assistant manager retail resume template the light in forest summary essay combustibles arcade sa de cv patent assignment royalty agreement essay for a good friend
Style

HLIFESTYLE ADVENTSKI KALENDAR #giveaway LIERAC

LIERAC HYDRAGENIST maska za lice Hlifestyle.eu

HLIFESTYLE ADVENTSKI KALENDAR 5. dan za #giveaway ima LIERAC HYDRAGENIST SOS MASKU ZA LICE.

HLIFESTYLE ADVENTSKI KALENDAR #giveaway LIERAC

Osnovan 1975. godine, LIERAC se specijalizira u aktivnu fitokozmetiku – formulaciju kozmetičkih proizvoda s biljnim molekulama čija su efektivnost, aktivni sastojci i sigurnost dobro dokazani.

LIERAC nudi inovativne proizvode za njegu kože kako bi pomogao spriječiti i popraviti oštećenu kožu.

Kategorije proizvoda u kojima ćete pronaći ovu premium kozmetiku unutar DELMERION selektirane ponude su:

SVI ZNAKOVI STARENJA

NJEGA PODRUČJA OKO OČIJU

PUDERI

LIFTING I ČVRSTOĆA

SUNCARE

i unutar svake od kategorija izborom LIERAC-a birate vrhunsku francusku kozmetiku čiji omjer cijene i kvalitete je neupitan.

O LIERAC puderima “nove generacije” sam već pisao ovdje. A ovdje ćete pronaći više detalja vezanih za LIERAC maglicu za lice.

LIERAC Delmerion beauty Hlifestyle.eu

Ekskluzivna francuska dermokozmetička linija inspirirana medicinskim dostignućima, koja koristi samo najbolje sastojke iz prirode i znanosti za postizanje vrhunskih anti-age rezultata. To je opis za LIERAC.

LIERAC kombinira ovaj pristup s ekstremno strogim, preciznim znanstvenim i farmaceutskim procedurama, koji čine proizvode kozmetičkim sredstvima čija su specifičnost i rezultati dobili odobravanje tisuća ljudi iz cijele Europe i svijeta.

Razvijen od strane jedinstvenog tima liječnika, istraživača i farmaceuta, LIERAC proizvodi nude odgovore na potrebe ljepote čak i najzahtjevnijih potrošača. Osim toga, elegantna pakiranja i ugodna tekstura proizvoda pozicionira LIERAC među vodeće na ljestvici kozmetike bazirane na tretmanima.

LIERAC Delmerion beauty Hlifestyle.eu

HYDRAGENIST hidratantna maska za lice

LIERAC HYDRAGENIST maska za lice Hlifestyle.euIntenzivno oporavlja dehidriranu kožu. Hidratizira i popunjava kožu te je namijenjena za sve tipove kože.

Današnji poklon HLIFESTYLE ADVENTSKI KALENDAR, LIERAC HYDRAGENIST maska dodatna je njega za intenzivan oporavak dehidrirane kože obogaćena kisikom, nadahnuta estetskom tehnikom oksigenizacije tkiva. Hidratizira i popunjava kožu. Zaglađuje bore i borice.

KAKO NANIJETI?

  1. Nanesite na očišćeno lice izbjegavajući područje oko očiju u bogatom sloju.
  2. Ostavite 10 minuta na licu kako bi koža apsorbirala aktivne sastojke.
  3. Ostatak maske nježno uklonitet blazinicom.
  4. Nakon maske po potrebi nanesite kremu za dnevnu njegu na lice.

Istražite i ostalu ponudu DELMERION beauty svijeta! U ponudi vrhunske selektirane i preparativne kozmetike DELMERION svijeta pronaći ćete proizvode brendova: APIVITA | PHYTO | LIERAC | DR. BRANDT | JOWAE | MARVIS.

Uživajte u njezi svoje kože, kose, zubi!

Ostavi komentar