Life

Izračunaj svoj karbonski otisak i kreni u promjene

Karbonski otisak Hlifestyle.eu

Izračunavanje karbonskog otiska pojedinca naspram naše planete Zemlje nije ništa novo, ali kao da je važnije nego ikad prije.

Karbonski otisak Hlifestyle.eu

Danima već u Zagrebu slušamo različita upozorenja o kvaliteti zraka, svjedočimo brojnim ekološkim katastrofama kako u Hrvatskoj tako i u svijetu. Užasavamo se na fotografije i video snimke koje nam dolaze iz Australije koja upravo gori… I mnogi se od nas pitaju kako i zašto se sve to događa? Možemo li išta promijeniti? I jesu li životne navike jednog pojedinca toliko presudne za cijeli svijet?

Jedan čovjek ne može ništa. Ali jedan plus jedan plus jedan i tako dođemo do ukupne brojke stanovnika Zemlje koja se stalno povećava. Pridodamo li tome da je pojedinac osviješten i odgovoran i dođemo do brojke pojedinaca koji preuzmu odgovornost i naprave promjenu!

Vrijeme je da svatko od nas razmisli o svojim životnim navikama, preuzme odgovornost i krene u promjenu!

Karbonski otisak Hlifestyle.eu

Postoji mnogo kalkulatora i načina izračuna karbonskog otiska, a ja donosim jedan koji je meni nedavno se učinio najjednostavniji, a zapravo vrlo koristan. Na vrlo zanimljiv i vizualno privlačan način možete proći kroz pitanja i odgovore na temelju kojih možete donijeti nove odluke. I ne ih samo donijeti nego i početi provoditi!

Karbonski otisak Hlifestyle.eu

Izračunaj svoj karbonski otisak ovdje i kreni u promjene! 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.