Style

#ljetonijeotkazano a, sa MEMO OCEAN LEATHER mirisom trajati će i ostatak godine

#ljetonijeotkazano MEMO OCEAN LEATHER Martimex Hlifestyle.eu

#ljetonijeotkazano a, sa MEMO OCEAN LEATHER mirisom trajati će i ostatak godine…

#ljetonijeotkazano MEMO OCEAN LEATHER Martimex Hlifestyle.eu

MEMO kao niche brend parfema koji na naše tržište donosi MARTIMEX upravo u danima ljeta donio je još jednu jedinstvenu olfaktivnu priču. 

#ljetonijeotkazano MEMO OCEAN LEATHER Martimex Hlifestyle.eu

Voda oživljava, zrak je ispunjen jedinstvenim mirisom. Pojavljuje se mlaz vodene pare, zapljuskujući esencije mandarine, ljubičice, bosiljka. Isprva – ukazanje. Zatim se otkriva, s kožom obojenom poput plodova biljke Elemi, glatkom i sjajnom, zahvaljujući milijunima kapi vode. Kit, koji sa sobom nosi žamor dubine te priče koje su dijelile s broda na brod, s palubama koje su mirisale na esenciju cedra, snagu i izgled mornara, jačinu njihovih ruku. Cjelovita svježina citrusa u svom tragu pozdravlja dublje nijanse kadulje, muškatnog oraščića, esencije vetivera. Impozantan kao oklop s namjerom da vas zaštiti. To je njegova snaga, njegova tajna. A kapetan to zna.

Ako se želite naći usred oceana, sa željom osjećanja životinjske električne prisutnosti, a spremni ste biti kapetan svog putovanja, onda je ova MEMO mirisna priča za vas.

Uživat ćete u opasnim igrama morske dubine koja skriva najljepše tajne što ih rijetki uspiju otkriti… Treba nekad i riskirati! Ne bojte se!

Sa MEMOm je i svaki rizik pobjeda!

#ljetonijeotkazano MEMO OCEAN LEATHER Martimex Hlifestyle.eu

Memo Paris osnovali su 2007. Clara Molloy i njen suprug John. Miris doživljavaju kao putovanje, kovanje svog identiteta oko čarobnih odredišta i moćnih sirovina. Ta želja za putovanjima u daleka mjesta i susrete sam je odraz parova osnivača: ona pariško-katalonski pjesnik, on sportski irski globetrotter. Kroz četiri kolekcije: “Les Échappées”, “Cuirs Nomades”, “Graines Vagabondes” i “Art Land”, Memo gradi kartu osjetilnog svijeta, natopljenu emocijama, obrađenu mirisima, sastojcima i senzacijama.

#ljetonijeotkazano MEMO OCEAN LEATHER Martimex Hlifestyle.euUz MEMO moto: “Putovanje je odredište” putujte i vi vlastitim putevima… Otkrivajući ljepote u sebi i izvan sebe! I ne zaboravite zakoračiti i u MARTIMEX na Trgu… Potražite MEMO mirise.

#ljetonijeotkazano MEMO OCEAN LEATHER Martimex Hlifestyle.eu

 

 

 

 

***

#ljetonijeotkazano 

U želji da se posljedice pandemije COVID-19 ublaže, osmišljen je projekt čiji je cilj ljudima pružiti pozitivan stav i stvoriti ozračje u kojem nas izazovna vremena u kojima se nalazimo, ne smiju zaustaviti i usmjeriti na preživljavanje već potaknuti nas na življenje. Življenje punim plućima, u odgovornosti prema sebi i društvu. Projektom #ljetonijeotkazano želim kroz online i offline aktivnosti ljudima prenijeti poruku da unatoč i usprkos svemu trebaju sanjati, ostvarivati, biti!

#ljetonijeotkazano MEMO OCEAN LEATHER Martimex Hlifestyle.eu

Ovaj članak je ostvaren u suradnji s

parfumerijama MARTIMEX.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.