Style

Jedi, prskaj, voli… ponovi… LUSH body sprejevi

Glavna LUSH misao 2020. je “jedi, prskaj, voli… ponovi…” jer puno je novosti sa hit “LUSH BODY SPRAY”  proizvodima, a na tebi je samo izabrati svoj idealni miris! 

Prošle godine LUSH je eksperimentirao s kuriranim asortimanima proizvoda u LUSH prodavaonicama širom svijeta, ohrabrujući “kupujmo lokalno, globalno” pristup prodaji čime je povećao prilagođavanje i ekskluzivnost na temelju preferencija kupaca.

LUSH trgovine na globalnoj razini će dobiti mogućnost odabrati svoje lokalno kurirane kolekcije sprejeva za tijelo odabrane iz cjelovite kolekcije.

LUSH body spray Hlifestyle.eu

Inspirirani #LushCommunity, ovo su mirisi za koje se prethodno glasalo ili su se ranije pojavljivali kao želje kupaca za određenim mirisima proizvoda.

Cijeli asortiman sadrži četiri spreja za tijelo koji se trenutno nalaze u svim trgovinama: Dirty, Dads Garden, Rose Jam i Twilight, zajedno s 21 novim mirisom: Avocado Wash, Calacas, Coco Loco, Comforter, Groovy Kind of Love, Honey I Washed The Kids, Jungle, Let The Good Times Roll, Roller, Sex Bomb, So White, Tramp, Big, Flying Fox, Guardians of the Forest, Plum Rain, Sakura, Think Pink, Yoga Bomb, Yuzu and Cocoa and Turmeric Latte.

Trgovine mogu mijenjati svoj asortiman onoliko često koliko žele, uzimajući u obzir povratne informacije i zahtjeve kupaca, što im omogućuje u potpunosti novo iskustvo svaki put kada posjete LUSH trgovinu.

„Obožavamo čuti od naših kupaca što im odgovara, a što nije popularno. U akciju uključujemo i #LushLabs i favorite #LushCommunity. Često otvaramo javne rasprave gdje uzimamo u obzir vaše omiljene mirise proizvoda i isprobamo ih na nove načine. ” kaže Emma Dick, LUSH parfumist. 

Kompletna kolekcija sprejeva za tijelo dostupna je putem LUSH.hr ili potražite izbor u vama najbližoj trgovini. 

Poprskajte po cijelom tijelu i odvažite se.

Ostavi komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.