L'ADRIA Hlifestyle.eu

Ova 2020. godina prepuna je bombastičnih vijesti i trenutaka koji nisu baš bili ugodni. Ipak, godina ide svome kraju i vrijeme je da vam predstavim brend koji sam isprobavao posljednje vrijeme, a koji me nije razočarao, dapače. L’ADRIA je hrvatski brend kozmetike koji je svojevrsni odgovor stresu i rješenje za njegu kože. Bez bombastičnosti i marketinga koji obećava suludo, L’ADRIA proizvodi su učinkoviti, dobro promišljeni u svom dizajnu i pakiranju i jednostavni za korištenje.

L'ADRIA Hlifestyle.eu

Trend minimalizma i jednostavnosti, usporavanje i okretanje samima sebi i svojim najmilijima kao i prirodi uz njezino očuvanje, jednostavno je osvojio svijet! Ali prisutan je i kod sve brojnijeg dijela našeg društva. Iznimno mi je drago da sam zato imao priliku intenzivno koristiti brend koji nosi hrvatski potpis od prvog do posljednjeg koraka kreiranja, a da uistinu može bez srama stajati uz brojne svjetske brendove koji zagovaraju upravo taj slow lifestyle

L’ADRIA je novi brend preparativne kozmetike koji umjesto histeričnog konzumerizma potiče na usporeni pravi hygge moment u kojem sebi i svojim najmilijima možete pružiti najbolje u njezi kože, bez straha od štetnih sastojaka jer formulacije i ideja brenda su jednostavnost, transparentnost, učinkovitost. I sve to obogaćeno našom najvećom prirodnom ljepotom – Jadranskim morem. Točnije, iz samog srca Jadrana ekstrahirane su najfinije morske alge i kolagen, koji su smješteni u kvalitetne proizvode bez suvišnih sastojaka, osmišljene i za osjetljivu kožu.

L'ADRIA Hlifestyle.eu

Manje je više, osnovni je postulat L’ADRIA brenda, a ja sam imao priliku koristiti tri proizvoda s kojima sam bio iznimno zadovoljan. Pa, idemo redom…

INSTANT REVITALIZING SERUM

SERUM ZA LICE ZA INTENZIVNU HIDRATACIJU I POPUNJAVANJE BORA 30 ml

L'ADRIA Hlifestyle.eu

Ovaj serum momentalno pridonosi hidrataciji kože, a i vidljivo pridonosi smanjenju bora i borica. Trenutna revitalizacija i osjećaj ugode su zagarantirani. Posebno me oduševilo i pakiranje u staklenoj bočici sa zamagljenim efektom… 

REGENERATIVE CREAM

 

KREMA ZA LICE PROTIV BORA, CRVENILA I SUHOĆE 50 ml

L'ADRIA Hlifestyle.eu

Prirodan i bez mirisa još jedan L’ADRIA proizvod koji me oduševio u staklenom pakiranju, ali i učinkovitošću. Posebno vezano sa dubinskom suhoćom kože u području T-zone koja je dakako izvana masna, ali iznutra dehidrirana. U kombinaciji ove kreme i seruma za revitalizaciju problem je vrlo brzo riješen. Nema više perutanja u području između obrvi i to me baš oduševljava.

REJUVENATING OIL

RETEKSTURIRAJUĆE I UČVRŠĆUJUĆE ULJE ZA LICE 30 ml

L'ADRIA Hlifestyle.eu

Možda i najzanimljiviji skincare proizvod koji sam nedavno imao priliku uključiti u svoju beauty rutinu. Ovo ulje duboko plave boje, bez mirisa ima vrlo jasan efekt retinola. Proičišćavanje teksture kože vidljiva je učinkovitost koju sam zabilježio već nakon par dana korištenja. Efekt čišćenja pora mi je bio najkorisniji s obzirom da s tim najduže i vodim borbe…

Tajne ljepote L’ADRIA je donijela na svjetlo dana iz dubina našeg Jadranskog mora i na tome im treba čestitati. Vrlo dobro osmišljen koncept u cjelini donosi olakšanje za sve one koji žele imati svoju beauty rutinu u svega nekoliko jednostavnih koraka, a sa sigurnim sastojcima. Bez premca ova preparativna kozmetika podignula je ljestvicu na domaćoj sceni ali vjerujem da bi mogli ostvariti uspjeh i izvan granica Hrvatske. 

Ljepote našeg čistog Jadranskog mora nadaleko su poznate, a sad ih imamo priliku cijelu godinu iz L’ADRIA pakiranja koristiti u našoj svakodnevnici. Genijalno, zar ne!?

L'ADRIA Hlifestyle.eu

L’ADRIA proizvode osim online putem potražite i u CREMME poslovnicama na adresi Tkalčićeva 21, CREMME CONCEPT STORE i na novouređenoj lokaciji CREMME CONCEPT STORE, Nemčićeva 8.

#zivimznamvolim Hlifestyle.eu CREMME ZAGREB