Style

#ljetonijeotkazano ali svježina dolazi u MARVIS AQUATIC MINT izdanju

#ljetonijetokazano MARVIS AQUATIC Hlifestyle.eu

#ljetonijeotkazano ali svježina dolazi u MARVIS AQUATIC MINT izdanju koje je i sasvim prikladno plave boje. 

Marvis, kultni brend pasti za zube u svojoj stalnoj postavi ima osam okusa – Classic Mint, Jasmin Mint, Aquatic Mint, Anise Mint, Whitening Mint, Amarelli Licorice, Ginger Mint te Cinnamon Mint. Aroma koja je po mom izboru ultimativni ljetni hit je apsolutno AQUATIC MINT. 

O MARVIS pasti s okusom cimeta sam već pisao ovdje… Ali s obzirom na datum u kalendaru, vrijeme je da zaronimo u MARVIS ocean…

#ljetonijetokazano MARVIS AQUATIC Hlifestyle.eu

MARVIS AQUATIC MINT

Okus AQUATIC MINT na prvi okus će vas podsjetit na vrijeme bezbrižnosti i odvesti na putovanje uz more.

Povjetarac plavetnila s nježnim dodirom hladnoće mente je idealna kombinacija koja će vas obgrliti svojim oceanom svježine.   

Brzo ćete zaroniti u lakoću MARVIS svijeta i uživati u tako rutinskoj radnji svakodnevnice, pranju zubi. 

U tome je upravo najsnažnija odrednica kultnih talijanskih pasti za zube MARVIS. Začas, tako banalnu radnju pretvaraju u sasvim neočekivano iskustvo i iz svoje kupaonice se u trenutku možete naći na sasvim drugom kraju svijeta… sa AQUATIC MINT okusom, na najljepšim plažama i u najčarobnijim dubinama mora.

Upitavši DELMERION stručni tim kako bi mi opisali MARVIS pastu AQUATIC MINT koja je dio njihove distribucije u Hrvatskoj, opisuju je kao miris laganog povjetarca mora, kao kristalno bistru vodu, osvježenje mente u čistoj senzaciji vala u tubi.  

#ljetonijetokazano MARVIS AQUATIC Hlifestyle.eu

direktni link za kupnju MARVIS AQUATIC MINT

Osim na DELMERION webshopu, MARVIS paste za zube kao i ostalu ponudu brenda moguće je pronaći i u ljekarnama, ELFS ponudi kao i u BIPA prodavaonicama.

#ljetonijetokazano MARVIS AQUATIC Hlifestyle.eu

Posebnost svake MARVIS paste za zube upravo je sinergija tradicionalnog i inovativnog, jednostavnosti i luksuza, metvice i jedinstvenog iznenađujućeg okusa. To je cijeli jedan svijet koji je istodobno aktualan, znatiželjan i otvoren za nove stvari. I upravo takvi su i korisnici MARVIS paste za zube. 

MARVIS Delmerion Hlifestyle.euZgrabi svoju tubicu vrhunske kvalitete zdravlja i ljepote…

MARVIS ti preporučujem kao izbor oralne njege! 

Pruži svojim zubima najbolje! 

 

 

 

***

#ljetonijeotkazano 

U želji da se posljedice pandemije COVID-19 ublaže, osmišljen je projekt čiji je cilj ljudima pružiti pozitivan stav i stvoriti ozračje u kojem nas izazovna vremena u kojima se nalazimo, ne smiju zaustaviti i usmjeriti na preživljavanje već potaknuti nas na življenje. Življenje punim plućima, u odgovornosti prema sebi i društvu. Projektom #ljetonijeotkazano želim kroz online i offline aktivnosti ljudima prenijeti poruku da unatoč i usprkos svemu trebaju sanjati, ostvarivati, biti!

#ljetonijetokazano MARVIS AQUATIC Hlifestyle.eu

Ovaj članak je ostvaren u suradnji sa DELMERION i

BOLD PR.

Ostavi komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.