footnoting history essay questions cpa assebmly statement report sample book review on american slavery by peter kolchin book review pedicle screw fixation thesis statement animal experimentation essay outline epfl phd application results
Style

Intenzivni botanički recepti iz Pariza kao dio moje beauty rutine (DOCTEUR RENAUD kozmetika)

DOCTEUR RENAUD KOZMETIKA MARTIMEX HLIFESTYLE.EU

Francuski kozmetički brend DOCTEUR RENAUD nastao je 1947. kada je doktor kemije i opće medicine Louis Renaud odlučio stvoriti svoju prvu liniju za njegu.

Danas brend u sastavu svojih proizvoda koristi ekstrakte više od 100 različitih biljaka, a upravo inovativnost od bio-inspiracije do dermo-kreacije lansirali su brend u sam vrh S.O.S. beauty njege.

U suradnji sa parfumerijama MARTIMEX unutar čije distribucijske mreže su i proizvodi brenda DOCTEUR RENAUD koristio sam SERUM ZA INTENZIVNU HIDRATACIJU

DOCTEUR RENAUD KOZMETIKA MARTIMEX HLIFESTYLE.EU

i KREMU ZA INTENZIVNU HIDRATACIJU kao dva idealna proizvoda za kožu koja gubi na vlažnosti, a u ovom post ljetnom periodu to je gotovo stanje svake kože.

DOCTEUR RENAUD KOZMETIKA MARTIMEX HLIFESTYLE.EU

U SRCU FORMULE

Trilogija ultra koncentriranih sastojaka formule koje pružaju injekciju dermo-kozmeceutike:

1. jedinstveni NEURO-FITO-OKSIGENIRAJUĆI kompleks koji je patentiranih sastojak laboratorija DOCTEUR RENAUD 

2. ekstrakt botaničkih matičnih stanica koje je odabran stručni znanstveni odbor

3. kozmeceutički kompleks koji kombinira molekule poznate po svom dermatološkom učinku (HIJALURONSKA KISELINA, AHA, ALANTOIN) i vitamine

Može se zapravo reći da mjesto stvaranja kozmetike DOCTEUR RENAUD nije farmecutski laboratorij nego pariški botanički vrtovi iz kojih se crpi inspiracija ali i vrhunski sastojci.

Osobitost DOCTEUR RENAUD kozmetičkih proizvoda je nulta stopa tolerancije na sastojke koji su danas često vješto skriveni u brojnim proizvodima, a tendencija je da ih se zbog dugotrajne štetnosti zapravo u potpunosti makne iz upotrebe. 

DOCTEUR RENAUD proizvodi imaju 0% PARABENA, FENOKSIETANOLA, SILIKONA, MINERALNIH ULJA, FTALATA, POLIETILEN GLIKOLA.

DUO ZA KOŽU KOJA GUBI NA VLAŽNOSTI

Ekstrakt matičnih stanica CVIJET MAKA + HIJALURONSKA KISELINA + EKSTRAKT TAMARINDA + VITAMIN B3 formula su kojom ovaj duo za njegu lica postiže neupitan uspjeh u intenzivno hidrataciji kože. 

Cvijet maka, porijeklom iz Meksika, koristi se kao ljekovita biljka zbog svojih umirujućih i hidratizirajućih svojstava. 

Hidratacija, zaštita, obnavljanje lipida, regeneraciji ono su što ekstrakt matičnih stanica dobiven iz cvijeta maka radi za kožu. 

Kozmeceutički kompleks sastavljen od dviju hijaluronskih kiselina (visoke i niske molekularne težine) za dvostruku hidrataciju uz ekstrakt tamarinda (polisaharid) koji je prava “botanički hijaluronska kiselina” te uz vitamin B3 koji poboljšava svojstva zaštitnog sloja kože uz poticanje prirodne hidratacije, postižu se nevjerojatni rezultati već u kratkom periodu korištenja. 

DOCTEUR RENAUD KOZMETIKA MARTIMEX HLIFESTYLE.EU

SERUM ZA INTENZIVNU HIDRATACIJU sadrži 96% sastojaka prirodnog porijekla.

Staklena bočica od 30ml s pumpicom u tamnim tonovima plave i crne boje kao da već pri prvom pogledu ukazuje na sofisticiran proizvod.

DOCTEUR RENAUD KOZMETIKA MARTIMEX HLIFESTYLE.EU

I uistinu, ne samo na prvi pogled nego i na prvo kao i na tko zna koje korištenje po redu, bio sam oduševljen. 

Svježi miris fluida u nekoliko kapi zapljusne lice i podario mu svježinu za cijeli dan.

Prava bomba vlažnosti u trenutačnom učinku hidratizira kožu bez premca. 

Ono što sam osjetio tijekom cijelog dana tijekom korištenja upravo je usporeni gubitak vlage i poticanje prirodne hidratacije što rezultira da mi koža i nakon cjelodnevnih trčanja od obveze do obveze nije izgubila zdrav izgled.

Koža je uglađena i ima mekani, matirani, mladenački izgled.

KREMA ZA INTENZIVNU HIDRATACIJU sadrži 89% sastojaka prirodnog porijekla. 

I ovdje je pakiranje staklenog formata ali u 50ml, a miris je blago herbalan što zapravo izaziva dodatno povjerenje o korištenju prirodnih sastojaka. 

DOCTEUR RENAUD KOZMETIKA MARTIMEX HLIFESTYLE.EU

Teksturom krema podsjeća na svojevrsni mousse jer je iznimno lagana i koži pruža pravu mekanu kupku prepunu vlažnosti. 

Intenzivna rehidriranost kože koja tako postaje glatka i zdravo sjajna efekt su koji se zaista postiže već prvim korištenjem.

Tako brzi učinci ne trebaju čuditi jer je koža toliko željna prirodnih sastojaka i formula koje ne sadrže dobro skriveno smeće da jednostavno odmah reagira, stanice se hrane i učinak je odmah vidljiv. 

Ovaj francuski duo iz botaničkih vrtova DOCTEUR RENAUD me oduševio od početka do kraja korištenja!

Svježina i herbalnost mirisa uz trenutni pozitivan učinak na kožu osvojili su me bez premca.

DOCTEUR RENAUD KOZMETIKA MARTIMEX HLIFESTYLE.EU

U post ljetnom periodu dok koža gubi na vlažnosti baš kao što se s tim istim problemom borimo i u hladnijim danima kad kožu isušuju izvanjske (ne)prilike SERUM i KREMA za intenzivnu hidrataciju DOCTEUR RENAUD moja su apsolutna preporuka, a možete ih pronaći unutar distribucije MARTIMEX parfumerija.

Ostavi komentar