voyeur dorm v city of tampa summary case studies physician practice management consulting lorelei poem analysis essay three basic thesis of the cartesian concept of mind how to write contract for owner financing best autobiography uk
Style

LUXURY OVERDOSE Le parfum by Philip Zepter

LUXURY OVERDOSE Le parfum ZEPTER Hlifestyle.eu

Svjetski poznata tvrtka ZEPTER na hrvatsko tržište donijela je novu dozu luksuza kroz ponudu parfema i mirisnih svijeća. Ekskluzivno, prvi u Hrvatskoj i regiji donosim recenziju mirisne kreacije LUXURY OVERDOSE Le parfum by Philip Zepter proizašlu iz poznate parfemske radionice Absolument Parfumeur.

Iz Provanse, prirodno bogate aromama koja je inspirativna sama po sebi, parfemski kreatori osmislili su olfaktivne kreacije koje nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnima. A kad se tome svemu još doda i promišljeni vizualni dizajn i luksuzno pakiranje onda zaokružena parfemska priča s potpisom by Philip Zepter biva jedinstvenom u općenito jedinstvenom svijetu niche mirisa.

Dva mirisa u jednostavnim crnim mat bočicama otkrit će vam sasvim novi svijet parfema. Dati će vam moć da ukradete pažnju gdje god se pojavili. Pružiti će vam nezaboravno iskustvo transcedentalnog u svakodnevnici. 

Iako su me se oba mirisa iznimno dojmila, nakon isprobavanja, posebno sam se odlučio za LUXURY OVERDOSE Le parfum by Philip Zepter koji se na mojoj koži bolje razvio, a u nastavku vam donosim i priču o njegovim svojstvima i kompoziciji, a definiran je kao unisex parfem.

Drugi miris nosi naziv LUXURY OVERDOSE Pluie d’Osmanthe by Philip Zepter i okarakteriziran je definicijom mirisa za žene iako svi koji me prate znaju da te podjele mirisa naročito ne uvažavam.

U oba mirisna slučaja važno je naglasiti da su ovo intenzivni orijentalni parfemi koji s obzirom na kompozicije i trajnost će privući iznimno karakterne ljude koji se ne boje pažnje i vole luksuz kao lifestyle u svim segmentima, ali ne nužno vidljivima svima oko njih.

LUXURY OVERDOSE parfemi intimni su mirisni potpisi za osobe koje sanjaju, ostvaruju, bivaju bez kompromisa kad je u pitanju autentičnost i sloboda. 

 

LUXURY OVERDOSE Le parfum ZEPTER Hlifestyle.eu

LUXURY OVERDOSE Le parfum by Philip Zepter

Bezgranični uzvišeni luksuz sadržan u bočici od 100ml dolazi u kožno baršunastom pakiranju sa magnetom. Zaokružena je to priča koja već na prvi pogled daje naslutiti da iskustvo koje slijedi će biti posebno i drugačije od svega do tada viđenog i proživljenog. Pri otvaranju poklopca kutijice prednja strana se samostalno rastvara i kao da gotovo filmski dramatično predstavlja i najavljuje tim jednim trenutkom stotine trenutaka koji će tek uslijediti prvim udahom parfema.

Mat crna bočica sa sjajnim zlatnim čepom gotovo skulpturalno izaziva pažnju i poštovanje pri korištenju jer ste svjesni da svaka kapljica koju ćete raspršiti po svojoj koži je iznimno vrijedna.

LUXURY OVERDOSE Le parfum stvoren je prema tradiciji luksuznih francuskih parfumerija u postupku za koji se mislilo da je nepovratno izgubljen. Ali nije. Znanje se generacijski nastavilo prenositi, kao i zanat sušenja, infuziranja i nježnog pritiskanja kako bi destiler dobio vrhunsku sirovinu za daljnje miješanje i stvaranje mirisne kreacije. Manualni procesi koji iziskuju vrijeme uz vrhunske sirovine jamstvo su da će konačni proizvod biti ono što ova linija parfema i jest – luksuz bez premca.

Le parfum kao mirisna kreacija je suvremena vizija umjetnosti dizajniranja i nosivosti parfema koji je puno više od mirisne tekućine. To je mirisni potpis koji se otvara u svježini, a nastavlja u orijentalnim notama trajnosti od kojih se biva zamijećen i još najvažnije zapamćen.

LUXURY OVERDOSE Le parfum ZEPTER Hlifestyle.eu

Orijentalne note sandalovine, mošusa i jantara prizivaju neka minula vremena i nude sigurnost koja je upečatljiva uz začinjenost ružičastog papra. Zavodljivost mirisa se razvija u kombinaciji mandarine, cvijeta naranče i jasmina, ylang – ylang-a što čime se daje balans i poletnost. Kao da biva pozivom na igru otkrivanja koja se završava u zagrljaju bršljanovog lišća i opijenosti divljim pelinom i apsintom.

Orijentalne i cvijetne note izbalansirane su tako da miris sjajno pristaje u hladnijim danima i nosiv je u dnevnoj varijanti za one sa više odlučnosti i manje straha od zamijećenosti, ali će biti ultimativni i nepogrešivi izbor i za muškarca i za ženu koji u večernjim satima žele ultimativno dominirati situacijom.

LUXURY OVERDOSE Le parfum uniseks je mirisni potpis za sve one koji žele da ih se pamti!

Od svog osnutka, tvrtka Zepter postavila je vrlo visoke standarde kvalitete i postala je neophodni dio života milijuna ljudi diljem svijeta. Zepter posjeduje osam tvornica u Švicarskoj, Njemačkoj i Italiji te preko 320,000 m2 poslovnih prostora na najboljim svjetskim lokacijama. Uspjehu tvrtke Zepter doprinose vizija, superiorna kvaliteta, inovativni proizvodi i jedinstven sustav prodaje s preko 100,000 zaposlenika i savjetnika diljem svijeta. Uz Zepter poznati slogan „živi bolje, živi duže“ sjajno se uklapa i ova niche mirisna priča koju tek trebate otkriti…

Ostavi komentar