Style

Budite drugačiji, jedinstveni, svoji i zaštite svoje oči! NICOLE MARIE sunčane naočale će vas oduševiti

NICOLE MARIE sunčane naočale Hlifestyle.eu

Ljeto je počelo, a konačno imamo i sunce. Sunčane naočale su poželjan modni dodatak. Često se odabiru samo na temelju izgleda, no one imaju itekako blagotvorni učinak na koji mnogi zaboravljaju. Želim vam podijeliti iskustvo sa NICOLE MARIE sunčanim naočalama kao hrvatskim brendom… ali i istaknuti 9 razloga zašto ne biste trebali ostaviti sunčane naočale kod kuće bilo ljeti ili zimi…

NICOLE MARIE sunčane naočale Hlifestyle.eu

Zamislite… Na jednom mjestu prekrasan izbor sunčanih naočala… otkačenih, romantičnih, klasičnih, za svakoga po nešto. Kupili biste više njih, ali vam se već po glavi motaju vrtoglave cijene… Ma, zapravo ne morate zamišljati. Odmah ću vam reći gdje trebate otići…  NICOLE MARIE prodajno mjesto sunčanih naočala u Zagrebu, Osijeku i Splitu ispuniti će sva vaša očekivanja. I više od toga… Budite drugačiji, jedinstveni, svoji i zaštitite svoje oči. NICOLE MARIE sunčane naočale će vas oduševiti velikim izborom modela i super pristupačnim cijenama… 

NICOLE MARIE sunčane naočale Hlifestyle.eu

Od ožujka 2019. godine ovaj brend sunčanih naočala pokrenut je u Hrvatskoj. U svojoj ponudi imaju polarizirane naočale i naočale sa UV 400 zaštitom. Osim ponude za odrasle na svojim policama nude i izbor dječjih veličina naočala. Osim onih standardnih oblika koje ljudi vole dijeliti na muške i ženske, ovaj brend se iznimno ističe unisex modelima. Pristupačna cijena zasigurno im je dodatni plus pogotovo u trenutcima svakodnevne nesigurnosti i financijske nestabilnosti.

NICOLE MARIE sunčane naočale Hlifestyle.eu

NICOLE MARIE kolekcija 2020. , u čijoj su kampanji modeli Tina Mustapić i Marko Tkalčević, obiluje modelima naočala koji su siguran top fashion izbor za sve one koji žele zaštiti oči i biti u trendu. Različiti oblici i boje, privući će poglede i istaknuti jedinstvenost svakog pojedinca bez premca. 

NICOLE MARIE sunčane naočale Hlifestyle.eu

NICOLE MARIE sunčane naočale Hlifestyle.eu

NICOLE MARIE sunčane naočale Hlifestyle.eu

NICOLE MARIE sunčane naočale Hlifestyle.eu

NICOLE MARIE sunčane naočale Hlifestyle.eu

NICOLE MARIE sunčane naočale Hlifestyle.eu

Još niste sigurni koji biste model odabrali za sebe, a i jedva čekate potražiti NICOLE MARIE naočale uživo!?

Zaputite se na ove tri adrese i oduševiti ćete se vjerujem baš kao i ja… 

OSIJEK, PORTANOVA

ZAGREB, CITY CENTER ONE EAST

SPLIT, CITY CENTER ONE

NICOLE MARIE sunčane naočale Hlifestyle.eu

Odvažite se, kreirajte svoj stil i budite svoji! Zapratite NICOLE MARIE i na društvenim mrežama za više inspiracije… INSTAGRAM i FACEBOOK

A zašto sunčane naočale? I to od srca prepopručujem NICOLE MARIE…

1. … I SUNČANE NAOČALE ŠTITE OD KARCINOMA KOŽE…

Koža oko vaših očiju je vrlo osjetljiva na djelovanje UV zračenja te je vrlo osjetljiva pri izlaganju suncu. 10% karcinoma kože razvija se na područjima oko očiju i na vjeđama, te iako je mali broj smrtonosan, može izazvati ozbiljno oštećenje tkiva pa i sljepoću. Nosite sunčane naočale!

2.  SUNČANE NAOČALE ŠTITE OD UV ZRAČENJA

Važno je zaštititi mrežnicu, leće i ostale dijelove očiju od štetnih UV zraka. Studija iz 2014, objavljena u The Journal of Biological Chemistry, dokazuje kako sunčeve zrake povećavaju oksidativni stres, potičući razvojerazličitih degeneracija oka. Znanstvenici govore kako prirodni antioksidansi u očima pružaju premalo zaštite protiv UV zraka, naglašavajući važnost sunčanih naočala. Sunčane naočale koje zaustavljaju UV zrake su optimalne. Kada ulažete u sunčane naočale, budite sigurni da zaustavljaju 99-100% i UVA i UVB zraka. Zapamtite da NICOLE MARIE sunčane naočale imaju UV 400 zaštitu.

