Style

I za kraj našeg projekta #ljetonijeotkazano sa brendom PHYRIS vičem ALOHA!

PHYRIS ALOHA www.kameja.hr Hlifestyle.eu

I za kraj našeg projekta #ljetonijeotkazano sa brendom PHYRIS vičem ALOHA! 

PHYRIS ALOHA www.kameja.hr Hlifestyle.eu

Aloha je riječ na havajskom jeziku koja ima brojna značenja ali najčešće se koristi kao pozdrav pa i oproštaj. Aloha se također uobičajeno koristi i za izražavanje ljubavi, a može se koristiti i za izražavanje suosjećanja. Upravo zbog svega čuvao sam ovu PHYRIS kolekciju za kraj… 

PHYRIS ALOHA www.kameja.hr Hlifestyle.eu

ALOHA PHYRIS BODY LOTION

Lagani losion za tijelo je neljepljive teksture što ga čini sjajnim dnevnim suputnikom ne samo za vrijeme vrućih dana već i sad kad se pomalo vraćamo slojevitijim odjevnim kombinacijama. Ugodan miris svježine u kombinaciji sa formulom koja njeguje, umiruje i hidratizira kožu učiniti će svaki trenutak korištenja pravim spa doživljajem. Koža će korištenjem biti mirisna, mekana i glatka, a upravo u ovom sad već pomalo i post ljetnom periodu uz hidrataciju to nam najviše i treba. 

Aloe vera djeluje posebno umirujuće te dubinski regenerira i vlaži kožu. Učinkovito smanjuje crvenilo te nadraženoj koži pod stresom vraća prirodnu ravnotežu.

Ekstrakt dobiven iz stabljike kaktusa (Opuntia Ficus-Indica), bogat mineralima, vitaminima i flavonoidima, s umirujućim, zaglađujućim i uravnotežujućim učinkom za poboljšanje vlažnosti kože te njene otpornosti na stres takočer čini dio ove PHYRIS formulacije.

Bademovo ulje je dragocjeno ulje dobiveno iz sjemenki slatkog badema, a ono intenzivno zaglađuje i jača kožu te joj daruje potrebnu vlagu.

PHYRIS ALOHA www.kameja.hr Hlifestyle.euALOHA PHYRIS FACE & BODY SPLASH

Egzotičan miris ovog prskajućeg PHYRIS ALOHA proizvoda u potpunosti će vas obgrliti satima i u svakodnevnici punoj stresa, pružit vam osjećaj smirenosti. 

Ekstrakt iz kaktusa i aloe vera i u ovom proizvodu se ponavlja što jamči hidrataciju i ostale blagodati za kožu.

Za dodatni učinak hlađenja po potrebi, uvijek otkrijem svoj mali trik… Stavite splash u hladnjak prije korištenja. I sama esencija mirisa će biti intenzivnija. 

PHYRIS ALOHA www.kameja.hr Hlifestyle.euALOHA! Uz nekoliko pokreta s kremastom teksturom proizvoda i(li) sa nekoliko špricanja vodene teksture, osigurajte si hidratizaciju kože i neodoljiv miris. 

Kalendarski ljeto još nije gotovo iako smo svjesni da mu dolazi kraj. 

Ovo ljeto je po mnogočemu bilo posebno ali sad na kraju znamo da #ljetonijeotkazano bilo i to me baš veseli. 

PHYRIS ALOHA www.kameja.hr Hlifestyle.eu

PHYRIS proizvodi su širokog spektra upotrebe i učinkovitosti stoga osim ove mini ALOHA kolekcije istražite i ostale sjajne proizvode na www.kameja.hr i u bolje opskrbljenim ljekarnama.

PHYRIS ALOHA www.kameja.hr Hlifestyle.eu

 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.