Style

Domaći brend ZUZU… jer i kišni dani mogu biti stylish.

By 28/05/2018 travanj 1st, 2019 Nema komentara
ZUZU brend kabanice Hlifestyle.eu

Kako se svibanj tj. ŽBICANJ bliži kraju tako u zadnji trenutcima donosim lifestyle priče donekle vezane i za bicikliranje… Doduše, ova priča nije ograničena na bicikliranje ili pješačenje, ali svakako je vezana za promijenjivo vrijeme… oblake i kišu. 

Zaboravite kišobrane!

Neka u vašem stylingu zavladaju kabanice!

Da, kabanice. Tako mrzak odjevni predmet koji bismo najradije zaboravili. 

Ali ne i ZUZU kabanicu. 

Ona je prozirna. 

Ona je pravi IT fashion komad. 

Ona je razlog zbog kojeg ćete poželjeti kišno vrijeme!

ZUZU brend kabanice Hlifestyle.eu

 

S njom su i sivi dani veseli… i što je još važnije, u svojim najboljim odjevnim kombinacijama izgledat ćete još bolje!

ZUZU brend kabanice Hlifestyle.eu

ZUZU brend kabanice Hlifestyle.eu

ZUZU brend kabanice Hlifestyle.eu

Porazgovarao sam malo s autoricom… 

ZUZU brend kabanice Hlifestyle.eu

Kako je nastao brend?

Brend je nastao spontano i iz vlastite potrebe za kabanicom koja predstavlja više od same funkcije koju kabanica predstavlja – zaštite od kiše. Ideja je bila pokušati napraviti kabanicu koja uz svoju funkcionalnost ima i dodatnu vrijednost kao modni odjevni predmet koji upotpunjuje odjevnu kombinaciju ispod kabanice. Kako je kabanica prozirna, ne skriva odjevnu kombinaciju koju smo pomno odbrale a uz dodatke koji se nalaze na kabanici čak i dodatno upotpunjuje cjelokupni outfit. Svaku kabanicu moguće je prilagoditi prema vlastitim željama po pitanju boja na kabanici, volana i kombinacija raspoloživih materijala kako bi svaki vlasnik jednostavno obožavao svoju kabanicu. Kabanica time postaje jedinstvena i na neki način Vi postajete njen kreator, što vjerujemo da je dodatna vrijednost brenda.

Kako je nastala ideja za ime ZU-ZU? I koje značenje stoji iza samog imena?

Ideja o imenu brenda povezana je sa jednom osobnom dogodovštinom ali mogu reći da je povezano sa životom legendarsne Žuži Jelinek koja je jedan dio šnajderske karijere provela šivajući upravo kabanice. To je bila nit vodilja iz koje smo dobile modernije, a opet lako pamtljivo i simpatično ime brenda.

Kabanica se do sada percipirala kao zastarjeli komad garderobe koji je najčešće i estetski bio teret u dnevnom stylingu… Vi joj dajete novu dimenziju. Kakve su reakcije publike i do kuda je ZU-ZU kabanica došla… i izvan RH?

Upravo tako, radi takve percepcije o kabanici kao odjevnom predmetu koji je realno vrlo koristan a rijetko modno prihvaćen, mi smo i došli na ideju o ženstvenim krojevima stylish kabanice. Moramo reći da je reakcija publike pozitivna što nam je zbilja drago a naše kabanice i njene prednosti prepoznala je i vlasnica Style On The Go store-a iz Ontaria koja je u svoju ponudu uvrstila i ZUZU kabanice. Reakcija tržišta u Ontariu nas je nevjerovatno iznenadila, svaka pošiljka se proda u jako kratkom roku 🙂 Uz spomenuti store u Ontaru, kabanice su dostupne i u Culture Design Store-u u Varaždinu i u All Faces Store-u u Zagrebu kao dio ponude. Kako prodaju vršimo i online putem društvenih mreža, naše kabanice otputovale su i u susjedne zemlje (BiH, Srbiju i Sloveniju) te u Švicarsku.

Odakle crpite inspiraciju? I planirate šire suradnje?

Za sada imamo četiri ženska i dva muška modela kabanica. Same kreacije odnosno krojeve crpimo iz modnih trendova ali onih koje bi i mi same odabrale i u kojima bi se osjećale ugodno i posebno. Muški modeli iskreno nismo niti imale u planu, no primile smo jedan upit za muški model i prihvatile izazov što se pokazalo kao pun pogodak. Ovim putem ekskluzivno želimo najaviti suradnju sa našim mladim i perspektivnim slikarom/umjetnikom Stipom Jukićem. Kabanica će postati njegovo slikarsko platno te će tako svaka kabanica u našoj suradnji predstavljati pravo unikatno umjetničko djelo. Jako se veselimo predstavljanju najavljene suradnje, nadamo se da će i sva naša publika prigrliti ideju i prepoznati kvalitetu rada oba sudionika u suradnji 🙂 Kabanica je ako se ne varam samo početni ali i bazni proizvod kojim planirate biti zastupljeni na tržištu? Imate ideje i želje i za dalje i šire koncepte rada? Tako je, kabanice u naš prioritetni/bazni proizvod kao i materijali koji čine kabanicu. Za sada smo uz kabanice napravili i jaknicu po uzoru na kabanicu ali planiramo u budućnosti proširiti ponudu s time da ćemo svakako ostati vjerni baznom materijalu.

ZUZU brend kabanice Hlifestyle.eu

Ja svoju ZUZU kabanicu imam i moram reći da mi je bila sjajan suputnik, da ne kažem supatnik u svim pljuskovima… Štoviše, moram istaknuti da su mi izradili i dodatni dio za bicikliranje koji jednostavno dodam i kojim štitim noge da ne pokisnu. Tako da sam bezbrižan i potpuno stilski usklađen i kad vrijeme nije nimalo usklađeno. 

ZUZU brend kabanice Hlifestyle.eu

Osim toga primijetili ste i moj styling za najglamurozniji party godine, STORY HALL OF FAME… E, pa upravo glavni dio odjevne kombinacije zbog koje nisam mogao biti nezamijećen na crvenom tepihu je suknja i prsluk ZUZU brenda… Hvala im!

ZUZU brend kabanice Hlifestyle.eu

 

 

I za kraj sam postavio pitanje vezano za žene, a u zadnje vrijeme sve više i muškarci, koje(i) paze na estetski dojam… Štoviše streetstyle era je na svom vrhuncu… stoga je i ZUZU kabanica neizostavni dio kišnog (i manje kišnog dana). Pa me zanimalo tko je zapravo osoba koja nosi ZUZU? 

I znate što? Ostali su vrlo tajnoviti… Ne želeći ograničavati ideju svoje kabanice pokazali su upravo tu širinu njezine primjene. Sloboda duha osnovna je vodilja… stoga zaista mogu na kraju zaključiti samo jedno: ZUZU kabanica je za svakoga tko voli modu i tko želi i za vrijeme kišnog vremena ostati stylish. Znam da mnogi upravo tome težite. Želja vam se ispunila. Kupujmo hrvatsko! Podržimo mlade kreativce! 

Zato evo linka na njihov FACEBOOK i INSTAGRAM profil i osigurajte si već danas svoju naj kabanicu!

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.