essay on glasnost and perestroika new statesman book reviews how to cite a book title in mla format hospital ceo cover letter sample professional poster presentation guidelines best homework desk lamps
Style

Bio sam na otvorenju novog mjesta za dobar ukus – TVOJE, Martićeva 16f

concept store TVOJE Hlifestyle.eu

Na poziv Lane Rosandić iz ALERT agencije zavirio sam u novotvoreno mjesto za dobar ukus, concept store TVOJE na adresi Martićeva 16f. U srcu zagrebačke Design District zone arhitektica Boška Bahtijarević, poznata po svom stilu i istančanom osjećaju za lijepo, otvorila je jedinstven concept store pod jedinstvenim nazivom i oduševila me. Ne samo novootvorenim mjestom nego i jednostavnošću osobnog pristupa….

Smještanjem tik do kultne Bookse i Program Bara u Martićevoj concept store TVOJE daje naslutiti kako se radi o novom omiljenom mjestu zagrebačke kreativne i urbane scene. 

concept store TVOJE Hlifestyle.eu

Sve lijepo može biti Tvoje 

concept store TVOJE Hlifestyle.eu

Boška živi za estetiku. Ova iskusna arhitektica, dizajnerica interijera i floristica je svoj concept store TVOJE zamislila kao platformu za savjetovanje i uređenje interijera te styling s naglaskom na dekorativno. Pravo mjesto za sve koji uređuju novi ili preuređuju svoj trenutni stan ili ured, a žele to učiniti s puno ukusa. 

concept store TVOJE Hlifestyle.eu

Uz predivne dodatke za dom, sve Zagrepčane koji teže estetici obradovat će dizajn cvijeća koji Boška radi sama. Bilo da kupujete jedan od njezinih jedinstvenih buketa i cvjetnih aranžmana na poklon ili za sebe, možete ih ponijeti u interesantnim vazama iz trgovine i tako u trenu podići izgled svakog doma ili ureda. 

Dobar ukus u Martićevoj 

Concept store TVOJE u ponudi, osim cvijeća, ima i detalje za dom. Asortiman će se konstantno nadopunjavati i mijenjati, a trenutno možete pronaći stvarčice koje potpisuju interesantni svjetski i poneki hrvatski brendovi:  

 • Serax –  belgijski proizvođač koji ima funkcionalne, inovativne i pristupačne detalje za interijereza kojeg dizajniraju poznati belgijski i svjetski dizajneri. Svakako provjerite njihove keramičke i staklene vaze te stolnu keramiku. 
 • Nkuku –  britanski brend inspiriran obrtima i obrtnicima diljem svijeta. Široj publici nudi novi dizajn predmeta za dom poput ogledala, okvira, teglica, vaza. 
 • Chabi Chic Morrocobrand koji donosi  priču o dvije Francuskinje koje su se preselile u Maroko i osnovale brend koji je autentičan, chic i trendy i koji crpi inspiraciju iz bogate marokanske tradicije. Svakako obratite pažnju na njihovu stolnu dekorativnu keramiku i ukrase za kuću. 
 • Bed and Philosophy –  francuski brend lanenih i pamučnih proizvoda. Tu su jastuci, stolnjaci, krpe, tepisi i ručnici. 
 • Madam Stoltz –  danski brend stvari za interijer poput žičanih lampa i lanterna, vaza i jastuka. 
 • Original Home  nizozemski brend socijalnog naglaska koji proizvodi svijeće i dekoracije s porukom te dio prihoda daje u nerazvijene zemlje s kojima surađuje u izradi svojih proizvoda. 
 • Paju design  belgijski brend mirisnih svijeća za unutarnje i vanjsko korištenje u ručno rađenoj keramici predivnog dizajna koja, nakon što ste potrošili svijeće, ostaje u daljnjoj upotrebi. 
 • Bougie Wabi Sabi  francuski brend mirisnih svijeća, sprejeva za dom i difuzora, ručne izrade, od soje s eko certifikatima. 
 • Magic Linen – latvijski brend lanenih proizvoda: stolnjaka, ručnika i posteljine u bogatoj paleti boja s eko certifikatom. 
 • Ann fi – nudi šarmantne finske krpice za brisanje u raznim bojama. 
 • Synthesis  hrvatski brend koji proizvodi unikatne stvari od betona – od posuda do lampi. Autor je  hrvatski arhitekt Jurica Huljev. 
 • Atelier Nataša Ninić koji donosi predivnu ručno rađenu hrvatsku keramiku istančanog dizajna.
 • Mojati  hrvatski brend narukvica od pleksiglasa, a posebno je divna nova narukvica koja predstavlja hommage Zagrebačkoj katedrali. 
 • Lancaster and Cornish  engleski brend svilenih ručno rađenih i bojanih traka za bukete i vjenčanja koja svakoj svečanosti daje notu otmjenosti i stila. 

concept store TVOJE Hlifestyle.eu

concept store TVOJE Hlifestyle.eu

concept store TVOJE Hlifestyle.eu

concept store TVOJE Hlifestyle.eu

concept store TVOJE Hlifestyle.eu

Otvorenje concept store-a TVOJE podržala su i poznata lica… Mia Kovačić i Andrea Bistričić, Matija Dedić, Iva Vitić Gameiro i Guillermo Gameiro i drugi… 

concept store TVOJE Hlifestyle.eu

concept store TVOJE Hlifestyle.eu

concept store TVOJE Hlifestyle.eu

Iskoristite dugo toplo ljeto u gradu za unošenje boje, vedrine i dobrog osjećaja u vlastiti prostor. Odaberite nešto lijepo za sebe, svoj dom ili dragu osobu i prepustite se ljepoti življenja. 

concept store TVOJE Hlifestyle.eu

concept store TVOJE Hlifestyle.eu

Boškine cvjetne aranžmane možete naručiti i putem novog trendy web shopa Dva srca i kuhača, a koji na jednom mjestu nudi sve za potpuni gastro užitak, pa tako i predivne i uvijek drugačije bukete koji će upotpuniti i obogatiti baš svaki stol ili prostor.  

concept store TVOJE Hlifestyle.eu

Ostavi komentar