Style

Ljetna hrabrost… VALOROSO BY MATEA NESEK (recenzija parfema)

Ništa ne miriše na ljeto kao kombinacija cvijeća i voća!

I zamislite ih iscijeđene u luksuznu bočicu parfema koji možete svakodnevno nositi!?

Ne trebate zamišljati. MATEA NESEK niche parfemi u svom popisu sadrže upravo jednu takvu kreaciju mirisa.

VALOROSO BY MATEA NESEK

VALOROSO MATEA NESEK Hlifestyle.eu

Matea Nesek naša je Hrvatica koja u dalekom Dubaiju razvija obiteljski i poslovni život. I u kreiranju mirisa postala je prepoznatljivo lice, a njezini parfemi omiljeni u cijelom svijetu. 

VALOROSO MATEA NESEK Hlifestyle.eu

Pravi ljetni mirisni hit koji se nalazi u prepoznatljivom pakiranju staklene bočice sa zlatnim izgraviranim čepom deklarativno je ženski miris ali i ja ga besramno nosim.

Kao lagana kombinacija voćnih, cvjetnih i mošusnih nota uklopio mi se u svakodnevni ritam ljetnih dana i večeri… Rado ga ponesem u torbi pa nakon dnevne jurnjave ponovno si ga prije večere ili koktela u gradu malo pošpricam… i uživam. I ne samo ja nego i svi u mom društvu jer miris je neodoljivo nepretenciozan… Dovoljno nametljiv da ga ne možete ignorirati, ali i dovoljno zatajan da u razvoju biva primamljiv i onima najizbirljivijeg ukusa i nosa.

VALOROSO MATEA NESEK Hlifestyle.euBazne note maline i mošusa daju vam osjećaj slatke ušuškanosti prije i(li) poslije napornog dana… 

Iris, ljubičica i sandalovina čineći srednju notu sofisticirano razbuđuju duh i vode vas u svijet skrivene terase na kojoj uživate u društvu probranih…

Svježina jabuke i ananasa sa profinjenošću jasmina čine gornju notu koja osvaja kao da ste na najljepšoj plaži sa svježe posluženim voćem spremni na življenje života punim plućima. 

VALOROSO MATEA NESEK Hlifestyle.euNekonvencionalnost u kreiranju mirisa postala je tako prepoznatljiv potpis parfema s imenom MATEA NESEK. 

Parfemi su to za sve one koji slijede svoje srce i autentično žive vlastite strasti i hrabrosti… VALOROSO je stoga neupitan ljetni izbor! 

VALOROSO MATEA NESEK Hlifestyle.euIstražite svijet MATEA NESEK niche parfema prvim klikom na društvenim mrežama FACEBOOK i INSTAGRAM.

Naručite MATEA NESEK niche parfeme i putem NOTINO prodajnog servisa ili ukoliko ste u mogućnosti posjetite osobno jednu od lokacija:

ZAGREB: NIKEL Priroda liječi, Vlaška 40 / FARMACIA, Jurišićeva 3 / SHERATON hotel, Kneza Borne 2

CRIKVENICA: GLORYBO CONCEPT STORE, Frankopanska 12

DUBROVNIK: EXCELSIOR hotel, Frana Supila 12 / PALACE hotel, Masarykova put 20 

DUBAI UAE: MATEA NESEK SHOWROOM

 

 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.