkriva i sebe i svijet! Ali na svom putu… Putu autentičnosti.

MY WAY Giorgio Armani Hlifestyle.eu

Posebnost ove mirisne priče nije samo u kompoziciji samog parfema već i u inovativnoj tehnici poput ponovno punjivog pakiranja i bočice koja se može reciklirati. Na ovaj način se otvara nova era održivog razvoja s novom ambicijom: borbom protiv klimatskih promjena. 

MY WAY Giorgio Armani Hlifestyle.eu

Miris je kreirao parfumerski duo Carlos Benaïm (master parfumer) i Bruno Jovanovic (senior parfumer). MY WAY je suvremeni cvjetni miris u čijem srcu vlada fuzija bijelog cvijeća. 

Komponiran je od najfinijih prirodnih sastojaka: vanilija s Madagaskara prikupljena je na poseban način koji doprinosi lokalnim zajednicama; tuberoza ubrana u Indiji, čije srce je obrađeno na poseban način – koristeći molekularnu destilaciju koja parfumerima omogućava da dođu do jedinstvenih, kremastih i baršunastih nota posebno skrojenih za MY WAY. Note cvijeta naranče dobivene su ekstrakcijom u Egiptu, korištenjem inovativnog, ekskluzivnog i sasvim prirodnog procesa koji metodom hladne ekstrakcije pretvara cvijet naranče u esenciju naranče. Ovakav pristup manualnog vaganja i stvaranja koncentrata mirisa u Grassu kreira čiste, profinjene note s naglašenom blistavošću i prirodnošću. 

MY WAY Giorgio Armani Hlifestyle.eu

Glatka, prozirna bočica MY WAY mirisa ima okruglasti, tamno plavi čep koji predstavlja talisman protkan životnim iskustvima. Kontrast tamno plavog čepa i vibrantne roze tekućine stvara upečatljivi stilski i modni detalj.  

Giorgio Armani pridaje posebnu pažnju održivom razvoju i okolišu, te se stoga sama bočica MY WAY mirisa može reciklirati. Kreirana s inovativnim i besprijekornim sistemom ponovnog punjenja, sa svim komponentama istog koje se mogu reciklirati, MY WAY bočica doprinosi smanjenju otpada i potiče postupak recikliranja.  

MY WAY Giorgio Armani Hlifestyle.eu

“Možeš mi oduzeti sve, ali ne možeš mi oduzeti ono što sam proživjela.” (Adria Arjona)

Glumica Adria Arjona istinski utjelovljuje MY WAY.

Svoje djetinjstvo je provela na putu između Južne i Središnje Amerike, a sada stječe reputaciju glumice koja utjelovljuje snažne ženske uloge. Upravo je taj dio djetinjstva kada je putovala s ocem glazbenikom po turneji obilježio njen život raznim iskustvima i poznanstvima te doprinio odlučnosti da radi po svom. Adria Arjona zbilja utjelovljuje MY WAY.  

MY WAY Giorgio Armani Hlifestyle.eu

Važno je naglasiti, MY WAY je dizajniran da potraje…

Bočica s ponovno punjivim pakiranjem dizajnirana je uz posebnu posvećenost okolišu, koja je od važnosti Giorgiu Armani. 

Po prvi puta u industriji luksuznih mirisa, ovaj inovativni i čisti način ponovnog punjenja potpuno je jednostavan. Čep bočice se odvrne, a refill pakiranje mirisa od 150ml se okrene naopako i pričvrsti na vrat bočice. Originalna bočica se na taj način ponovno napuni, bez gubljenja ijedne kapi mirisa. Na kraju postupka, čep se ponovno zavrne. 

Bočica od 50ml i refill pakiranje od 150ml zajedno omogućavaju uštedu reducirajući 55% korištenog stakla, 64% korištene plastike, 75%  korištenog metala i redukciju od 32% korištenog kartonskog pakiranja. 

Staklo bočice i refill pakiranja može se reciklirati, a osim toga je i svaki element bočice pogodan za reciklažu. 

MY WAY Giorgio Armani Hlifestyle.eu

MY WAY je suvremeni cvjetni miris za nove generacije.

Svijetao, moderan i ženstven, ovaj opijajući miris je poput moćnog, blistavog buketa bijelog cvijeća koji širi duh nove ženstvenosti koju karakterizira otvorenost, elegantnost i samootkriće. 

Pronađite ga već danas u DOUGLAS parfumerijama

 

 

Ostavi komentar