steps of a five paragraph essay the weaknesses of herlihys thesis application letter for membership consultant a summer tragedy summary arna
LifeStyle

Ključ vaše prehrane – ENZITA aparati i BLACK FRIDAY

ENZITA aparati Hlifestyle.eu

Ako ste se ikada pitali koliko su snažni ENZITA aparati, sada imate priliku saznati odgovor. Bez lažne skromnosti – najbolji od najboljih!

Enzitin svijet premium aparata oduševiti će vas ponudom uređaja uz pomoć kojih će vam nadolazeći blagadani uvelike biti olakšani. Dodatno dobra vijest je da snažne i efikasne ENZITA aparate možete kupiti i po posebnim cijenama u sklopu ovogodišnjih BLACK FRIDAY sniženja. Ne propustite se stoga pretplatiti na ENZITA newsletter. I ugrabite priliku da i u svojoj kuhinji uključite aparate koji blendaju, miksaju, melju, cijede, dehidriraju… Štede vaše vrijeme i energiju.

ENZITA black friday Hlifestyle.eu

ENZITA je zaista jedinstven koncept u Hrvatskoj koji osim same distribucije aparata nudi i doživljaj prezentacije i kuhanja unutar svog KITCHEN STUDIJA kao najveće prezentacijske kuhinje za koju znamo da postoji u Hrvatskoj.  U njoj možete potpuno uživati u raznim radionicama koje se organiziraju.

Kuhinja je polukružnog tlocrta, tako da našim klijentima omogućuje maksimalnu iskoristivost prostora. Opremljena je s devet mobilnih kuhinjskih jednica i glavnim otokom te je pogodna za kuharske i slastičarske radionice, master class tečajeve i sve druge edukativne ili zabavne aktivnosti vezane uz hranu.

Posebna ponuda ENZITA KITCHEN STUDIJA  su i kulinarski team buildinzi. Prostor i oprema jednostavno se prilagođavaju manjim ili većim timovima koji svoj poslovni uspjeh žele sami skuhati.

U kuhinji se nalaze projektor, platno, ozvučenje i sklopive stolice koji u trenu prostor kuhinje pretvore u dvoranu za predavanje.

Suradnje tako ostvaruju sa brojnim chefovima, blogerima, tvrtkama ali i agencijama koje u ENZITA KITCHEN STUDIJU snimaju svoje promotivne foto i video materijale te kreiraju sadržaje u prostoru koji im na dohvat ruke nudi svu potrebnu opremu i pribor za pripremu hrane te serviranje (i konzumaciju).

ENZITA black friday Hlifestyle.eu

Blenderi, mikseri, sokovnici, multipraktici, štapni mikseri, dehidratori, uređaji za vodu najbolji u svojim kategorijama od najpoznatijih proizvođača čine ENZITA svijet premium aparata,  a ponudu osim što možete pronaći na webshopu, možete istražiti i na Zagrebačkom velesajmu u poslovnici i showroomu na adresi Avenija Dubrovnik 15, 10 020 (Zagrebački velesajam, Paviljon 12/prizemlje).

ENZITA aparati Hlifestyle.eu

ENZITA vam daje u ruke ključ prehrane. Jer osim namirnica koje konzumiramo, važno je i kako ih pripremamo. Neka to bude najbolje što možemo! Sa ENZITA aparatima!

ENZITA ključ tvoje prehrane Hlifestyle.eu

Ostavi komentar