alabama assignment for benefit of creditors new jersey best research paper topics 2011 ram business process framework etom presentation ppt como tirar cv por internet physical therapy technician job description for resume hester prynne abigail williams essay
Style

FURLA parfemi – olfaktivna poslastica za kraj 2020.

FURLA perfemi Martimex.hr Hlifestyle.eu

FURLA je originalna modna luksuzna marka koja je definirala tu kategoriju prije više od 90 godina. Ove godine FURLA se očito odlučila dodatno prodrmati tržište i u vremenima koja su nesigurna na police nam donijeti sigurne hit proizvode. FURLA parfemi sigurna su kombinacija za pojam luksuza! Pet FURLA parfema zanimljivih naziva i još zanimljivijih mirisnih kompozicija tako se odnedavno našlo na policama parfumerije MARTIMEX i u samim FURLA buticima. 

FURLA perfemi Martimex.hr Hlifestyle.eu

Veronique Nyberg, Mathieu Nardin, Carine Boin i Alex Lee imena su kreatora ovih olfaktivnih priča koje će zasigurno postati omiljene u svakodnevnicama brojnih žena kako u svijetu tako i kod nas u Hrvatskoj. I premda su i od strane samih kreatora definirani kao ženski mirisi, mislim da neki od njih su potpuni unisex. Meni se tako baš iznimno svidio onaj u ljubičastom “okvir pakiranju” imena IRRESISTIBILE. Pa, evo da ga i predstavim…

FURLA parfem IRRESISTIBILE Martimex.hr Hlifestyle.eu

Eterična ljepota ovog mirisa vrti se oko mirisnog buketa gdje se čista bijela kamelija stapa sa zavodljivom tuberozom. Fascinantna je ovo kompozicija vodenih nota đurđice i razigranog cvijeta naranče… Miris čistoće! 

Ipak, da ne biste pomislili tek tako da miris nema dubinu pobrinut će se u konačnici bazne drvenaste note od kojih se meni čempres najbolje razvije. Rekoh već, fascinantna mi je ovo kompozicija i potpuno bih ju okarakterizirao kao unisex olfaktivnu priču. Ne samo ja, nego i nekolicina ljudi koja je došla isprobati ovaj miris u STAN KONCEPT oduševili su se… 

FURLA parfem IRRESISTIBILE Martimex.hr Hlifestyle.eu

IRRESISTIBILE je pravi primjer za “nomen est omen” jer zaista je neodoljiv!

FURLA parfem IRRESISTIBILE Martimex.hr Hlifestyle.eu

Od 1927. godine FURLA je posvećena stvaranju luksuznog accessoriesa koji je dostupan širokoj publici potrošača. Kao jedina talijanska marka u svojoj kategoriji, FURLA se zalaže za kvalitetu, kreativnost i optimističnu, ali samouvjerenu osobnost. Karakterizira je talijanski stil života.

FURLA parfemi produžuju vrhunsku kvalitetu branda te izradu i suvremeni estetski dizajn sa svrhom da stvore „lifestyle” modne dodatke koji dijele svoj talijanski stav sa svijetom. Pozivaju kupce da istraže i izraze svoju osobnost. I zato su sjajan detalj u ovoj godini, na njezinom kraju, kao dah optimizma koji nam treba više nego išta drugo.

FURLA kolekcija parfema sastoji se od pet različitih upečatljivih olfaktivnih priča koje su iznimno individualizirane. Pa, tako ćete osim već predstavljenog mirisa IRRESISTIBILE moći birati i između ovih:

FURLA parfem MAGNIFICA Martimex.hr Hlifestyle.euMAGNIFICA

FURLA parfem ROMANTICA Martimex.hr Hlifestyle.eu

ROMANTICA

FURLA parfem PREZIOSA Martimex.hr Hlifestyle.eu

PREZIOSA

FURLA parfem FAVOLOSA Martimex.hr Hlifestyle.eu

FAVOLOSA

FURLA je ovim pothvatom potvrdila da osluškuje tržište. Mirisi koje je donijela na police parfumerija kroz svojih 5 FURLA parfema prave su olfaktivne poslastice za koje vjerujem da će i vas oduševiti kao što su mene. Potražite ih u MARTIMEX parfumeriji na Trgu bana J. Jelačića br. 11 ili u FURLA butiku na adresi Teslina 13.

FURLA Hrvatska logo Hlifestyle.eu

MARTIMEX logo Martimex.hr Hlifestyle.eu

 

Ostavi komentar