interview report example essay for scholarship essay about love and relationship ben and jerry s case study answers the beautiful struggle coates summary traditional research paper human motive essay
HLife

Influenser koji je promijenio svijet. COVID-19

influenser Covid-19 Hlifestyle.eu

Nautjecajniji utjecajnik, jedini influenser koji je zaista promijenio svijet je COVID-19.

On nema instagram profil niti snima vlogove. Facebook mu ništa ne znači baš kao niti stanje na ičijem računu. Granice među državama ga nisu spriječile da obiđe cijeli svijet.

influenser Covid-19 Hlifestyle.eu

Promijenio je svijet u samo nekoliko tjedana. Bez ijednog plaćenog oglasa postigao je da o njemu svi pišu, svi pričaju, svi ga traže. Nema tiskanog niti digitalnog medija koji ga nije zabilježio na svojim stranicama, u svojim tekstovima, pokazao u svojim foto galerijama. 

Zaustavio je mnoge poslove, zabranio najveće skupove, otkazao koncerte i uništio brojne planove.

Nažalost, njegov utjecaj na prvi dojam nije nimalo pozitivan. Gdje god se pojavio, ostavio je brojne traume i smrti. 

influenser Covid-19 Hlifestyle.eu

S druge pak strane, donio je neke nove prilike i pokazao tko su uistinu ljudi koje trebamo! Znanstvenici, medicinsko osoblje i brojni drugi koje inače naročito ne primjećujemo, preko noći su postali glavne zvijezde naših novina i portala. Čistačice i čistači, prodavačice i prodavači uz brojna druga zanimanja za koja nije postajao naročiti interes medija i društva došli su u prvi plan. 

influenser Covid-19 Hlifestyle.eu

Cijelo čovječanstvo ujedinilo se u naumu da ga se riješi. I premda neki pokušavaju izvući političke poene, a neki se neposlušnošću protive mjerama opreza, cilj cijelog svijeta je jedan – čim prije prebroditi ovo stanje. 

Politička opredijeljenja, religijska uvjerenja, seksualna življenja postali su preko noći nebitni jer on ne bira i ne targetira. Cijeli svijet je barem načas shvatio da i čovjeku to treba biti nebitno. Čovjek čovjeku treba biti čovjek. Eto, još jedna pozitivna situacija koju je stvorio!

influenser Covid-19 Hlifestyle.eu

COVID-19 osam je znakova u pismu kojih će se povijest itekako sjećati. O njima će se još dugo pisati, pričati i tražiti rješenje. 

 

Ostavi komentar