Style

Ekskluzivna najava za regiju: Lady Gaga zaštitno lice novog parfema VALENTINO VOCE VIVA. VALENTINO VOCE VIVA dolazi u rujnu!

VALENTINO VOCE VIVA Lady Gaga Hlifestyle.eu

Zadovoljstvo mi je s vama podijeliti ekskluzivnu najavu za regiju: Lady Gaga zaštitno lice parfema VALENTINO VOCE VIVA. VALENTINO VOCE VIVA dolazi u rujnu!

VALENTINO sa zadovoljstvom najavljuje lansiranje novog parfema, VOCE VIVA, koji je osmislio kreativni direktor Pierpaolo Piccioli u suradnji s tvrtkom VALENTINO BEAUTY. 

VALENTINO VOCE VIVA Lady Gaga Hlifestyle.euVALENTINO VOCE VIVA zamišljen je kao glas koji prenosi poruku diljem svijeta i poziva svakoga da dirne srca drugih, nadahnjuje ih i ostvari svoje snove. VOCE VIVA odražava vrijednosti uključivosti i individualnosti ove modne kuće i slavi jedno od najintimnijih ženskih čula. 

VALENTINO s ponosom proglašava Lady Gagu zaštitnim licem svojeg novog parfema i tako poziva svakoga da izrazi svoje najveće snove i ostvari ih. Lady Gaga jedan je od najsnažnijih glasova suvremene glazbene scene i jedina izvođačica koja je u istoj godini osvojila nagrade Oscar, Grammy, BAFTA i Zlatni globus, koje je zaslužila svojim vrhunskim nastupom u filmu Zvijezda je rođena. 

VALENTINO VOCE VIVA Lady Gaga Hlifestyle.eu

Lady Gaga glas je jedne generacije i već više od desetljeća nadahnjuje milijune ljudi diljem svijeta. Modnu kuću VALENTINO i pjevačicu ne povezuju samo talijanski korijeni. Kao simbol poštovanja različitosti i pronalaska svojeg mjesta pod suncem, Lady Gaga zastupa iste vrijednosti kao VALENTINO.  

„Budi svoj, voli sebe i ne odustaj od svojih snova.” Lady Gaga 

VALENTINO VOCE VIVA Lady Gaga Hlifestyle.eu

„Lady Gaga utjelovljuje slobodu, samouvjerenost i čisto srce. Svojim sudjelovanjem u ovoj kampanji podiže simboličku vrijednost projekta na najvišu razinu. Ona je ikona svoje generacije. Njezina poruka slobode, strasti prema umjetnosti, samouvjerenosti i ravnopravnosti jednaka je onoj koju zagovara zajednica VALENTINO. Ponosan sam što nam se pridružila.” Pierpaolo Piccioli 

 Reklamna kampanja za parfem VOCE VIVA bit će predstavljena u rujnu 2020. prilikom globalnog lansiranja ovog novog parfema. 

 

 photo credist:

Maria Moratti/Contigo/Getty Images  

Filippo Monteforte/Getty images

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.