vijay chidambaram resume fall of house of usher thesis cheap assignment writer sites for masters cover letter for the nursing job business plan restauration rapide ppt
Style

HLIFESTYLE ADVENTSKI KALENDAR #giveaway Jo Malone London

JoMalone London Cypress & Grapevine Cologne Intense Hlifestyle.eu

Poznati britanski mirisni brend, Jo Malone London, poznat je po elegantnim mirisima, luksuznim svijećama, opuštajućim kupkama i proizvodima za njegu tijela. U današnjem darivanju za HLIFESTYLE ADVENTSKI KALENDAR partner je Jo Malone London boutique na adresi Ilica 7.

JoMalone London boutique Ilica 7 Hlifestyle.eu
Sve Jo Malone London mirise karakterizira sofisticirana jednostavnost.

Svaki miris dizajniran je kako bi se nosio samostalno, ali i u kombinaciji s drugima te vam daje slobodu da se poigrate i izrazite svoju jedinstvenost.

JoMalone London boutique Ilica 7 Hlifestyle.eu

Stvoren u srcu Londona, inspiraciju crpi iz britanske kulture i svakodnevice, stvarajući nevjerojatne priče iza svakog mirisa.

Svaki novi parfem stvara se od vrhunskih sastojaka s najistaknutijim stručnjacima parfemskog svijeta.

Svi Jo Malone London parfemi proizvod su ogromne pažnje te imaju nevjerojatnu postojanost. Prepoznatljiva Jo Malone kutija, simbol elegancije i sofisticiranosti, postala je želja i opsesija žena i muškaraca sa dobrim ukusom diljem svijeta.

JoMalone London boutique Ilica 7 Hlifestyle.eu

Današnji sadržaj poklon vrećice ADVENTSKOG KALENDARA je Jo Malone London Cypress & Grapevine Cologne Intense (100 ml).

JoMalone London Cypress & Grapevine Cologne Intense Hlifestyle.euKolekcija je inspirirana drevnim visećim vrtovima Babilona. Svjež i aromatičan miris čempresa nadopunjuje se drvenastom notom vinove loze.

Mirisne note:

Gornje note: čempres
Srednje note: vinova loza
Bazne note: mahovina

Dobar poklon za adventski kalendar, zar ne?

JoMalone London logo Hlifestyle.eu

Kada jednom isprobate Jo Malone London, više se nikada nećete od njega rastati. Mirise možete pronaći i online na DOUGLAS webshopu.

Ukoliko ste u potrazi za blagdanskim mirisom JoMalone i želite baš nešto posebno ovdje vam donosim više…

Kad stignete svakako otiđite u Jo Malone London boutique na adresi Ilica 7 i pružite si nezaboravno olfaktivno iskustvo.

Ostavi komentar