Hippy Garden Đurđica Vorkapić #NEVERSTOPCHANGING

Hippy Garden dizajnerice Đurđice Vorkapić od svog postanka 2000. godine ne prestaje plijeniti pozornost kvalitetom izrade i vizionarskim pristupom kreativnom stvaranju… 

Svaka revija i prezentacija noviteta iz radionice brenda jedinstvena je cjelovita priča čiji je značaj puno dublji od onog prvog, doživljenog očima. Hippy Garden priče što ih stvara dizajnerica, vizionarka i inovatorica Đurđica Vorkapić doživljavaju se srcem!

Izdvajam 7 kreacija koje su mi se “na prvu” posebno izdvojile iz posljednje predstavljene kolekcije… 

HippyGarden Đurđica Vorkapić #NEVERSTOPCHANGING

Odaje i tajnoviti hodnici Klovićevih dvora zasjali su posebnim modnim sjajem. Ovaj galerijski kompleks odisao je visokom modom urbanog karaktera za što je u potpunosti zaslužan Hippy Garden tim na čelu sa dizajnericom i inovatoricom Đurđicom Vorkapić, uz podršku dm-a koji je glavni partner projekta. Sve je realizirano u suradnji sa dm-om i njihovom linijom prirodne kozmetike alverde.

Hippy Garden Đurđica Vorkapić #NEVERSTOPCHANGING

Ulaskom u mirisom obavijenu dvoranu, dekoriranu raskošnim tepisima zakoračili smo u predivan Hippy Garden svijet.

Topot konja i zvuci vjetra uz etno glazbenu podlogu bili su uvertira u dugo očekivanu reviju.

Đurđica je predstavila upravo ono što se od nje i očekivalo – vrhunsku eleganciju, savršene krojeve i detalje koji oduševljavaju, ali ne odskaču od prepoznatljivog stila kuće Hippy Garden. U kolekciji od 60-ak modela, ističu se dugačke elegantne haljine s asimetričnim izrezima, mašnama i ukrasima, kao i pletene kimono toalete s ravnim i -V- izrezom, koje će biti veliki hit nadolazeće sezone. Đurđica je u modu odlučila vratiti i moćnu crvenu boju koja je osvanula na velikom broju raskošnih modela.

Hippy Garden Đurđica Vorkapić #NEVERSTOPCHANGING

Diskretni modni dodatak je i traka za kosu, a torbe su bordo, crvene i narančaste kojima je odana počast živopisnom duhu sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Kolekcija slavi inkluzivnost i različitost, ona ohrabruje žene da uživaju u svojim osobnim stilovima i identitetima te da budu ponosne na ono što jesu i za što se zalažu… istaknula je Đurđica Vorkapić.

Hippy Garden Đurđica Vorkapić #NEVERSTOPCHANGING

Svoju autonomnost struke brižno čuva tako što u svom stvaralaštvu produbljuje strast za novim te njeguje slobodu istraživanja novoga. Takvim stavom i djelom modu čini bogatijom i u duhu vremena. Ova suvremena i zrela kolekcija pobudila je i neke sentimentalne osjećaje prema orijentalnoj kulturi bez primisli da prodre u misaoni diskurs rigidnih promatrača.

Za #NEVERSTOPCHANGING kolekciju, frizerski studio Evelin naglasio je teksturu i volumen kose. Sve je ženstveno, senzualno, ali i nekonvencionalno.

Šminka Sanje Agić donosi nam novi kod ljepote afirmirajući trend koji se temelji na apsolutnoj kreativnosti.

Hippy Garden Đurđica Vorkapić #NEVERSTOPCHANGING

Zaokružena priča brenda Hippy Garden uočava se u cjelokupnoj produkciji i nove kolekcije, od same najavne kampanje preko pomno osmišljene revije u visokoj organizaciji u rangu svjetskih predstavljanja modnih novosti.

Ništa manje se uistinu nije očekivalo niti ovaj put!

Đurđica Vorkapić poručuje #NEVERSTOPCHANGING.

Đurđica Vorkapić još jednom je pokazala da zna, može i da hoće!

Čestitam! 

Hippy Garden Đurđica Vorkapić #NEVERSTOPCHANGING

FOTO PRESS i Hlifestyle.eu