Style

MON PARIS INTENSEMENT Pariz i Yves Saint Laurent – jedinstvena ljubavna priča

MON PARIS INTENSEMENT Yves Saint Laurent Hlifestyle.eu

Nova kampanja za miris MON PARIS INTENSEMENT predstavlja poglavlje u kojem se opisuje vrhunac strasti ove jedinstvene ljubavne priče između Pariza i Yvesa Saint Laurenta.  

MON PARIS INTENSEMENT Hlifestyle.eu

„Postoji tisuću mjesta u Parizu gdje bih te mogao ponovno sresti i priviti tvoje ruže na prsa. Naše ruže. Najljepše ruže. Ti si zapravo možda samo izgovor da napokon ostvarim svoj san i stvorim parfem za Pariz. Otmjeni, sjajni Pariz. Od plamena i pucketanja tvog vatrometa cijeli svijet svjetluca. Ovaj ću parfem nazvati po tebi jer nijedno se ime ljepotom ne može mjeriti s tvojim. Jer te volim. Moj Pariz.”

Yves Saint Laurent, 1983.

MON PARIS INTENSEMENT Hlifestyle.eu

Tko bi se drugi osim ovog modnog kreatora, vječnog simbola pariške elegancije, usudio nadjenuti parfemu ime PARIZ? Upravo je Pariz prihvatio mladog, sramežljivog genija rođenog u Oranu u Alžiru kada je, u dobi od samo 17 godina, došao razvijati svoju umjetnost. Grad koji je slavio njegovu kuću u nastajanju 1961. godine. Grad koji ga je učinio svojim voljenim „Malim modnim princom” prije nego što je okrunjen za kralja mode… 

MON PARIS INTENSEMENT Hlifestyle.eu

Originalni PARIS EAU DE PARFUM (1983) bio je poklon Yvesa Saint Laurenta gradu kojem je nježno i ponosno tepao „Mon Paris” jer ga je osvojio, baš kao što je i on osvojio srce Pariza. Modni je kreator ovim epohalnim mirisom napokon imao priliku pokazati svijetu koliko zapravo voli grad ljubavi… 

S parfemom MON PARIS EAU DE PARFUM (2016) YVES SAINT LAURENT BEAUTÉ oživio je ovaj poklon ljubavi novim mirisnim potpisom: očaravajućim cvijetom kužnjaka, kao simbola lude ljubavi, zajedno s elegantnim pačulijem koji s vremenom postaje sve intenzivniji. Novi je potpis subverzivna reinterpretacija tradicionalnog chyprea kojom se struktura potpuno izokreće i otkriva jedinstveni i moderni bijeli chypre, istovremeno očaravajuć i odvažan.  

MON PARIS INTENSEMENT Hlifestyle.eu

Danas YVES SAINT LAURENT BEAUTÉ s ponosom predstavlja MON PARIS INTENSÉMENT, posebno strastvenu izjavu ljubavi gradu koji slave pjesnici i ljubavnici… Nova varijacija parfema MON PARIS plamti kao pariško nebo u zoru, s bogatim aranžmanom ruža koje obavijaju njegov mirisni potpis – očaravajući cvijet kužnjaka.  

Nova boja, prepoznatljiva ružičasta marke Yves Saint Laurent, najintenzivnija je i najblistavija od svih: fuksija, kao l’amour fou.  

Novi ambasador, utjelovljenje jednostavnog šika koji Parižanke čini tako jedinstvenima.   

Nova, spektakularna kampanja zamišljena kao strastvena oda Parizu i ludoj, luckastoj ljubavi na prvi pogled. Spontana. Senzualna. Oslobađajuća. Neumjerena. Opasna. Ljubav koja se može dogoditi samo u Parizu. Ljubav koja sve izokreće i krši pravila, ljubav zbog koje vičete „Je t’aime!” s vrha Eiffelova tornja…  

Zanimljiva, uzbudljiva, veća od života – nova kampanja MON PARIS u režiji Rickyja Saiza dostiže nove razine u slavljenju lude ljubavi. Ljubavi koju je moguće osjetiti samo u Parizu. Ljubavi koja se dogodi u trenu, kao one legendarne ljubavi… Ljubavi koja se rađa iz intenzivno zavodljivog traga parfema MON PARIS INTENSÉMENT. 

Isto mjesto: Pariz. Novi par mladih ljubavnika. Model Grace Hartzel utjelovljuje arhetip prave Parižanke. Boemka. Odvažna. Jednostavno profinjena. Bezrezervno strastvena… Žena koja razmišlja o ljubavi jednako intenzivno kao što je i živi. Treba li nas onda čuditi što njezin ljubavnik Matthew Bell, koji je rođen u Liverpoolu i predstavlja utjelovljenje staloženosti, naprosto poludi kada ugleda našu heroinu kako se ukrcava u helikopter pokraj Seine? Nju. La Parisienne. Ljubav na prvi pogled. 

