free books on how to write a computer program 5 paragraph articles in december 2017 collision theory coursework conclusions writing an arguable thesis
Style

BITE ME je hrvatski proizvod pametne prehrane

BITE ME pločice 4 okusa

BITE ME je hrvatski proizvod pametne prehrane i  ponedjeljak, 7.12. B!TE ME NUTRITION održao je online event putem IGTV platforme (IGTV zapis možete vidjeti ovdje). Iz STAN KONCEPT-a u centru Zagreba, suosnivači hrvatskog brenda sirovih pločica uz moje moderiranje kao domaćina prostora, predstavili su javnosti sve ono što upravo B!TE ME sirove energetske pločice čini posebnima na tržištu…  

BITE ME tim s blogerom i domaćinom STAN KONCEPTA Hrvojem Vukovom

Kroz više od pola sata virtualnog druženja članovi BITE ME tima predstavili su proizvode prirodne prehrane za sportaše i rekreativce koja se u mnogočemu izdvaja na tržištu. Tako su Edo Mujkić, Luka Mujkić, Martin Kandus, Petra Mihalić i Sandra Bortek pričali o sastavu, tijeku razvoja, održali i kratku radionicu izrade sirove pločice pod nazivom Mediterraneo, osvrnuli se na cjelokupnu situaciju 2020. te najavili planove daljnjeg razvoja u 2021. 

BITE ME tim s lijeva na desno Petra Mihalić, Martin Kandus, Edo Mujkić, Luka Mujkić, Sandra Bortek

B!TE ME se na tržištu pojavio upravo ove godine dok je cijeli svijet zastao i(li) počeo uzmicati pred izazovima pandemije Covid-19. Ali ovi entuzijasti, vođeni upravo i nazivom brenda, odlučili su zagristi do kraja i svim poslovnim izazovima pokazati zube. Poslovni uspjeh tako nije mogao izostati iako ističu da prostora još ima i trude se svakim danom biti sve bolji. Prodajna mreža se širi baš kao i broj kupaca, a tako se i za vrijeme samog online eventa moglo iščitati poruke zadovoljnih konzumenata BITE ME sirovih pločica.  

BITE ME pločice 4 okusa

Kako i sami iz tima ističu, BITE ME je odgovor na zahtjeve sportaša i rekreativaca koji uobičajene proizvode sportske prehrane žele zamijeniti 100% prirodnim proizvodima. Inspiraciju za razvojem proizvoda pronašli su u povijesnom naslijeđu Mediterana i lokalnim sastojcima, gdje su karakteristične okuse spojili u osvježavajuće energetske sirove biopločice. 

Orašasti plodovi korišteni u BITE ME pločicama značajan su izvor nezasićenih masti i sporo oslobađajuće energije. Prirodno prisutni šećeri u voću, fruktoza i glukoza, tvore savršeni mix koji se pojavljuje u dovoljnim količinama (od 25% – 31%) za podizanje razine energije. Zahvaljujući većem udjelu orašastih plodova BITE ME pločice u prosjeku sadrže manje šećera u usporedbi sa sličnim proizvodima. 

BITE ME organske pločice svojim sastavom prikladne su kako sportašima i rekreativcima tako i svim pojedincima koji su u potrazi za kvalitetnim međuobrokom. Pa se tako bez problema kao smart food mogu ponuditi i djeci. Zahvaljujući svom sastavu zadovoljavaju i potrebe VEGAN i BEZGLUTENSKE prehrane.  

BITE ME sastojci Mediterraneo pločice 

7 je važnih odrednica B!TE ME pločica zbog kojih ćete ih odmah poželjeti isprobati: 

  1. LONG LASTING ENERGY – BiteMe nema dodanih šećera, već sadrži isključivo šećere prirodno prisutne u suhom voću, što ga čini izvorom energije koja ima niski glikemijski index i time podržava ravnomjerno oslobađanje energije u organizam. U kombinaciji s nezasićenim masnim kiselinama iz orašastih plodova predstavlja dugotrajni izvor energije. 
  2. NO SUGAR ADDED** – sadrži samo prirodno prisutne šećere iz suhog voća 
  3. ORGANIC – sve sirovine koje se koriste za proizvodnju pločica iz ekološkog su uzgoja 
  4. SOURCE OF FIBER i DIGESTION FRIENDLY – sve pločice su odličan izvor prehrambenih vlakana. Sadrže 6,5 – 9,4 g vlakana na 100 g proizvoda (ovisno o okusu) 
  5. VEGAN – proizvod sadrži isključivo sastojke biljnog podrijetla 
  6. NO ADDITIVES i JUNK FREE – pločice ne sadrže konzervanse, arome, bojila, pojačivače okusa, umjetna sladila. 
  7. GLUTEN FREE – Proizvodi ne sadrže gluten te prolaze strogu kontrolu tijekom i nakon proizvodnog procesa kako biti u potpunosti bili sigurni za osobe s intolerancijom na gluten. 

O čemu i svjedoče brojni certifikati i priznanja. Ove godine su nominirani u finale prestižnih izbora stručnjaka iz svijeta sporta, nutricionizma i startup biznisa. Tako su od strane ISPO sajma koji je najveći sajam sporta u Europi nominirani u top 30 svjetskih starstupova za nadolazeću godinu. Od strane ESSNA-a koja je najveća asocijacija stručnjaka za sportsku prehranu nominirani su u top 5 najboljih veganskih proizvoda za sportaše kao i za najbolju suradnju. A od strane CESA koja bira najbolje startupove centralne Europe nominirani su u top 3 hrvatska startupa kao i u kategoriju najbolji ”newcommer”. 

BITE ME proizvod

Uz hešteg #EnergyWithAttitude dakle možemo reći da hrvatska ima sjajnog predstavnika nove prehrane za svjetske pozornice. Već sad u brojnim zemljama EU prepoznat je potencijal BITE ME sirovih pločica i to daje vjetar u leđa timu da nastavi stvarati nove proizvode i da inovacije koje planiraju nam i donesu na police već u prvim mjesecima 2021. 

Ostavi komentar