paying for research papers lessay manche carter's country pay to get esl letter online hooks for essays about heroes case study on capacity of parties learnsmart homework
Style

Đurđica Vorkapić poručuje #NEVERSTOPCHANGING

Hippy Garden Đurđica Vorkapić #NEVERSTOPCHANGING

Hippy Garden dizajnerice Đurđice Vorkapić od svog postanka 2000. godine ne prestaje plijeniti pozornost kvalitetom izrade i vizionarskim pristupom kreativnom stvaranju… 

Svaka revija i prezentacija noviteta iz radionice brenda jedinstvena je cjelovita priča čiji je značaj puno dublji od onog prvog, doživljenog očima. Hippy Garden priče što ih stvara dizajnerica, vizionarka i inovatorica Đurđica Vorkapić doživljavaju se srcem!

Izdvajam 7 kreacija koje su mi se “na prvu” posebno izdvojile iz posljednje predstavljene kolekcije… 

HippyGarden Đurđica Vorkapić #NEVERSTOPCHANGING

Odaje i tajnoviti hodnici Klovićevih dvora zasjali su posebnim modnim sjajem. Ovaj galerijski kompleks odisao je visokom modom urbanog karaktera za što je u potpunosti zaslužan Hippy Garden tim na čelu sa dizajnericom i inovatoricom Đurđicom Vorkapić, uz podršku dm-a koji je glavni partner projekta. Sve je realizirano u suradnji sa dm-om i njihovom linijom prirodne kozmetike alverde.

Hippy Garden Đurđica Vorkapić #NEVERSTOPCHANGING

Ulaskom u mirisom obavijenu dvoranu, dekoriranu raskošnim tepisima zakoračili smo u predivan Hippy Garden svijet.

Topot konja i zvuci vjetra uz etno glazbenu podlogu bili su uvertira u dugo očekivanu reviju.

Đurđica je predstavila upravo ono što se od nje i očekivalo – vrhunsku eleganciju, savršene krojeve i detalje koji oduševljavaju, ali ne odskaču od prepoznatljivog stila kuće Hippy Garden. U kolekciji od 60-ak modela, ističu se dugačke elegantne haljine s asimetričnim izrezima, mašnama i ukrasima, kao i pletene kimono toalete s ravnim i -V- izrezom, koje će biti veliki hit nadolazeće sezone. Đurđica je u modu odlučila vratiti i moćnu crvenu boju koja je osvanula na velikom broju raskošnih modela.

Hippy Garden Đurđica Vorkapić #NEVERSTOPCHANGING

Diskretni modni dodatak je i traka za kosu, a torbe su bordo, crvene i narančaste kojima je odana počast živopisnom duhu sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Kolekcija slavi inkluzivnost i različitost, ona ohrabruje žene da uživaju u svojim osobnim stilovima i identitetima te da budu ponosne na ono što jesu i za što se zalažu… istaknula je Đurđica Vorkapić.

Hippy Garden Đurđica Vorkapić #NEVERSTOPCHANGING

Svoju autonomnost struke brižno čuva tako što u svom stvaralaštvu produbljuje strast za novim te njeguje slobodu istraživanja novoga. Takvim stavom i djelom modu čini bogatijom i u duhu vremena. Ova suvremena i zrela kolekcija pobudila je i neke sentimentalne osjećaje prema orijentalnoj kulturi bez primisli da prodre u misaoni diskurs rigidnih promatrača.

Za #NEVERSTOPCHANGING kolekciju, frizerski studio Evelin naglasio je teksturu i volumen kose. Sve je ženstveno, senzualno, ali i nekonvencionalno.

Šminka Sanje Agić donosi nam novi kod ljepote afirmirajući trend koji se temelji na apsolutnoj kreativnosti.

Hippy Garden Đurđica Vorkapić #NEVERSTOPCHANGING

Zaokružena priča brenda Hippy Garden uočava se u cjelokupnoj produkciji i nove kolekcije, od same najavne kampanje preko pomno osmišljene revije u visokoj organizaciji u rangu svjetskih predstavljanja modnih novosti.

Ništa manje se uistinu nije očekivalo niti ovaj put!

Đurđica Vorkapić poručuje #NEVERSTOPCHANGING.

Đurđica Vorkapić još jednom je pokazala da zna, može i da hoće!

Čestitam! 

Hippy Garden Đurđica Vorkapić #NEVERSTOPCHANGING

FOTO PRESS i Hlifestyle.eu 

Ostavi komentar