apa format volume edition generator what are artistic skills in a cv apa format software citations free graphic resume template download 25 best teacher resources ppt presentation download nature titles for essays about identity
Style

MAISON FRANCIS KURKDJIAN L’Homme À la Rose

Kurkdjian A la rose eau de parfum Hlifestyle.eu

Ruža za muškarca? Da! MAISON FRANCIS KURKDJIAN L’Homme À la Rose novi je miris iz Francuske koji se našao na policama moje omiljene parfumerije MARTIMEX na Trgu.

Francis Kurkdjian otvara novo poglavlje u kolekciji À la rose stvarajući muški miris: l’Homme À la rose. Ova nova kreacija usidrena je na asertivnim muškim kodovima: zeleni logotip nadahnut lišćem ruže, oštar zeleni cvijet skiciran na stražnjoj strani naljepnice i cinčana kapa koja ne samo da podsjeća na pariške krovove, već i prevodi snažan muževan identitet.

Kurkdjian A la rose eau de parfum Hlifestyle.eu

Svježom i svijetlom parfemskom vodom Francis Kurkdjian, kako kaže, daje muškarcima moć da nose ružu. U srcu mirisnog portreta leži duo damašćanskih ruža iz Bugarske i ruža Centifolia iz Grassea u kombinaciji s voćnom notom grejpa i isprepletenim modernim drvenim akordom. Logotip sadrži dodir ružičaste boje, poput odjeka À la rose, svog ženstvenog partnera. Na kraju, l’Homme je rukom napisao Francis Kurkdjian, kao posvetu muškarcima.

Kurkdjian L'Homme À la Rose Hlifestyle.eu

L’Homme À la Rose moje je slobodno tumačenje ruže za muškarce, rekao je Francis Kurkdjian o svojem novome mirisnom uratku. Cvjetno-drvenasta kompozicija osvojit će vas na prvi trenutak udaha… Ova jedinstvena olfaktivna priča u kojoj glavnu ulogu ima ružu, zasigurno je nešto što ćemo pozitivno pamtiti iz ove 2020. godine.

Parfem potražite u MARTIMEX parfumerijama u poslovnici na Trgu bana Josipa Jelačića 11 u Zagrebu.

Ostavi komentar