Style

MNLY je ime za samopouzdanje, zdravlje i stil

MNLY kozmetika Hlifestyle.eu

MNLY je izvedenica od engleske riječi “MANLY” što znači muževan, a u Hrvatskoj je upravo pod tim imenom pokrenut brend muške kozmetike. 

MNLY tako postaje imenom visokotehnološke njege za muškarca. MNLY postaje ime za samopouzdanje, zdravlje i stil.

MNLY kozmetika Hlifestyle.euMETODA?

Korištenje najsuvremenijeg biokemijskog inženjerstva kako bi pomogli modernim muškarcima da izgledaju zdravo i samopouzdanije. 

CILJEVI?

Manje sijedih vlasi, jača brada bez sijedih i bujna kosa. 

SREDSTVA?

Nove molekule i tehnolgije.

Zasada na tržištu su dostupne dvije kolekcije različitih svojstava, a koje zajedno broje 8 inovativnih proizvoda. Pa krenimo redom…

ANTI-GREY KOLEKCIJA PROTIV SIJEDIH

Odabirom ove kolekcije odabirete ono što se činilo nemogućim: zaustavljanje procesa sijeđenja korištenjem najnovijih tehnoloških otkrića. Od kose do brade, revolucionarna linija protiv sijedi je sve što treba onima koji su sijede već dobili ili ih tek primjećuju.

Kolekciju čini 5 proizvoda, a ja sam imao i osobno priliku koristiti njih 3; šampon, gel, hidratantnu kremu i aftershave u jednom. Jasno vam je da se ovi proizvodi ne bi niti našli na blogu kao preporuka da nisam bio zadovoljan.

MNLY ANTI-GREY kozmetika Hlifestyle.eu

Odlika svih proizvoda jest posebno svjež miris koji muškarci vole. Istaknuo bih još jednu osobitost cijele priče koja je itekako dobro promišljena i zaokružena. Dizajn i pakiranje. Elegantna jednostavnost s tek detaljima u crvenoj i mint boji vrlo jasno komunicira da su proizvodi namijenjeni muškarcu koji voli estetiku. Praktičnost tvrdih crnih kutijica koje štite sam proizvod kao i ambalaža u kojima se nalaze kozmetički pripravci vrlo jasno poručuju da ništa nije prepušteno slučaju. 

ŠAMPON PROTIV SIJEDIH je bojom crni proizvod s nanotehnologijom protiv sijedih. Njegova napredna formula s nanougljikom smanjuje vidljivost sijedih vlasi. Formula je bez sulfata i nježna je prema kosi te pomaže u očuvanju prirodne boje. 

Potrebno ga je nanijeti na kosu, masirati 1 minutu, a potom isprati. Jednostavno korištenje jamac je zadovoljstva i u kućnoj njezi. 

MNLY ANTI-GREY kozmetika Hlifestyle.euGEL ZA KOSU PROTIV SIJEDIH je formulacija u kojoj patentirani visokotehnološki pigment nanougljik se veže za kosu te joj pruža suptilno prekrivanje sijedih vlasi ali i UV zaštitu. 

Ovaj gel je namijenjen kako bi pružio lagano stiliziranje kose koja je prirodno tamna sa sijedima. 

MNLY ANTI-GREY kozmetika Hlifestyle.euDNEVNA KREMA i AFTERSHAVE PROTIV SIJEDE BRADE je 2u1 proizvod koji će zadovoljiti i najveće skeptike. Njime se zaustavlja fiziološki proces sijeđenja brade i umiruje se koža nakon brijanja. 

MNLY ANTI-GREY kozmetika Hlifestyle.euKolekcija MNLY ANTI-GREY još sadrži i TONIK PROTIV SIJEDIH ZA KRATKU KOSU i TONIK PROTIV SIJEDIH ZA DUGU KOSU.

MNLY ANTI-GREY kolekcija s crnim nano ugljikom za instantno prekrivanje sijedih, te postupnu repigmentaciju korijena biti će izbor svih muškaraca 21. stoljeća koji u omjeru cijene i kvalitete traže proizvod koji ih neće razočarati.

MNLY ANTI-GREY kozmetika Hlifestyle.eu

HAIR-GROWTH KOLEKCIJA ZA RAST KOSE

Ovo je kolekcija koja se temelji na novim revolucionarnim tenologijama protiv gubitka kose s klinički testiranim aktivnim sastojcima koji jednostavno i neupitno djeluju. 

Tri su proizvoda koja čine ovu MNLY HAIR-GROWTH kolekciju: ŠAMPON ZA RAST KOSE, TONIK ZA RAST KOSE, DNEVNA KREMA i AFTERSHAVE ZA JAČANJE BRADE. 

MNLY HAIR-GROWTH kozmetika Hlifestyle.eu

MNLY muškarci odabiru izgledati i osjećati se zdravo i samopouzdano.

Gusta kosa bez sijedih, snažna brada i stil uz MNLY proizvode biti će glavni saveznici u ostvarivanju brojnih uspjeha i rješavanju svakodnevnih izazova…

MNLY kozmetika Hlifestyle.eu

Uistinu, MNLY se kao brend od samog početka u plasiranju proizvoda na tržište i u komunikaciji s publikom putem različitih kanala, a posebno društvenih mreža, istaknuo kao sasvim drugačiji hrvatski brend. Strogo targetirajući publiku, izabirući svoju nišu, MNLY tim stručnjaka stvorio je proizvode koji nose hrvatski potpis za muškarce cijelog svijeta. 

 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.