Style

“Kao oči u glavi”

By 14/01/2019 1 travnja, 2019 Nema komentara
Nikel Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov

Svatko od nas njeguje naspram nekoga ili nečega intenzivan odnos kojem okolina kaže “štiti/voli ga/ju kao oči u glavi”.

I složit ćemo se da instinktivno pri nekoj opasnosti, prvo sklanjamo oči. Stavljamo ruke na lice… Svjesni da su nam oči iznimno vrijedne. Ali oči ne čine samo untarnji dijelovi oka koje smo učili još u osnovnoj školi već i područje oko njih. Koža je zimi najizloženiji organ, a općenito znamo da je to područje kože oko očiju općenito jako osjetljivo. Generalno iznimno tanka, upravo koža oko očiju i zaslužuje posebnu pažnju. 

I zato, volim “kao oči u glavi” upravo dva proizvoda hrvatskog brenda NIKEL kojima njegujem već od kraja prošle godine područje oko očiju. Nikel je kozmetika s potpisom magistre farmacije Mirjane Brlečić, pa krenimo redom… 

Nikel Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov

SERUM PROTIV BORA OKO OČIJU I USANA 

Serum protiv bora oko očiju i usana sadrži biljne matične stanice švicarske jabučne vrste Malus Domestica. Kora zelene jabuke Malus Domestice poznata je po svojoj dugotrajnoj napetosti, ali i po sposobnosti da se, nakon zarezivanja, sama obnavlja. Ubraja se među najbolja prirodna sredstva za samoobnavljanje i pomlađivanje. Stoga ne treba čuditi da ju je magistra Brlečić izabrala upravo za glavni sastojak ovog proizvoda. Ovaj tip proizvoda ne spada u jaku kozmetiku u smislu da će naštetiti mladoj i tek sazrijevajućoj koži. Serum je pomlađuje stanice naše kože, štiti ih i čuva, odgađa nastanak bora, a one tek nastale vidljivo izglađuje. Iznimno je blagog i svježeg mirisa, vodeno zračne teksture koja se dobiva korištenjem pritiska kroz pumpicu da bi proizvod bio apliciran na samu kožu. Ovaj proizvod dolazi u pakiranju od 15ml što naspram minimalne potrebe za upotrebom u mjeri od doslovno jedne kapi odnosno jednog potiska pumpice ujutro i navečer, a naspram kvalitete, apsolutno opravdava cijenu. Osjećaj momentalnog učinka koji se dobije svakako je pohvalan, ali ono što se uistinu već nakon nekoliko dana uočava je njegovanija i zaštićenija koža. Moram biti iskren da sam aplicirajući proizvod stekao i dojam laganog iluminiziranja nanesenog područja u smislu da je koža izgledala svježije, zdravije, svijetlije. 

Nikel Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov

NIKELHIDRIS – INTENZIVNA HIDRATANTNA KREMA OKO OČIJU

Ovo je proizvod zbog kojeg jutarnja rutina biva lakšom… gotovo veselijom. Lagana tekstura kreme koja se odmah upije i ne otežava područje oko očiju, a zbog intenzivne hidratacije stvara osjećaj direktnog osvježavanja, postat će vaš omiljeni saveznik posebno u hladnim danima. Hidrirajući kompleks koji dubinski vlaži, vitaminski kompleks koji odgađa nastanak bora i ekstrakt divljeg kestena koji posvjetljuje podočnjake i djeluje protiv otečenih kapaka sadržaj je ovog proizvoda. Moram biti iskren da ne samo da ju je dobro nanijeti ujutro prije dnevne užurbanosti, nego i kad jedan dio dana završi, a čeka nas još neki event ili izlazak. Upravo kompleksnost sastava čini ovu kremu sjajnim sredstvom za ciljanu borbu kad su u pitanju otečeni kapci i(li) podočnjaci. I ovaj proizvod dolazi u pakiranju od 15ml međutim kod njega je još jedna osobitost, a to je jedinstveno luksuzno pakiranje. Taj osjećaj staklene kutijice kao da podsjeća na osjetljivost ne ambalaže kao takve nego tog područja oko očiju za koje je proizvod i namijenjen. Uz samu kvalitetu i rezultate, moram biti iskren da me oduševio i estetski dojam.

Nikel Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov

Nikel je inovativna hrvatska kozmetika na našem tržištu. Osjećaj povjerenja koji sam stekao činjenicom da ga stvara upravo magistra Brlečić opravdan je svakim korištenjem proizvoda. Zahvalan sam što imam priliku kao mladi muškarac koristiti vrhunske domaće proizvode za njegu kože koji nisu limitirani samo žene i(li) muškarce. Proizvodi su to koji moj mladenački lifestyle ispunjen brojnim aktivnostima uspijevaju pratiti u potrebama njege i zaštite, a vjerujem da ćete i vi biti zadovoljni. Dostupni su preko web shopa i(li) direktno na prodajnim mjestima u Zagrebu ali i izvan RH. Sve informacije možete dobiti na njihovim stranicama.

Nikel Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov

 

 

Hvala na iskazanom povjerenju. Ukoliko vam se sadržaj svidio, podijelite ga na društvenim mrežama. 

Za sve komentare i upite stojim na raspolaganju putem maila info@hlifestyle.eu

Ostavi komentar