commercial loan officer resume objective statement wildlife salmon essay ap biology weekly assignments essay about 80s fashion
LifeStyle

HIPPY GARDEN i Đurđica Vorkapić imaju inovativno rješenje… Torbica za zaštitne maskice!

HIPPY GARDEN Hlifestyle.eu

HIPPY GARDEN i Đurđica Vorkapić imaju inovativno rješenje!

Gdje vi čuvate svoje zaštitne maskice?  U džepu, zakopanu negdje u torbi, na retrovizoru u autu ili na suvozačkom sjedalu, barem malo zaštićenu u plastičnoj vrećici za zamrzavanje…?

HIPPY GARDEN Hlifestyle.eu

Ideja je nastala iz opće potrebe. Maske su naša stvarnost, a pogledajte gdje ih sve nosimo: torbi, džepu, autu, zapravo na higijenski najneprihvatljivijim mjestima na kojima usput pokupe gomilu bakterija i prljavštine. Cilj higijenske zaštitne torbice je da se masku spremi na siguran način, ističe dizajnerica i inovatorica, Đurđica Vorkapić.

HIPPY GARDEN Hlifestyle.eu

U ovim teškim vremenima kada je neizvjesnost na svakom koraku, ovaj hrvatski modni brand odlučio je boriti se i pokazati da se i dalje može raditi, napredovati i ono najvažnije – osvanuti na sceni. Novi inovativan hrvatski proizvod iz kreativne tvornice HIPPY GARDEN-a, higijenska torbica za zaštitnu masku, fantastičan je modni dodatak kojeg trebate i bez kojeg jednostavno ne možete.

HIPPY GARDEN Hlifestyle.eu

HIPPY GARDEN Hlifestyle.eu
Higijenska zaštitna torbica za masku proizvedena je 100% u Hrvatskoj od medicinskog materijala, a namijenjena je za higijensko spremanje maski za lice. Zaštićena je na Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo pod brojem: D20200075, nositelj industrijskog dizajna – Đurđica Vorkapić.

HIPPY GARDEN Hlifestyle.eu

Zaštitne torbice za masku proizvedene su u cijelosti u Hrvatskoj, a podstava im je, objasnila mi je dizajnerica u svom dućanu u Masarykovoj 5, od certificiranog medicinskog materijala koji je vodootporan i antibakterijski, a koristi se u zdravstvenim ustanovama budući da zadovoljava visoke higijenske i zdravstvene standarde. Dostupne su zasad u desetak varijanti dizajna, ali postoji mogućnost personaliziranog otiska na torbice, koje su napravljene od materijala perivog na 60-90 stupnjeva, kao i većina višekratnih maski, stoga su i same torbice vrlo isplativo višekratno rješenje u aktualnoj situaciji.

HIPPY GARDEN Hlifestyle.eu

Ovo je sada i sigurno rješenje i istovremeno modni dodatak i za muškarce i za žene, a maloprodajna cijena po komadu je 25 kn, kako bi si je svatko mogao priuštiti.

HIPPY GARDEN Hlifestyle.eu

Odlike ovog inovativnog hrvatskog dizajn proizvoda su:

* certificirani medicinski materijal
* vodootporan i antibakterijski materijal proizveden u Hrvatskoj, a koristi se u zdravstvenim ustanovama (operacione sale i bolnice). Ovaj provjereni materijal zadovoljava visoke higijenske i zdravstvene standarde.
* praktičan i jednostavan način nošenja maski u zaštitnim higijenskim vrećicama na ruci, u torbi i sl.
* višestruko korištenje vrećice
* sigurnosni patentni zatvarač ili čičak traka
* 100% hrvatski proizvod

HIPPY GARDEN Đurđica Vorkapić torbica za zaštitne maskice Hlifestyle.eu

Ostavi komentar