px essayeur fondeur resume de tristan et appendix references apa format website no author csi no more bets summary
Style

#ljetonijeotkazano i treba vam jedna posebna emulzija za kožu

NEOVIDERM Hlifestyle.eu

#ljetonijeotkazano i treba vam emulzija za kožu neoVIDERM. Možete ju pronaći na više od 185 lokacija u cijeloj Hrvatskoj unutar ljekarničke mreže. Na hrvatsko tržište ju dovodi DELMERION, a iz osobnog iskustva koje donosim u nastavku mogu potvrditi da je “spas za kožu”. 

#ljetonijeotkazano NEOVIDERM Hlifestyle.eu

Talijanski proizvođač Istituto Ganassini kreirao je neoVIDERM, medicinski proizvod koji pridonosi zaštiti kože, njenoj dubinskoj hidrataciji, smiruje opekline od sunca i upalne procese te potpomaže i ubrzava regeneraciju kožnog tkiva. neoVIDERM je dermatološki testiran i prilagođen i najosjetljivijim kožama, može se koristiti na najosjetljivijoj koži beba i djece i testiran je na citotoksičnost s garancijom neprisustva teških metala u svom sastavu. 

#ljetonijeotkazano NEOVIDERM Hlifestyle.eu

Moram biti iskren da sam nedavno, uslijed vrućine i trenja u vožnji biciklom, doživio iznimnu iritaciju kože. S obzirom da mi je koža i inače jako osjetljiva, ovo je sad bilo ekstremno. S obzirom na potrebu i učestalijeg tuširanja, stvorio sam si doslovno krvave rane u području prepona. Kroz korištenje neoVIDERM emulzije u tri noći, sve se povuklo i zacijelilo. Pisao sam o mnogim kremama i imam dobra iskustva sa brojnim kozmetičkim preparatima, ali ova krema je zaista pravi medicinski proizvod za koji mogu 100% jamčiti da će svi koji imaju potrebu biti zadovoljni njezinim djelovanjem. Jednostavno ekspresno riješava prave probleme. 

#ljetonijeotkazano NEOVIDERM Hlifestyle.eu

Malo više o sastavu…

Beta glukan aktivira i regenerira obrambene procese kože te djeluje na dva načina: potiče stvaranje koštane srži, a time i proizvodnju leukocita i trombocita koji su prva crta obrane organizma i potiče aktivaciju makrofaga – stanica koje čine „energetsku centralu“ imunološke aktivnosti, i time izaziva cijelu kaskadu događaja u organizmu pretvarajući tijelo u “arsenal obrane”. Stvara zaštitni sloj, djeluje obnavljajuće i hidratizira.

Hijaluronska kiselina je sastavni dio naše kože. Proizvodi je sama koža putem stanica vezivnog tkiva donjeg sloja. Upravo je hijaluronska kiselina zaslužna da koža djece sadrži čak 65% vode.

Aliginati se naširoko koriste u liječenju zacjeljivanja rana. Sadržaj natrijevog alginata i TEA alginata u neoVIDERM emulziji održava kožu vlažnom, hidratiziranu i stalne temperature. Alginati djeluju iznimno upijajuće i osiguravaju stvaranje vlažnog okruženja koje podržava zacjeljivanje kože.

neoVIDERM emulzija djeluje na svim razinama zaštite i obnavljanja kože.Zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu, a koji se sastoji od betaglukana, hijaluronske kiseline i alginata. Za tren će se obnoviti hidrolipidna barijera, vratiti normalni uvjeti fiziološke obrane kože, umiriti opekline i upalni procesi, dubinski hidratizirati koža i ubrzati regeneracija kožnog tkiva.

#ljetonijeotkazano NEOVIDERM Hlifestyle.euS obzirom da smo u ljetnom periodu, najviše sad pričamo o opeklinama vezanim za sunce… U slučaju lakših opeklina, neoVIDERM emulziju je potrebno nanijeti na kožu, ali bez utrljavanja. Prilikom težih opeklina ili otvorenih rana, postupak nanošenja je sljedeći: rana se prvo dezinficira i ispere, potom se nanese dovoljna količina emulzije te se na kraju područje prekrije sterilnom gazom natopljenom u fiziološku otopinu. Upravo je ovo mogućnost aplikacije na otvorene rane i teže opekline još jedna od prednosti ovog iznimno učinkovitog proizvoda.

Osim kod opeklina od sunca, medicinski proizvod neoVIDERM preporučuju dermatolozi u slučajevima dermatoloških i estetskih tretmana kože, opeklina 1. i 2. stupnja, kod bolesnika kod kojih je provođena terapija zračenjem, kemijskih i laserskih pilinga, površinskih čireva, tretmana radioterapije, iritacija, crvenila i osipa kože, dermatitisa, malih ogrebotina kao i kod suhe i ispucale kože, upala i herpesa.

Uz neoVIDERM emulziju u svakoj kućnoj ljekarni i kozmetičkoj torbici, straha od opeklina i oštećenja kože više nema! 

 

 

 

***

#ljetonijeotkazano 

U želji da se posljedice pandemije COVID-19 ublaže, osmišljen je projekt čiji je cilj ljudima pružiti pozitivan stav i stvoriti ozračje u kojem nas izazovna vremena u kojima se nalazimo, ne smiju zaustaviti i usmjeriti na preživljavanje već potaknuti nas na življenje. Življenje punim plućima, u odgovornosti prema sebi i društvu. Projektom #ljetonijeotkazano želim kroz online i offline aktivnosti ljudima prenijeti poruku da unatoč i usprkos svemu trebaju sanjati, ostvarivati, biti!

#ljetonijeotkazano NEOVIDERM Hlifestyle.eu

Ovaj članak je ostvaren u suradnji sa

BOLD PR i DELMERION.

Ostavi komentar