U zoru, kada su boje posebno jarke, a pariško nebo poprimi ružičastu nijansu, dašak parfema MON PARIS INTENSÉMENT ostavlja trag na njezinu vratu… Odlazi, izazivajući ga da je prati svojim zavodljivim pogledom. On, lud i izgarajući od strasti, juri gradom prateći njezin mirisni trag. Jer ljubav može biti tako snažna da nas tjera na lude i opasne pothvate. Posebno u Parizu 

Brzina i energija ove potjere toliko su intenzivne da ih možemo osjetiti. Spuštena pogleda, sva njezina ljepota dolazi do izražaja okupana sunčevom svjetlošću…  

A budući da je ovo Pariz i da govorimo o Yvesu Saint Laurentu, ludi se ljubavnici napokon sastaju na Eiffelovu tornju – simbolu parfema MON PARIS. Vrhunac ljubavi. On se naginje kako bi udahnuo njezin parfem. Ona se okreće i strastveno ga ljubi.  

Dok se njihova luda ljubav spaja u strastvenom poljupcu na vrhu Eiffelova tornja, u pozadini sviraju taktovi pjesme „La Bohème” Charlesa Aznavoura. Legendarna pjesma o strastvenoj ljubavi u Parizu prvi je put remiksirana za Yves Saint Laurent Beauté.  Ljubavnici se uzdižu do vrtoglavih visina l’amour fou… Kada naša heroina skine lavallière kako bi ga predala pariškom povjetarcu, ona svoju ljubav zapravo predaje Parizu, a ne njemu. Za MON PARIS INTENSÉMENT. 

MON PARIS INTENSEMENT Hlifestyle.eu

Vrtoglava ljubav ostavlja vrtoglavi trag. 

C’est l’amour. C’est Mon Paris Intensément.

MON PARIS INTENSEMENT Hlifestyle.eu

Kako izražavate ljubav? Pa ružama, naravno. Intenzivan, ali ne premračan, ovaj novi miris zrači žarkoružičastim sjajem strasti zajedno s dragocjenim apsolutom ruže Rosa centifoliakoja bijeli plod očaravajućeg kužnjaka u parfemu MON PARIS pretvara u boju fuksije. 

„Željeli smo da bijeli chypre, mirisni potpis parfema MON PARIS, dobije veću dubinu, pa smo pomiješali primamljivi miris kužnjaka s bogatim notama ruže. Igrali smo se intenzivnim, ali istovremeno i ugodnim teksturama kako bismo stvorili vrhunsku privlačnost. To je ljubavna priča na francuski način – blistavi šarm pariškog šika!”

Firmenich: Olivier Cresp, Dora Baghriche i Harry Frémont

MON PARIS INTENSEMENT Hlifestyle.euKultna bočica parfema MON PARIS, koju je dizajnirala Catherine Krunas, najveće je priznanje Yvesu Saint Laurentu dosad.  

Inspirirana njegovim arhivskim skicama lavallièrea, košulje s klasičnom mašnom na vezanje sprijeda, Catherine Krunas preuzela je mašnu, udvostručila je, učinila je još većom i okrenula naopačke. Ovaj spektakularni dvostruki lavallière postao je odvažna vizualna metafora za modernu ljubavnu priču na vrhuncu strasti. 

Baš kao i miris, boja ove svilene vrpce, zavezane oko vrata bočice i omotane zagonetnošću prozirne crne organze, intenzivna je nijansa ružičaste. Boja lude ljubavi. Boja kojom nitko ne vlada kao Yves Saint Laurent.

Izražavajući krajnji intenzitet novog mirisa, meki svileni lavallière parfema MON PARIS INTENSÉMENT postaje još izraženiji uz veo crne organze – još jedne prepoznatljive boje marke YSL u vječno prisutnoj transparentnosti njezine visoke mode. Kako bi se odrazila intenzivna, ružama obogaćena tekućina u bočici, vrat i gornji dio bočice poprimaju boju fuksije u nijansi koja postaje prozirnija što je bliže bazi.  

Dvije kožne vrpce i sjajni, zlatni YSL-ov logotip Cassandre unose dašak rock šika – istinskog stila moderne Parižanke. Odvežite mašnu i oslobodite miris ljubavi… 

MON PARIS INTENSEMENT Hlifestyle.eu

“Volite i ljubite kao nikad dosad!” poručuju iz YSL-a, a to vam i ja želim…

 

 

 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.