3. ZAŠTITITE OČI I OD OSTALIH UZROKA (SNIJEG JE POSEBNO OPASAN)

Iako sunčane naočale asociraju na vruće ljetne dane, snijeg može biti mnogo opasniji za vaše oči. Snijeg reflektira 80% UV zraka (zimsko sljepilo). Taj privremeni gubitak vida je uzrokovan oštećenjem rožnice. Sunčane naočale će također zaštititi vaše oči od vjetra ili pijeska, smanjujući rizik od sindroma suhog oka.

4. ZAUSTAVITE GLAVOBOLJE I MIGRENE

Za one koji imaju problema s učestalim migrenama preporučuje se da paze na individualne uzroke istih.  Iako neki pate od migrena kao posljedica stresa ili dehidracije, mnogima je uzrok migrene upravo jaka svjetlost. Ako se pronalazite u tome, uložite u obojene leće, poput plavo obojanih naočala. Ovaj tip sunčanih naočala reducira efekte svjetla ili obrasce koji potiču ovu vrstu migrena. Vjeruje se kako, na temelju načina na koji mozak percipira boje, sunčane naočale s obojenim lećama mogu reducirati tu hiperaktivnost. Kako je svaki slučaj individualan, vaš optometrist bi vam mogao pomoći da nađete najbolju boju za vaše potrebe.

5. VOZITE SIGURNO

Vožnja je uglavnom automatski proces o kojem i ne razmišljamo previše. Na temelju mnogih fatalnih nesreća svake godine, važno je da budete svjesni kako svaki put kada sjednete za upravljač vozila, vaše oči preuzimaju veliku odgovornost. Vlažne, reflektirajuće prometnice kao i zasljepljujuće sunce mogu smanjiti vašu mogućnost vida. Polarizirane naočale mogu pomoći u ovakvim situacijama.

6. SUNČANE NAOČALE ĆE VAM SMANJITI BROJ BORA

Kako je već spomenuto, koža oko očiju je vrlo tanka i osjetljiva. Ne samo da sunčane naočale štite kožu oko vaših očiju od oštećenja kolagena i slobodnih radikala, nego se bore i protiv bora. Stanite ispred ogledala i pravite se da škiljite, kao što biste prilikom izloženosti suncu. Nakon dužeg izlaganja suncu, te bore će postati sve vidljivije.

7. UBLAŽITE EFEKTE JET LEG-a

Istraživači preporučuju kako putnici pri velikim udaljenostima trebaju nositi sunčane naočale kako bi reducirali efekte jet lag-a. Zbog promjena obrazaca svjetlosti kojima ste izloženi, lakše se možete prilagoditi novoj vremenskoj zoni noseći sunčane naočale.

8. BUDITE PRIMJER

Na temelju istraživanja provedenog od Vision Council of America, samo 50% djece posjeduje ili nosi sunčane naočale. Iako odrasli nisu toga svjesni, leće djeteta su mnogo osjetljivije, što ih čini podložnima oštećenjima izazvanih UV zračenjem. Također, 80% vremena izloženosti suncu događa se prije 18. godine.

9. SUNČANE NAOČALE VAŠ SU NAJBOLJI PRIJATELJ U VANJSKIM AKTVINOSTIMA

Kada uložite u polarizirane naočale, mnogo više ćete uživati u vanjskim aktivnostima poput planinarenja, kampiranja ili ribolova. Naravno, zaštitit ćete svoje oči, no također ćete više uživati u prizorima i bojama. Ako npr. planinarite, željet ćete vidjeti okolinu što je bistrije i jasnije moguće, te ćete na taj način poboljšati i izvedbu i sveukupni doživljaj.

NICOLE MARIE sunčane naočale Hlifestyle.eu

I na kraju, samo vam mogu reći da s NICOLE MARIE naočalama ćete biti zaštićenih očiju i dobro stilizirani… IT modeli su to naočala s kojima ne možete pogriješiti. Posebno ako pričamo o upadljivijim modelima koji ruše modna pravila, a osiguravaju pažnju. Budite drugačiji, jedinstveni, svoji i zaštite oči s NICOLE MARIE sunčanim naočalama već ovo ljeto.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.