Style

#ljetonijeotkazano i premda je kraj kolovoza ti uz MISSONI WAVE i dalje se osjećaj svježe

#ljetonijeotkazano i premda je kraj kolovoza ti uz MISSONI WAVE i dalje se osjećaj svježe. MARTIMEX je na naše tržište donio još jedan muški miris koji će postati favorit mnogima ne samo ove nego i u budućim godinama… Osobno sam dobio brojne komplimente dok sam ga nosio iako je na prvi njuh djelovao mi vrlo jednostavnim… Ali, kako je vrijeme odmicalo promijenio sam mišljenje…

MISSONI WAVE Martimex Hlifestyle.euNovi MISSONI WAVE je svjež, prozračan miris koji je elegantan i moderan, s nepogrešivom osobnošću. I olfaktivno iskustvo s njim je svojevrsno predivno istraživanje u potrazi za mirisima Mediterana, evocirajući povijest, tradiciju i krajolik te veličanstvene regije. 

Neupitno je to muški koncept mirisa koji podsjeća na morski povjetarac, a sastoji se od kristalnih boja, nježnimirisa i čarobne atmosfere. MISSONI WAVE Eau de Toilette je blistav miris, stvoren je za muškarca s čvrstim korijenima, avanturističkog duha, vrlo principijalnog i karizmatičnog. 

MISSONI WAVE Martimex Hlifestyle.eu 

BOČICA I PAKIRANJE 

Bočica Missoni Wave predstavlja plave vode Mediterana, čija se bistra, kristalna, smaragdno-tirkizna mora repliciraju inovativnom tehnikom obrade stakla  sublimacijom koja omogućava glatku primjenu boje. Ova dizajnerska bočica okrunjena je magnetskim zatvaračem i ekskluzivnim čepom od plemenitog metala, čija gravirana površina rekreira zig zag motiv modne kuće Missoni. 

Pakiranje Missoni Wave mirisa ističe se čistim linijama i visokokvalitetnim materijalima plavim nijansama sa zig zag motivom na površini ambalaže. 

MISSONI WAVE Martimex Hlifestyle.euMIRIS 

Očaravajuća svježina mirisa Missoni Wave inspirirana je vodama Mediterana.

Blistav i suvremen miris posvećen je muškarcu s čvrstim korijenima, koji živi svoj život do kraja. Velikodušan je i avanturističkog duha, vedar i principijalan i nadasve vođa. 

More može biti mirno ili olujno, ali uvijek je snažno i iskreno. Bosonog na mekom pijesku, sa stopalima u pjenlomljivih valova poguran jutarnjim povjetarcem, Missoni muškarac gleda u horizont. Misli ga vode na predivno putovanje na kojem su sjajne citrusne note zavezane uz čiste, aromatične te živahne i senzualne note. 

MISSONI WAVE Martimex Hlifestyle.eu

Missoni Wave Eau de Toilette je miris pogodan za vegane. Ne sadrži bilo koje namjerno dodane životinjske proizvode ili proizvode izvedene od životinja, kao što su mliječni ili pčelinji proizvodi, jaja ili životinjski enzimi. 

GORNJE NOTE: morske note (valovi nošeni vjetrom), sicilijanska mandarina, citrusi 

NOTE SRCA: geranij, lavanda, ružmarin, kadulja 

BAZNE NOTE: hrastova mahovina, pačuli, vetiver s Haitija, plava orhideja vanilije 

MISSONI WAVE Martimex Hlifestyle.eu 

Moderna, suvremena reklamna kampanja u potpunosti slavi neosporno zavodljivog i uvijek nekonvencionalno elegantnog Missoni muškarca. U glavnoj ulozi je mladi plesač iz Pariške opere Mickael Lafon. 

MISSONI WAVE potražite u Martimex parfumerijama. Osim same toaletne vode, dostupni su i drugi proizvodi: deo stick i after shave balm.

MISSONI WAVE Martimex Hlifestyle.eu

 

 

 

***

#ljetonijeotkazano 

U želji da se posljedice pandemije COVID-19 ublaže, osmišljen je projekt čiji je cilj ljudima pružiti pozitivan stav i stvoriti ozračje u kojem nas izazovna vremena u kojima se nalazimo, ne smiju zaustaviti i usmjeriti na preživljavanje već potaknuti nas na življenje. Življenje punim plućima, u odgovornosti prema sebi i društvu. Projektom #ljetonijeotkazano želim kroz online i offline aktivnosti ljudima prenijeti poruku da unatoč i usprkos svemu trebaju sanjati, ostvarivati, biti!

Ovaj članak je ostvaren u suradnji s

MARTIMEX parfumerijama.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.