bachelor thesis themen projektmanagement residential real estate investment presentation download ppt presentation on taj mahal tamil movie open source presentation templates how to write text in powerpoint revolt against the city essay by grant wood
Style

ĐARDIN (ni)je ono što mislite! U Deželićevoj 89 vas čeka…

ĐARDIN Deželićeva 89 Hlifestyle.eu

Dok sam čitao službeno priopćenje o otvorenju ovog novog mjesta u Zagrebu na adresi Deželićeva 89 naslov mi se nametnuo sam od sebe. ĐARDIN (ni)je ono što mislite! Jer zaista nije. On je maleni prostor s puno više od onog što mi je pisalo u mailu jer sam se išao prije ove objave znatiželjno sve pogledati… ĐARDIN zapravo za ljubitelje biljaka nije niti malen prostor jer on stalno lista, pupa, cvjeta u svakom svom zelenom stanovniku ali i srcu osobe koja ga makar i samo posjeti. Pa tako nadilazi same zidove na adresi na kojoj je upisan.

ĐARDIN Deželićeva 89 Hlifestyle.eu

ĐARDIN stvarno (ni)je ono što mislite!

Đardin novo Hlifestyle.eu

To je kako ističe produkt dizajnerica i suvlasnica Đardina, Marita Bonačić “prvi dizajnerski hotel za biljke za sve koji na godišnjem žele uživati bez grižnje savjesti, kojima nudimo uslugu brige o biljkama. Ujedno, mi smo walk-in đardin u kojem možete ubrati ideju, ali i iz kojeg možete sadnice i sav materijal koji vam treba prenijeti u svoje okućnice, dnevne boravke ili ukrasiti prostor za različite zabave – od vjenčanja do korporativnih evenata. Ako želite biti posebni u posebnim prilikama, nudimo vam jedinstven koncept održivog uređenja interijera i najam živih biljaka.”.

ĐARDIN detalj kupnje Hlifestyle.eu

Riječ je dakle o projektu kojeg je sa suradnicima pokrenula nagrađivana hrvatska dizajnerica Marita Bonačić, dobitnica brojnih svjetskih priznanja među kojima se posebno ističe Red Dot – ekvivalent Oscaru u svijetu dizajna.

Đardin nudi i brojne druge usluge – od presađivanja biljki za one s manje iskustva, izrade i izvedbe projekata unutarnjeg i vanjskog uređenja biljem, do savjetovanja i održavanja biljaka, a u planu su i brojni drugi boutique eventi za publiku željnu razmjene znanja i iskustva o biljkama. Izdanci Đardina izrasli su u tvrtki Klis d.o.o. koja se bavi cvijećem i ukrasnim bilje, a 2019. ideja se razlistala i već privukla brojne poznate Hrvate u potrazi za jedinstvenim poklonima i tailor-made održivom dizajnerskom uređenju svojih interijera.

Đardin ima različite vrste biljaka – od kaktusa i sukulenata do nolina i strelicija; orhideje, ljubicice, lyrate, pachire. Osim živog vanjskog i unutarnjeg bilja, utorkom će Đardin će imati mini ponudu rezanog i suhog cvijeća jer kako cure ističu – ideja je bila da lijepo i jednostavno zamotanu lavandu, grane vrbe ili eukaliptus iz Župe dubrovačke možete kupiti i preko tjedna, sljubiti uz vino i odnijeti kao poklon uz večeru, sebi ili nekome drugome.

ĐARDIN Rastimo zajedno Hlifestyle.eu

ĐARDIN detalj kupnje Hlifestyle.eu

ĐARDIN police Hlifestyle.eu

Brendingu, pakiranju i interijeru Đardina posvećeno je pažnje taman koliko treba, jer curama nije bio cilj da dizajn preuzme ideju i svrhu projekta. Ono što posebno privlači pažnju jest dizajniranje pakiranja biljke koju odaberete – prije svega izaberete joj posebno ime, kako biste je bez problema mogli smjestiti i u hotel u budućnosti, a zatim cure pažljivo dizajniraju omot, ručno ispisuju deklaraciju i detaljne upute za brigu, uz broj telefona koji je dostupan u bilo kojem trenutku za hitnu pomoć i savjet.

Uz to, možete kupiti i renomirane dizajnerske teglice poznatih brendova Pot Ole i Lubech Living. Svi proizvodi dostupni su i na web shopu, a cure na području Zagreba nude i uslugu Đardin-to-go te vrše dostavu svega što imaju u ponudi – javite im se na webu ili preko INSTAGRAM djardin.hr PROFILA

I za kraj prenijeti ću riječi druge suvlasnice Kristine Poljanić, biologinje koja je bila uključena u suprugov obiteljski posao s biljem u kompaniji Klis d.o.o. “Ako volite biljke, a nešto vam nedostaje – vrijeme, iskustvo, materijal ili znanje – mi ćemo vam pomoći da imate najljepši ured, dnevni boravak ili scenografiju u posebnim prigodama.”.

ĐARDIN detalj Hlifestyle.eu

ĐARDIN ponuda biljke Hlifestyle.eu

ĐARDIN atmosfera dijete Hlifestyle.eu

ĐARDIN (ni)je ono što mislite! ĐARDIN voli biljke. I biljke vole ĐARDIN. Zavoljeti ćete ga i vi!!!

ĐARDIN Rastimo zajedno Hlifestyle.eu

Ostavi komentar