custom article editing service for school cheap assignment writer sites for masters how to properly integrate a quote in an essay bts reaction to you doing homework e guide irs made problem solving zanichelli
Style

Otkrivam vam ELEMIS dodatak večernjoj (beauty) rutini…

ELEMIS LIFE ELIXIRS SLEEP

Otkrio sam nešto posebno, a to želim podijeliti i s vama… Dodatak je večernjoj (beauty) rutini. Koristio sam mjesec dana ELEMIS SLEEP parfemsko ulje. I zaista djeluje!

ELEMIS LIFE ELIXIRS SLEEP

Tri ključna sastojka…

Pačulij je aromatično esencijalno ulje za koje se smatra da ima blagodati podizanja i uzemljenja.

Elemi je tropsko drvo porijeklom iz Filipina. Njegovo je esencijalno ulje cijenjeno zbog umirujućih svojstava koje ima na mišiće, a miris je poput tamjana s notama limuna i bora.

Eterično ulje Palmarose je svježeg, zelenog cvjetnog mirisa, a koristi se kao aromaterapija za smirivanje uma.

Pačuli Elemi Palmarosa Hlifestyle.euOstavite događaje od cijelog dana iza sebe, i pripremite se za duboki i opuštajući san.

Umotajte se u toplu dekicu i gledajte u budućnost, a ne iza sebe. Kanalizirajte i spoznajte da su sjajne stvari ispred vas i da budućnost donosi sve što vam je potrebno.

Ovo ulje omogućiti će vam da umirite svoj um i odmorite se onako kako to i zaslužujete. 

ELEMIS SLEEP Hlifestyle.eu

Prekrasne arome koje se kriju u ovoj jedinstvenoj mirisnoj kreaciji će vas opustiti, a to nam u ovim vremenima upravo i najviše treba.

Dozvolite problemima da odlutaju daleko od vas, te umirite svoj um. Isključite zvuk mobitela i prepustite se u dubok, miran i obnavljajući san s LIFE ELIXIR SLEEP parfemskim uljem. Oslobodite se stresa i spavajte mirnijim snom…

ELEMIS good night Hlifestyle.eu

Kako koristiti?

Nanesite na pulsne točke zglobova, vrata i sljepoočnice. I jednostavno duboko udahnite…

Oporavite svoj um uz čista eterična ulja koja se nalaze u ovoj bočici mira i sna. Laku noć!

ELEMIS logo Hlifestyle.eu

ELEMIS je luksuzni britanski kozmetički spa brend koji donosi prve, klinički testirane terapije i proizvode za lice i tijelo. Na tržište donosi inovacije već 30 godina, a u Hrvatsku nam ga je donio BAHLEN BEAUTY. U svojim formulama koristi 450 botaničkih ekstrakata, 34 morska ekstrakta, 3 svjetski ekskluzivna sastojka i 2 svjetska patenta. Iskustvo je iznimno, rezultati su stvarni. Pronađite ga u DOUGLAS parfumerijama.

 

 

Ostavi komentar