Style

Moj PHYTO saveznik od 150 mililitara doma – za ljepšu i zdraviju kosu

PHYTO www.Delmerion.hr Hlifestyle.eu

Mjere COVID-19 su većinom popustile i međuostalim i frizerski saloni su se otvorili, ali ja još nisam stigao se naručiti u svoj salon EVELIN. Ali zato sam pronašao idealnog saveznika za zaštićenu, zaglađenu te lepršavu i na dodir svilenkastu kosu dok ju samostalno stiliziram doma. Iz DELMERION-a mi je doma stigao saveznik od 150 mililitara za ljepšu i zdraviju kosu. PHYTO KERATINE termo-zaštitni obnavljajući sprej. 

PHYTO www.Delmerion.hr Hlifestyle.eu

Elegantno i jednostavno pakiranje bočice s raspršivačem došlo je u ambalaži koja sa svoje unutrašnje strane krije priču o osnivaču brenda, gospodinu Patricku Alèsu kao i o samom brendu i proizvodu. Rekao bih, vrlo dobro osmišljen i zaokružen koncept u kojem ničega vizualno nije previše niti premalo. 

PHYTO www.Delmerion.hr Hlifestyle.euInače, Patrick Alès je 1966. izumio sušilo za kosu, a samo godinu nakon PHYTOTHERATHRIE, njegu kose pomoću biljaka.

„Phyto“ dolazi od grčke riječi „biljke“, a „thera“ znače tretmani kose. Vrlo brzo, 1969. nastao je PHYTOSOLBA laboratorij.

Cijela filozofija brenda sastoji se od ideje oslanjanja na znanost kako bi dokazali djelotvornost proizvoda, istovremeno „dajući biljkama da govore za sebe“ u stvaranju novih proizvoda.

Mliječna tekstura i vrlo profinjen miris osvojili su me na prvi utisak! 

Ipak, ono puno važnije jest formulacija,  a na koncu i rezultati i osjećaj već nakon prvog korištenja. 

PhytoKeratine termo-zaštitni obnavljajući sprej obnavlja i čuva unutarnju strukturu vlasi. Njegova ekskluzivna formula trenutačno djeluje i daje dugotrajne rezultate: botanički keratin djeluje dubinski i rekonstruira vlas, a hijaluronska kiselina osigurava optimalnu hidrataciju. Inkapsulirani ceramidi djeluju na površini vlasi te obnavljaju i zaglađuju kutikulu popunjavajući mikropukotine. Ekstrakt biljke yun zhi sadrži proteine koje se aktiviraju toplinom i zadržavaju botanički keratin duboko u kosi – unutarnja struktura vlasi je ojačana, a vlas zaštićena od topline tijekom sušenja ili ravnanja.

PHYTO www.Delmerion.hr Hlifestyle.eu

Njega oštećene kose posebno je važna u ovoj novonastaloj situaciji u kojoj se svi nalaze, kad su boravak u zatvorenom prostoru, manjak svježeg zraka i stres uzeli svoj danak koji utječe na strukturu i kvalitetu kose. Upravo proizvodi iz Phyto Keratine linije će kosi vratiti potrebnu živost i ukrotiti je te ju na adekvatan način pripremiti za ljeto i povećano izlaganje sunčevim zrakama. Proizvode iz laboratorija Phyto moguće je pronaći u Müller poslovnicama, u svim bolje opskrbljenim ljekarnama te na web shopu: www.delmerion.hr. 

PHYTO www.Delmerion.hr Hlifestyle.euJoš davne 1965. godine Patric Alès je predstavio PHYTO širokoj javnosti s otvaranjem vlastitog salona u blizini Champs Élysées. Podržale su ga i postale stalne klijentice celebrityji s A liste poput Brigitte Bardot, Catherine Deneuve i Jacqueline Kennedy Onassis. Salon je otvoren i danas, a otvaranje njega ga je lansiralo na vrh svjetske scene. Zato mi je iznimno drago da PHYTO proizvode i ja imam priliku koristiti. 

PHYTO www.Delmerion.hr Hlifestyle.eu

Ostavi komentar