Style

MARVIS paste koje pomiču granice

MARVIS paste za zube Hlifestyle.eu

Ne treba biti stručnjak kako bi shvatili da osmijeh i biserno bijeli zubi čine svako lice atraktivnijim i privlačnijim. Bez obzira gdje se nalazili, na poslovnom ili ljubavnom sastanku, obiteljskom fotografiranju – ishod će uvijek biti bolji ako na svome licu nosite široki osmijeh. 

MARVIS paste za zube Hlifestyle.eu

Ovdje u pomoć dolazi MARVIS, prva fashion pasta za zube na svijetu, rođena prije više od 60 godina.

MARVIS je prvobitno bio namijenjen pušačima, kako bi izbijelio zube od nikotinskog dima i osvježio dah. Zubna pasta je stvorena davne 1958. godine u Firenci kao nešto nekonvencionalno, autentično i ispred svog vremena. Ovaj kultni brend sve ove godine veseli one koji od pasti za zube očekuju mrvicu više te imaju postavljene visoke estetske kriterije, a u svoj život žele unijeti dašak neočekivanog, intrigantnog, cool i apstraktnog.  

O ovome brendu sam pisao ovdje i ovdje.

MARVIS Delmerion Hlifestyle.euFormula MARVIS pasti za zube sastoji se od osam unikatnih, nadasve neobičnih i zavodljivih okusa koji nude vrtlog senzacija te su zbog svoje inventivnosti u potpunosti uzdignuli i transformirali percepciju o oralnoj njezi. Jasmin Mint (jasmin), Cinnamon Mint (cimet), Ginger Mint (džumbir), Amarelli Licorice Mint (amareli – jedan od najboljih talijanskih slatkiša), Aquatic Mint (hladan okus metvice), Classic Strong Mint (svježa formula peperminta)Anis Mint (anis) i Whitening Mint (prva pasta na svijetu za izbjeljivanje zubi) stalna je postava ovih vintage pasti za zube koji svaki kozmetički kutak čine zavidnim. 

MARVIS paste za zube Hlifestyle.eu

MARVIS paste za zube Hlifestyle.eu

MARVIS paste za zube Hlifestyle.eu

MARVIS paste za zube Hlifestyle.eu

MARVIS paste za zube Hlifestyle.eu

MARVIS paste za zube Hlifestyle.euMARVIS paste za zube Hlifestyle.eu

MARVIS paste za zube Hlifestyle.eu

MARVIS uz svoje stalne okuse sa zadovoljstvom svake godine predstavlja posebnu limitiranu liniju s tri paste za zube. Tako su prethodnih godina predstavljeni okusi višnje i čokolade, rabarbare i cvijeta naranče, kao i Karakum MintRambas i Marvis Royal Limited. 

MARVIS paste za zube moguće je pronaći na webshopu www.delmerion.hru ELFS flagship i ELFS home trgovini u Zagrebu, ELFS trgovinama u Splitu i Rijeci, BIPA prodavaonicama te u bolje opskrbljenim ljekarnama 

DR.BRANDT DELMERION HLIFESTYLE.EU

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.