Style

MOJI OKUSI LJETA #goodfoodcro

#goodfoodcro Hlifestyle.eu

Vrijeme je ove godine varljivo, ali okusi hrane i pića ne bi trebali biti.

Na vrijeme ne mogu utjecati, ali na prehranu mogu. Zato rado biram obroke u poznatom lancu GOOD FOOD.

Doručak, brunch, ručak, popodnevni griz ili večera? Desert, osvježavajuća voda i(li) smoothie pa i vrhunska kava… Pronađem si uvijek nešto po svom ukusu da ne kažem trenutnom raspoloženju.

#goodfoodcro Hlifestyle.eu

Svi znaju da volim jesti! I slano i slatko… Samo da je slasno. Nipošto masno i baš nikako neprovjerene kvalitete i podrijetla.

Zagrebačko ljeto mi je po pitanju svega toga potpuno bezbrižno uz obroke koje često izaberem u GOOD FOOD-u.

#goodfoodcro Hlifestyle.eu

Tri lokacije u Zagrebu od kojih je meni najdraža ona u Palmotićevoj na križanju sa Vlaškom (ostale dvije su Teslina i Impportane centar) uz poslovnicu u Puli, čine GOOD FOOD jedan od najomiljenijih brendova prehrane u Hrvatskoj ali i izvan granica naše domovine.

Stranci ih vole, hvale i rado im se vraćaju, a na društvenim mrežama gotovo da nema Hrvata koji nije stavio hešteg #goodfoodcro uživajući u okusu iz bogate GOOD FOOD ponude.

#goodfoodcro Hlifestyle.eu

Odnedavno su dostupni i putem WOLT dostave pa tako mnogobrojni koriste priliku da u dobroj hrani uživaju i kod kuće ili na poslu.

#goodfoodcro Hlifestyle.eu

Rođendani i prijateljska druženja sve češće su bogatija za GOOD FOOD okuse, a doba dana kad se uživa u njihovoj ponudi nema granice tako da se sjecka, kuha, slaže, poslužuje, pakira, dostavlja od ujutro do navečer.

I sve to uvijek s puno osmijeha na svim lokacijama…

Uvijek sam razgovarajući s GOOD FOOD timovima, unatoč svakodnevnim izazovima s kojima se u ugostiteljstvu susreću, nailazio na dobru atmosferu i međusobnu podršku. Bude kao i u svakom poslu lakših i težih dana, ali dobrih vibracija nikad među tim mladim ljudima ne nedostaje.

I to je na kraju krajeva uz dobru hranu ono što me vraća da sjednem u GOOD FOOD ili ponesem doma njihovu papirnatu vrećicu prepunu mirisnih i ukusnih obroka.

#goodfoodcro Hlifestyle.eu

Izdvajam svoju TOP ljetnu preporuku GOOD FOOD okusa bez kojih gotovo da ne mogu zamisliti tjedan!

SUNNY – SIDE UP & AVOCADO toast doručak 

GOOD MUESLI 

ARABIAN DREAM salata

SWEET POTATO

BURGERS KING OF BBQ

TIGER PRAWN tortilja

SMOKED SALMON croissants

AVOCADO CLUB SANDWICH

TOMATO domaća juha

DESSERTS ljetni okus s breskvom posebna preporuka

COLD PRESS vode s okusima

COGITO COLD BREW kava

I moram za kraj pohvaliti jednu posebnost…

Zadnjih par mjeseci zidove njihovih poslovnica krase različita ostvarenja vizualnih umjetnosti. Pa se tako mogu vidjeti radovi različitih umjetnika čime prostori dobivaju dodatnu vrijednost. I ne samo prostori nego cjelokupni koncept GOOD FOOD brenda jer osnovni ljudski proces prehrane tako postaje doživljaj kako za tijelo tako i za duh. Bravo ekipa!

#goodfoodcro Hlifestyle.eu

Pogledajte sve o čemu pišem i na njihovim društvenim mrežama FACEBOOK i INSTAGRAM

Ukoliko vam se članak svidio podijelite ga sa svojim prijateljima, pozovite ih na dobru hranu u dobar restoran – GOOD FOOD. 

 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.